Skibriller / ski goggles

Hos Skisport har vi et stort og bredt sortiment af forskellige skibriller til dig. Vi forhandler en lang række af de mest kendte og populære mærker som Oakley, Demon og Dragon, og de kommer en et hav af spændende farver. Vores ski goggles kommer med dobbelt glas, og næsten alle har en justerbar rem, så brillerne kan tilpasses dit hoved. Vi sælger også skibriller til børn

Alle vores briller kommer med 100% UV-beskyttelse, så dine øjne bliver beskyttet mod solens stråler. 

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Skibriller fra Oakley, Demon og Dragon

Hos Skisport elsker vi at stå på ski og snowboard, og vores skitøj spiller en vigtig rolle for os, når vi er ude på løjperne. Skibriller er en af de vigtigste accessories til ens ski-outfit - både fordi de i høj grad afspejler ens tøjstil men naturligvis også fordi, at ens ski goggles er vigtige for at kunne se, når man er på vej ned af bakkerne.

Når vi mener, at skibriller og goggles er så vigtige, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af dem på lager, så du har en masse fede produkter at vælge i mellem. I vores sortiment finder du alt fra billige skibriller til dyre luksusmærker fra kendte brands. Vi forhandler blandt andet Oakley, Demon og Dragon, der alle er nogle af de mest anerkendte producenter af skibriller i verden.

Valg af linser

Når du skal købe skibriller er det vigtigt, at du er opmærksom på linserne i dine goggles. Her er der mange forskellige typer, og det vil være en klar fordel, hvis du har købt et par, der dækker dine behov. For eksempel kan man få deciderede solskinlinser, der er gode, når der er flotte solskindage. Du kan også få en god all-round linse, der fungerer ved de fleste forhold, og så kan du få en linse, der fungerer ekstra godt til barsk snevejr. 

Linser deles oftest op i disse tre kategorier, men der findes også en masse variationer, så du kan få noget midt i mellem.

Rate of transmission eller Visual Light Transmission

Når man kigger efter skibriller, skal man holde øje med linsens evne til at lade lyset komme igennem. Her snakker man om Rate of transmission eller Visual Light Transmission, når man måler dette. Jo lavere rate of transmission er, jo mindre lys kommer der igennem linsen. Et lavt tal vil derfor som regel betyde, at linsen på dine goggles er mørke, mens et højt tal betyder, at linsen er lys.

- Solskinlinser: Når solen skinner meget, er solskinslimnsen god. Her beskytter den dine øjne godt mod det skarpe lys, så du ikke bliver blædet. Denne linse kommer ofte i mørke nuancer som sort, mørkeblå eller grå.
- All-round linser: Hvis du ikke gider at skifte linse hele tiden, er all-round linsen den optimale løsning for dig. Den er også god i det omskiftelige vejr, og linsen kommer tit i blide farver som rosa, orange, blå eller gule farve. 
- Snevejrlinser: Når der er barsk snevejr, kan det hurtigt blive svært at se ud af skibrillerne, hvis de er for mørke. Derfor er snevejrlinsen designet i lyse farver, så du lukker så meget lys ind som muligt. 

Poraliserede linser

Hvis du er på udkig efter det bedste af det bedste, skal du gå efter de poraliserede linser. Disse linser er de dyreste, men det er fordi teknologien bag også er væsentlig bedre end mange normale linser. En poraliseret linse til dine skibriller lukker af for alle de horisontale lysstråler, mens den åbner op for alle de vertikale lysstråler. Du får altså kun lystrålerne fra solen og ikke alt genskinnet fra sneen - på denne måde får du det klareste udsyn.

Skibriller på tilbud til mænd, damer og børn

Hos Skisport har vi rigtig gode priser i vores butik, så hvis du er på udkig efter at spare penge, kan du med garanti finde en lækker skibrille eller ski goggle. Vi har altid 103% prisgaranti på vores produkter, så du får en billig skibrille uanset, hvornår du køber hos os. 

Design og størrelse på dine ski goggles

Designet på dine skibriller er vigtig, og det første man som regel ligger mærke til er framen. Den skal ikke bare se flot ud - den skal samtidig være ergonomisk opbygget og tilpasset dit ansigts konturer, så den får et behageligt fit. Dine goggles kommer med en strap, der kan justeres, så dine briller altid sidder godt rundt om hovedet.

Man skibriller er meget farverige, og dette skal du ikke lade dig afskrække af. Vælg hvilken linsetype du skal have og bagefter vurder, hvilken farve du synes passer godt til resten af dit skitøj.

Guide til dine Dragon linser

Hvis du køber en skibriller fra vores mærke Dragon, kan du herunder se et billede, der fortæller hvor meget lys linsen lukker ind. Tallet er vist i procent, og et højt tal betyder, at der kommer meget lys ind, mens et lavt tal betyder, linsen lukker lidt lys ind.
Dragon skibrille linseguide

 

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Tlf. lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti