Skiferie i Idre Fjäll

Idre Fjäll (Sverige)


I det nordvestlige område af Dalarna ligger det alsidige og familievenlige skisportsområde Idre Fjäll. Her er mulighederne for at kombinere langrend med alpint skiløb særligt gode, og så er det også et af Sveriges mest snesikre områder. Dalarna er kendt for at have et smukt og varieret landskab, hvilket giver Idre Fjäll som skidestination et varieret skilløb. I alt finder man her 40 pister fordelt på alt fra grøn til sort.Det er Idre Fjäll man finder Dalarnas stejleste alpinpiste Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Idre Fjäll
Skiområdet: 442-960 m.o.h.
Byen: 442 m.o.h.

40 km pister i alt
16 km grøn
9 km blå
6 km rød
9 km sort

Lifter: 27 stk. / 25.500 pers/time

Slæbelifter: 20
Stolelifter: 4
Mere information om Idre Fjäll under banneret

Ski-in og ski-out i Idre Fjäll

Alpinområdet har 28 kilometer pister i alle sværhedsgrader, og flere særdeles lange nedfarter - den længste er på hele 2800 meter. I Idre Fjäll er det næsten umuligt at bo uden at have ski-in og ski-out. Det betyder, at man undgår spildtid, ømme fødder af at gå til liften i skistøvler og så vinder man lige lidt ekstra tid på pisten - for slet ikke at tale om, at man kan være den første på pisten om morgenen.

Familie i fokus

I Idre Fjäll er børnene altid i fokus. Derfor tilbyder området hele to skiområder for børn og nybegyndere. Lige ved restaurant Dantes under den vestlige 6-personers stolelift ligger Fjällfina. Det er et nemt overskueligt område med egne to træklifter og med personale til at hjælpe de mindste på ski. Det samme findes ved Skicenter Syd, hvor der ligeledes er to langsomme træklifter og en mild skråning, der udgør det perfekte udgangspunkt for nybegynderen.
Børn under 8 år med hjelm på kører desuden gratis i lifterne.

Langrend i Idre Fjäll

Er man til langrend, så er der smukke landskaber og mange udfordrende skispor.
De smukke naturoplevelser går eksempelvis over Städjan og videre mod Nipfjället og helt til Burusjön via den fineste nåleskov. Idre Fjäll tilbyder også flere kilometer oplyste langrendsspor både dag og nat. Der er hele 82 kilometer præparerede langrendsspor i varieret terræn er der, hvoraf 30 kilometer er oplyste løjper. Alle ruter starter ved skistadion. Der er desuden særlige spor til dem, som ønsker at køre hundeslæde, snescooter eller til hest.

Andre aktiviteter

Selv hvis man har ømme ben efter en lang dag på ski, så skal man ikke kede sig i Idre Fjäll. Der er rig mulighed for at boltre sig i det indendørs badeland, tennisbaner, bowling og fitnessrum.

Udvalgte skirejser fra Idre Fjäll

Søg efter skirejser

Type 9C - 6-8 personer

Type 9C er beliggende i området Centrumbyn ved Fjällterassen og Fjällvägen tæt ved receptionen samt pistene Sydbacken på den ene side og Västbacken på den anden side. Type: Hyttelejlighed (få som dobbelthytte)  Personer: 6-8 (renoveret kun 6 pers.)   Størrelse: 70m2 Til pist: 25-200 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, brændeovn og dobbelt sovesofa i 6-8 pers.  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Nogen med Læs mere

Fjällvägen

Hvis I gerne vil bo centralt på jeres skiferie til Idre Fjäll, så er skiboligerne på Fjällvägen helt perfekt. Fjällvägen er en del af området Centrumbyn, og det bliver heller ikke meget nemmere at komme ind til centrum og rundt på pisterne herfra. Fjällvägen ligger mellem de to pister Västbacken og Sydbacken samt en masse lifte. Boligerne kan variere meget i indretning og størrelse, men har alle rigtig gode faciliteter til familiens skiferie.

Fjällvägen

Fjällvägen er et større boligområde i Centrumbyn med flere forskellige indkvarteringsmuligheder, der rummer boliger i forskellig størrelser og varianter, så I kan finde den perfekte bolig til jeres skiferie. Fjällvägen ligger mellem den den grønne piste Västbacken og den blå piste Sydbacken, hvilket giver jer rigtig gode muligheder for at komme rundt på ski. Derudover er der meget kort afstand til centrum og skitorget, hvor I finder skiudlejning, skiskole, indkøb og restauranter samt Idre Fjälls aktivitetscenter.

Billeder og video fra Idre Fjäll


Brugernes anmeldelser af Idre Fjäll

Skiterræn
4,19
Liftsystem
3,91
Afterski
3,20
Byen
3,40
Børnevenlighed
4,43
Begyndervenlighed
4,43
Prisniveau
4,14
Offpiste
2,86
Samlet score er 3,82 stjerner ud af 5 . Baseret på. 131 anmeldelser.
Idre Fjäll igen - Anmeldt d. 26/09 2022 04:53 - Oprettet af Conny & Lars Gardan

Idre Fjäll er en alpin knold med langrendsløjper omkring. Koncentrerer du dig om pisterne og måske udsigten ud over svenske og norske vidder, så får du fint skiløb her. Idre Fjäll har masser af plads til begyndere OG flere sorte pister. Omend korte. Men området fungerer. Der er ok restauranter med alpefølelse, Der er ikke nogen reel by, men et Læs mere

Idre når man bare vil løbe på ski. - Anmeldt d. 26/09 2022 04:53 - Oprettet af Lene

Jeg mangler en ved ikke rubrik. Jeg aner intet om offpiste og afterski. Jeg synes I trænger til at komme ned på jorden og henvende jer lidt mere til familier og ikke så meget til skibumser. Der er trods alt flest familier og jeg tror ikke, hverken afterski eller offpiste kom ind der.

Fantastisk område - Anmeldt d. 26/09 2022 04:53 - Oprettet af Pia

Fantastisk område, det hele er på et bjerg, uanset vejr kan du finde sol, godt sne og ikke mindst en hyggelig vaffelbod midt på pisten. Kan varmt anbefales, min familie og jeg har været der 10 gange og turen går dertil næste gang også.

Mere information om Idre Fjäll under banneret

Snemeldinger og vejr

Mandag
Let regn
Let regn
4ºC
4ºC
1,3 mm
5,3 m/s
sydøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
8ºC
5ºC
0,4 mm
4,7 m/s
sydøst
Onsdag
Skyet
Skyet
5ºC
5ºC
0,7 mm
3,3 m/s
øst-nordøst
Torsdag
Skyet
Skyet
5ºC
3ºC
0,0 mm
2,9 m/s
øst-nordøst

Kort over Idre Fjäll

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Idre Fjäll. Klik på nålene for mere info. Der er 580 km fra Göteborg til Idre Fjäll.

Find tilbud på skirejser