Skiferie i Idre Fjäll

Idre Fjäll (Sverige)

Rejsebureauer til Idre Fjäll: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk, SnowTrex.dk, Thinggaard

I det nordvestlige område af Dalarna ligger det alsidige og familievenlige skisportsområde Idre Fjäll. Her er mulighederne for at kombinere langrend med alpint skiløb særligt gode, og så er det også et af Sveriges mest snesikre områder. Dalarna er kendt for at have et smukt og varieret landskab, hvilket giver Idre Fjäll som skidestination et varieret skilløb. I alt finder man her 40 pister fordelt på alt fra grøn til sort.Det er Idre Fjäll man finder Dalarnas stejleste alpinpiste Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Idre Fjäll
Skiområdet: 442-960 m.o.h.
Byen: 442 m.o.h.

40 pister i alt
16 stk.
9 stk.
6 stk.
9 stk.

Lifter: 27 stk. / 25.500 pers/time

Slæbelifter: 20
Stolelifter: 4

Ski-in og ski-out i Idre Fjäll

Alpinområdet har 28 kilometer pister i alle sværhedsgrader, og flere særdeles lange nedfarter - den længste er på hele 2800 meter. I Idre Fjäll er det næsten umuligt at bo uden at have ski-in og ski-out. Det betyder, at man undgår spildtid, ømme fødder af at gå til liften i skistøvler og så vinder man lige lidt ekstra tid på pisten - for slet ikke at tale om, at man kan være den første på pisten om morgenen.

Familie i fokus

I Idre Fjäll er børnene altid i fokus. Derfor tilbyder området hele to skiområder for børn og nybegyndere. Lige ved restaurant Dantes under den vestlige 6-personers stolelift ligger Fjällfina. Det er et nemt overskueligt område med egne to træklifter og med personale til at hjælpe de mindste på ski. Det samme findes ved Skicenter Syd, hvor der ligeledes er to langsomme træklifter og en mild skråning, der udgør det perfekte udgangspunkt for nybegynderen.
Børn under 8 år med hjelm på kører desuden gratis i lifterne.

Langrend i Idre Fjäll

Er man til langrend, så er der smukke landskaber og mange udfordrende skispor.
De smukke naturoplevelser går eksempelvis over Städjan og videre mod Nipfjället og helt til Burusjön via den fineste nåleskov. Idre Fjäll tilbyder også flere kilometer oplyste langrendsspor både dag og nat. Der er hele 82 kilometer præparerede langrendsspor i varieret terræn er der, hvoraf 30 kilometer er oplyste løjper. Alle ruter starter ved skistadion. Der er desuden særlige spor til dem, som ønsker at køre hundeslæde, snescooter eller til hest.

Andre aktiviteter

Selv hvis man har ømme ben efter en lang dag på ski, så skal man ikke kede sig i Idre Fjäll. Der er rig mulighed for at boltre sig i det indendørs badeland, tennisbaner, bowling og fitnessrum.

Udvalgte skirejser fra Idre Fjäll

Søg efter skirejser

Type 9C - 6-8 personer

Type 9C er beliggende i området Centrumbyn ved Fjällterassen og Fjällvägen tæt ved receptionen samt pistene Sydbacken på den ene side og Västbacken på den anden side. Type: Hyttelejlighed (få som dobbelthytte)  Personer: 6-8 (renoveret kun 6 pers.)   Størrelse: 70m2 Til pist: 25-200 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, brændeovn og dobbelt sovesofa i 6-8 pers.  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Nogen med Læs mere

Västvägen Lejligheder

Västvägen ligger i området Västbyn, som er et af de mest eftertragtede områder i Idre Fjäll. Her bor I nemt med børn, der er nye på ski. Västbacken ligger langs Västbyn, og i bunden af denne er der enten stolliften til toppen eller en træklift, der tager jer op til midtstationen. Her er gode lejligheder med op til ca. 8 sengepladser. Fra de boliger der længest nede mod dalstationen er der ca. 450 meter til centrum og fra dem tættest Læs mere

Västvägen Lejligheder

Skilejlighederne på Västvägen ligger tæt på pisten Västbacken, der løber langs Västbyn og ned til hovedstolliften. De gode lejligheder kommer i flere forskellige størrelser med flot standard. På Västvägen kan I bo centralt med kort afstand til pisten, så I hurtigt og nemt kan suse hjem til frokost. Boligerne længst nede i området har ca. 450 meter til centrum, mens dem øverst i området har ca. 120 meter. Centrum byder både på supermarked, reception, cafe, restaurant samt aktivitetscenter med badeland Læs mere

Billeder og video fra Idre Fjäll


Brugernes anmeldelser af Idre Fjäll

Skiterræn
4,19
Liftsystem
3,91
Afterski
3,20
Byen
3,40
Børnevenlighed
4,43
Begyndervenlighed
4,43
Prisniveau
4,14
Offpiste
2,86
Idre Fjäll har en samlet score på 3,82 stjerner ud af 5. Baseret på 131 anmeldelser.
Idre Fjäll igen - Anmeldt d. 19/04 2020 09:20 - Oprettet af Conny & Lars Gardan

Idre Fjäll er en alpin knold med langrendsløjper omkring. Koncentrerer du dig om pisterne og måske udsigten ud over svenske og norske vidder, så får du fint skiløb her. Idre Fjäll har masser af plads til begyndere OG flere sorte pister. Omend korte. Men området fungerer. Der er ok restauranter med alpefølelse, Der er ikke nogen reel by, men et Læs mere

Idre når man bare vil løbe på ski. - Anmeldt d. 17/02 2016 20:46 - Oprettet af Lene

Jeg mangler en ved ikke rubrik. Jeg aner intet om offpiste og afterski. Jeg synes I trænger til at komme ned på jorden og henvende jer lidt mere til familier og ikke så meget til skibumser. Der er trods alt flest familier og jeg tror ikke, hverken afterski eller offpiste kom ind der.

Fantastisk område - Anmeldt d. 17/02 2016 19:06 - Oprettet af Pia

Fantastisk område, det hele er på et bjerg, uanset vejr kan du finde sol, godt sne og ikke mindst en hyggelig vaffelbod midt på pisten. Kan varmt anbefales, min familie og jeg har været der 10 gange og turen går dertil næste gang også.

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Regn
Regn
17ºC
12ºC
0,8 mm
5,7 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
18ºC
10ºC
0,0 mm
2,6 m/s
syd
Onsdag
Regnbyger
Regnbyger
16ºC
11ºC
2,8 mm
5,6 m/s
syd-sydøst
Torsdag
Skyet
Skyet
16ºC
9ºC
0,0 mm
3,8 m/s
syd-sydøst

Skiferien i Idre Fjäll er garanti for gode oplevelser

Idre Fjäll i Sverige er skiferie, når det er bedst. I har alle muligheder for at komme hjem med gode minder og oplevelser i bagagen - både med og uden ski. Idre Fjäll giver garanti for en god skirejse.

En skirejse til Idre Fjäll byder på noget for alle og enhver

Som beskrevet længere oppe, så har Idre Fjäll et godt udvalg af oplevelser og aktiviteter - også for dem, der ikke har lyst til at stå på ski hele dagen. Idre Fjäll har et velindrettet aktivitetscenter, der kan lidt af hvert. Her kan I bade, bowle, dyrke fitness og spille bold i den store idrætshal. Der er med andre ord ingen i familien, der kommer til at kede sig, når turen går til Idre Fjäll.

Imødekommenhed og plads til alle

Idre Fjäll er indrettet på en måde, så der er plads til alle uanset niveau. Dette skaber en god stemning og en særlig imødekommenhed - alle føler sig velkomne. Børn og nybegyndere risikerer ikke at gå i vejen for de øvede løbere, og man undgår derved, at de føler sig utilpasse ved at skulle øve sig.

De rutinerede skiløbere skal modsat ikke være bekymrede for at komme i karambolage med de mindre øvede, hvorfor også denne gruppe har mere frihed i deres skiløb. På Idre Fjäll er der plads til alle og en god atmosfære.

Lev, spis, bo og oplev - alt sammen midt på fjeldet

Når I rejser til Idre Fjäll på skiferie, så får I en autentisk oplevelse udover det sædvanlige. I bor, spiser og drikker midt på fjeldet, midt i naturen og midt imellem pisterne. I er aldrig længere væk fra en aktivitet, end at I kan være fremme på ingen tid og uden besvær. Pernilla Wiberg Hotel ligger meget centralt og har store og familievenlige værelser.

Er I ikke til hotel, men til en naturoplevelse, så kan I leje en hytte i de små byer Söderbyn eller Dähliebyn, der begge ligger som små samfund midt i sneen, og har en skøn stemning og atmosfære.

Idre Fjäll har flere gode restauranter og mulighed for afterski. Her kan vi i flæng nævne Restaurang Utsikten og PW Kök & Bar, der begge leverer både på menu, udsigt og stemning. Og søger I den perfekte afterski med livemusik, underholdning, kolde øl og gode drinks, så bør I tage en tur forbi Värdshuset, der er leveringsdygtig på alle ovenstående områder.

Artikler om skiferie til Idre Fjäll

Flere skiområder i Norden åbner inden jul - Se datoer her

Tidligt snefald sparker efterårsskiløbet i gang

Et alternativt kig på Idre Fjäll

Sæsonens første snefald


Kort over Idre Fjäll

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Idre Fjäll. Klik på nålene for mere info. Der er 580 km fra Göteborg til Idre Fjäll.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen