End of Season SALE - Se tilbud til: HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Kicking Horse

Find en skiferie til Kicking Horse her: De Brede Planker

Kicking Horse passet blev opdaget i 1858 af Sir James Hector, der var på udkig efter en passage gennem bjergkæden. Under ekspeditionen blev han ved uheldige omstændigheder sparket af sin hest og brækkede tre ribben. Denne episode førte næsten til hans død, men han overlevede og fandt derefter passagen gennem bjergkæden. Passet blev derefter behørigt kaldt for Kicking Horse.

Oplev det fineste pulversne i Kicking Horse

Kicking Horse er fra naturens side begavet med fantastiske sneforhold. Den tørre luft giver den fineste pulversne, som i mange år var en velbevaret hemmelighed blandt de lokale. I området er der også gode muligheder for langrend/telemark, sneskoture, heliskiing, snescooter og isklatring.

Selve byen har de senere år fået et mere og mere turistmæssigt snit over sig med efterhånden et rimeligt antal hoteller, butikker, restauranter og barer.

Brugerne om Kicking Horse

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Stejlt og godt | Skrevet den 01/03 2007

Oprettet af Nicholas-D

Kicking Horse (Golden) er et effektivt skiområde med rigtig mange stejle pister (dobbelt diamonds). Klippesiden 'White Wall' har masser af udfordringer.
Det er et sted for primært gode og r...
utinerede skiløbere, der hungrer efter dyb powder i store åbne 'Bowls' og fantastisk skovskiløb mellem træerne.
Der er generelt kun ganske få lifte som betjener områdets rigtig mange pister. Super effektivt og godt udnyttet. Dog kan der i højsæssonen (eks. 'Presidentweek' uge 7-8) opstå en del kø ved hovedliftene.
Området egner sig ikke særligt godt til nybegyndere og børnefamilier.
Byen 'Golden' er typisk nordamerikansk og er ikke så hyggelig som skibyer i Europa. Men skiløbet er derimod i top!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Kicking Horse - Sparker røv! | Skrevet den 24/01 2006

Oprettet af Kirsten Skjold

Kicking Horse:
En af Canadas bedst bevarede hemmeligheder. Kicking Horse ligger 135 km fra Banff, og når man 6.30 om morgenen, frysende står og venter på shuttlebussen med sine ski, kan man godt st...
ille sig selv spørgsmålet: er det mon det her værd??? Efter et par timers kørsel, bliver man læsset af i Kicking Horse, og der venter svaret: JA, det er turen værd. Kicking Horse har Canadas 2. største højdeforskel – hele 1.260 meter, så her er der seriøst lange nedfarter i vente. Golden Eagle Express gondolen kører helt fra bunden til toppen, hvor det vildeste, super seje skiløb venter. Det er muligt at hike videre op, hvis man ikke stiller sig tilfreds med de nedfarter der kan nås fra gondolen. I den øverste del af terrænet, ligger Black Diamonds nedfarter, som perler på en snor. Den eneste piste der afviger fra perlerækken af seje nedfarter, er en enkelt grøn skivej, der fragter de lidt mere forsigtige skiløbere ned til den nederste del af terrænet hvor der venter en masse blå pister. Er man til skiløb mellem træer, så er man kommet til rette sted. Træerne står tæt, og det stejle terræn er krydret med klippefremspring og små kløfter. Stilheden er larmende, man føler sig helt alene i en stor canadisk skov, og tanken om at komme til, at vække en slumrende grizzlybjørn, ligger ikke så fjernt som man kunne ønske. Pludselig kan man atter hører stemmer, og en skivej dukker frem mellem træerne, og man bliver venligt ført tilbage til civilisationen, mens hjertet finder sin normale rytme, glider man roligt det sidste stykke ned til gondolen, mens en bestemt tanke tager form i ens hoved: EN GANG TIL!!!.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Kicking Horse?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Kicking Horse hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Kicking Horse?

Hvis du skal på skiferie til Kicking Horse, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Kicking Horse her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Kicking Horse lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Kicking Horse her ⇒

Er Kicking Horse et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Kicking Horse til 3,50 stjerner ud af 5 mulige. Kicking Horse scorer højest på Skiterræn og Liftsystem, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 3 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒