Skitøj til herrer

Skisport tilbyder et kæmpe udvalg af fedt og funktionelt skitøj til mænd. Vores produkter er nøje udvalgt efter kvalitet, og vi er stolte af at forhandle anerkendte mærker som Helly Hansen, Kilpi, Hestra, Diel, Montane og mange andre. Vi har alt, hvad du skal bruge til din kommende skiferie - både skistrømper, skijakker, skibukser, skiundertøj, skihandsker og meget mere.

Ved at handle skitøj til herrer på Skisport er du altid sikret den bedste pris og gode tilbud. Vi har 103% prisgaranti på alle vores produkter, så du kan spare en masse penge. Derudover tilbyder vi dag til dag levering og fuld returret.

Vores skitøj fåes i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Der er med garanti noget, der falder i din smag, og hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice.

Se skitøj til damer her.Kæmpe udvalg af skitøj til mænd

Hvis du er på udkig efter skitøj til mænd, så har du fundet det helt rigtige sted ved at besøge Skisport.dk. Vi er en af danmarks største forhandlere af skitøj og skiudstyr, og vi har med garanti nogle spændende produkter, der falder i din smag. Vi forhandler markedets bedste brands, der blandt andet består af Kjus, Montane, Hestra, Salomon, Kari Traa, Haglöfs, Didriksons og Helly Hansen. I alt har vi over 70 mærker på lager, og de spænder fra luksuriøse mærker til billige mærker.

I denne kategori kan du finde alt vores skitøj til mænd. Kategorien er næsten for bred, så det kan være en god idé at sortere efter præcis det tøj, som du leder efter. Dette kan du gøre i menuen til venstre, hvor du blandt andet kan finde underkategorien for skibukser og skijakker, hvor vi har en masse spændende produkter.

Hos Skisport sælger vi selvfølgelig også skitøj til damer og skitøj til børn.

Hvor meget skitøj skal man have med?

Hvis du er en rutineret skiløber, ved du allerede, hvor mange lag du cirka skal have på, når du står på ski. Hvis du derimod er nybegynder, er det lidt sværere, og du skal derfor prøve dig frem. Der er ikke noget facit på, hvor meget tøj man skal have på, når man er på vej ned af pisterne - det er op til den enkelte persons behov. Det er dog klogt, at man køber ekstra skitøj, hvis man er nybegynder. Hvis du endnu ikke ved, hvor stort dit behov er, er det bedre at være på den sikre side med for meget tøj. Det er trods alt bedre at lade noget tøj blive på hotelværelset end at tage alt ens tøj på udendørs, men alligevel fryser man. 

Mængden af skitøj som man skal have med på skiferie afhænger også af ens destination. Det er klart, at hvis man skal til de kolde norske fjelde, bør man have mere tøj med end, hvis turen går mod de mere sydlige breddegrader, hvor der tit er fuld knald på solen.

Skiudstyr og skitøj som mænd skal have med på skiferien

Der er rigtig mange forskellige typer skitøj og skiudstyr, som man skal have med, når man skal af sted på skiferie. Det vil sikkert være en smule overvældende at se den lange liste over produkter, men det er nødvendigt at have, hvis du skal undgå at fryse og vil have en god tur. 

Hvis du er i tvivl om noget af skitøjet på listen, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. De kan altid hjælpe med et par gode råd og fortælle dig, hvad der er bedst i netop din situation. Herunder finder du listen over tøj og udstyr til mænd:

- Ski
- Skistave
- Skistøvler
- Skibriller
- Skibukser
- Skijakker
- Skihjelm
- Skihandsker
- Skiundertøj
- Skistrømper

Det meste på denne liste skal du selv købe, men der er også nogle af tingene, som du kan vælge at leje, hvis det er din første skiferie. Dette er blandt andet ski, stave og støvler. Derudover skal du selv købe en række andre ting som halsedisser, huer, skipullies, diverse sikkerhedsudstyr som rygskjold m.m.

Der er i øvrigt nogle ting som du skal være opmærksom på, når du køber dit skitøj. Det er blandt andet, hvordan lommerne er. Her vil det være smart, hvis der er plads til liftkortet og betalingskort i en lomme, der er nem at komme til. Derudover skal man være opmærksom på, hvorvidt tøjet er justerbart, hvordan lynlåsene fungerer, om der er snefang i jakken og ekstra forstærkninger på buksebenene. 

Tilbud på billigt herre skitøj

Der er rigtig mange fordele ved at købe ens skitøj hos Skisport. Først og fremmest har vi nogle fremragende ansatte i kundeservice, der kan svare dig på de besværlige spørgsmål, som du potentielt sidder inde med. De hjælper dig glædeligt, så du bliver helt sikker i dit valg af skitøj og skiudstyr.

Skisport er også kendt for den lave pris, hvilket selvfølgelig er en stor fordel, når man skal købe skitøj til mænd. Den samlede pris kan hurtig løbe op i et højt pengebeløb, og her er det selvfølgelig positivt, at Skisport har prisgaranti, hvor priserne på resten af markedet bliver matchet. På den måde er du altid sikret den bedste pris uanset tidspunkt og sæson. Hvis du er på udkig efter et særlig godt tilbud, kan du finde nogle billige priser ved at besøge vores udsalg på skitøj

Ved at handle hos Skisport er der heller ingen fordyrende mellemled, som du skal betale til. Vi handler direkte hos leverandørerne og har ingen fysiske butikker, som vi skal betale husleje til. I stedet foregår al salg gennem vores online skibutik, hvilket også gør det ekstra nemt for dig som forbruger, der let kan handle med nogle få klik.

Hos Skisport har vi desuden dag til dag levering, og du får fuld returret på dine varer.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti