☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Idre Fjäll

Idre Fjäll er et alsidigt og familievenligt skisportsområde i Dalarna med gode kombinationsmuligheder for langrend og alpint skiløb.

Ski in og ski out i Idre Fjäll

Alpinområdet har 28 kilometer løjper i alle sværhedsgrader, og flere særdeles lange nedfarter - den længste på 2800 meter. I Idre Fjäll gælder ski in og ski out, så man undgår at spilde tiden mellem morgenmaden og første tur på løjpen. Børn under 8 år med hjelm kører gratis i liftene.

Langrend i Idre Fjäll

Er man til langrend, er der smukke landskaber og mange udfordrende skispor, og er man til slalom, er der lækre nedfarter i alle farver og sværhedsgrader. Herudover er Idre Fjäll udnævnt til at være officielt træningsanlæg for det svenske skilandshold.

De smukke naturoplevelser går fx over Städjan og videre mod Nipfjället og helt til Burusjön via den fineste nåleskov. Idre Fjäll tilbyder også flere kilometer oplyste langrendsspor og dét både dag og nat! Hele 82 kilometer præparerede langrendsløjper i varieret terræn er der og totalt set 30 km oplyste løjper. Alle ruter starter ud ved skistadion. Der er også særlige spor til dem på hundeslæde, snescooter og til hest.

Skiferie med andre aktiviteter i Dalarna

Udover skiløbets glæder kan man boltre sig i det indendørs badeland, tennisbaner, bowling og fitnessrum.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Idre Fjäll

Her kan du se brugernes karakterer for Idre Fjäll.

Skiterræn:
4,19
Liftsystem:
3,91
Afterski:
3,20
Byen:
3,40
Børnevenlighed:
4,43
Begyndervenlighed:
4,43
Prisniveau:
4,14
Off-piste:
2,86
Samlet score er 3,82 / 5 ud fra 131 anmeldelser.

Idre Fjäll igen | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Conny & Lars Gardan

Idre Fjäll er en alpin knold med langrendsløjper omkring. Koncentrerer du dig om pisterne og måske udsigten ud over svenske og norske vidder, så får du fint skiløb her. Idre Fjäll har masser af plads ...
til begyndere OG flere sorte pister. Omend korte. Men området fungerer. Der er ok restauranter med alpefølelse, Der er ikke nogen reel by, men et enormt boligområde, hvor du kan vælge mellem alt fra et hotelværelse eller en lejlighed i et større, nybygget hus - over lejligheder i mindre, ens huse - til et helt feriehus med det hele. Og boligerne er utroligt gennemtænkt, så man kan klæde om lige inden for døren, og hente sine ski i skirummet lige ved hoveddøren. Alle boliger har p lige ved døren, men trafikken er næsten ikke eksisterende. Bl.a. fordi det lille ICA supermarked på butikstorvet er inden for 10 minutter gåafstand, hvis man bor allerlængst væk fra centrum. Mange boliger har balkon/terrasse, så man kan nyde solen og udsigten. Vi har været herde seneste to år, 3 generationer i samme bolig.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Idre når man bare vil løbe på ski. | Skrevet den 17/02 2016

Oprettet af asar

Jeg mangler en ved ikke rubrik. Jeg aner intet om offpiste og afterski. Jeg synes I trænger til at komme ned på jorden og henvende jer lidt mere til familier og ikke så meget til skibumser. Der er tro...
ds alt flest familier og jeg tror ikke, hverken afterski eller offpiste kom ind der.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar