Sauze d´Oulx (Italien)

Rejsebureauer til Sauze d´Oulx: DANSKI, Nortlander, SKILINK, Slopestar, Slopetrotter, SnowTrex.dk, Sunweb

Historiske Sauze d’ Oulx ligger i 1.509 meters højde lige vest for Torino og på grænsen til Frankrig. Sammen med byerne Sansicario, Cesana, Clavière, Sestrière og Montgenèvre danner Sauze d’ Oulx rammerne for det store skiområde Via Lattea - eller mælkevejen på dansk. Placeringen i smørhullet mellem Italien og Frankrig betyder, at man her kan opleve det bedste fra begge lande kombineret med mange kilometers fremragende skiløb.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Sauze d´Oulx
Skiområdet: 1382-2701 m.o.h.
Byen: 1509 m.o.h.

214 km pister i alt
54 km blå
118 km rød
42 km sort

Lifter: 86 stk. / 108.000 pers/time

Slæbelifter: 54
Stolelifter: 31
Kabinelifter: 1
Mere information om Sauze d´Oulx under banneret

På ski i Via Lattea

Det 400 kilometer store skiområde ligger på tværs af grænsen mellem Italien og Frankrig, hvorfor det her er muligt at stå på ski fra det ene land til det andet og retur igen. Her får man varierede pister til både nybegyndere såvel som øvede skiløbere. Størstedelen af Sauze d’Oulx ligger under trægrænsen, hvilket giver fantastiske muligheder for at køre på ski i spændende terræn mellem træer.
Man skal være opmærksom på, at nogle liftkort kun dækker de 315 pistekilometer på den italienske side af skiområdet og en enkelt dag i Montgenèvre.

Via Lattea området er internationalt anerkendt og lagde pister til ved VM i 1997 og igen til de Olympiske Vinterlege i 2006, da værtsbyen var Torino. Medværtsskabet i 2006 betyder, at området i den forbindelse fik en omfattende modernisering. Denne opgradering gør, at man nemt og komfortabelt kan komme rundt i området. Det betyder også, at man i Sauze d’Oulx sjældent ser liftkøer i løbet af uge.

Spis og drik godt på skiferien i Sauze d’Oulx

Selvom Sauze d’Oulx ligger klods op ad Frankrig, så er man ikke i tvivl, om at man stadig befinder sig i Italien, når man går ud og spiser. Byen byder på mange gastronomiske lækkerier, der tager tydeligt afsæt i det traditionelle italienske køkken om end man er til pizza, pasta eller de mere rustikke italienske restauranter.

En ting de i Sauze d’Oulx også er gode til er at skabe en livlig afterskistemning, når man kommer ned fra bjerget om eftermiddagen. Kør eksempelvis ned af Sportina-pisten og direkte ind på Capanna Mollino, hvor man kan slukke tørsten med en kold fadøl eller en af de lokale spritzere. Hvad kunne være bedre end at slutte en god og solrig skidag på en terasse med en Aperol Spritz i hånden?

Masser af aktiviteter uden ski på

Selv når det ikke handler om de mange pistekilometer i Via Lattea, så er der rigeligt at give sig til på skiferien til Sauze d’Oulx. Der findes i byen en række butikker, hvor man kan gå på opdagelse efter lokale specialiteter eller for stillet sin lyst til shopping. Man kan også tage en tur på byens skøjtebane, gå en tur i bjergene med snesko på eller fræse afsted på snescooter. For sidstnævnte gælder det, at man kan køre rundt i skiområdet mellem kl. 17:00 og 23:00 efter pisterne er lukkede, eller tage på en cirka 50 minutters lang guidet tur.

Udvalgte skirejser fra Sauze d´Oulx

Søg efter skirejser

Casa Eydallin

Casa Eydallin er et rigtigt hyggeligt hus, der indeholder 5 lejligheder.

Hotel K2

Flot og moderne bed&breakfast i centrum af Sauze d'Oulx Det nyrenoverede Hotel K2 har en central beliggenhed i Sauze d'Oulx, tæt på afterski, shoppingmuligheder og mange gode spisesteder. På hotellet kan I nyde en stor morgenbuffet inden skiløbet, der starter kun 250 meter fra hotellet. Der er desuden bar og restaurant på hotellet. Moderne værelser i naturmaterialer Værelserne er moderne indrettet med naturmaterialer som træ og sten. Alle værelser har eget badeværelse med dusch og toilet samt hårtørrer. Mulighed for Læs mere

Hotel "Park Hotel Gran Bosco"

Dette er hotel er beliggende i rolige flotte omgivelser med en fantastisk udsigt over Sauze d'Oulx. Derfor er du heller ikke lige ved pisten eller byen, men hotellet har egen shuttlebus som hver dag kører gæsterne til og fra ski/byen fra kl. 08.00 til midnat. Til hotellet er også en mindre sauna og en jacuzzi, ønsker man at benytte enten sauna eller jacuzzien så koster det 10EUR for 30 min. Hotellet har en hyggelige restaurant hvor der hver dag Læs mere

Billeder og video fra Sauze d´Oulx


Brugernes anmeldelser af Sauze d´Oulx

Skiterræn
3,97
Liftsystem
2,45
Afterski
3,35
Byen
3,84
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
3,00
Samlet score er 3,58 stjerner ud af 5 . Baseret på. 31 anmeldelser.
Sauze D'Oulx - Anmeldt d. 26/09 2022 05:36 - Oprettet af Ole Thomsen

Kæmpestort område med mulighed for at køre hele dagen på nye pister, hvis man har lyst til det. Skal derned igen for femte gang og vi opdager stadig nye områder/pister

30 år for gammelt - Anmeldt d. 26/09 2022 05:36 - Oprettet af Jacob Sommer

Jeg var i uge 11, 2011 sammen med to gode venner i Sauze d'Oulx. Det skal nævnes at vi alle 3 har en del skierfaring bag os og har besøgt mange steder i Alperne. På den baggrund mener jeg godt vi kan udtale os om dette område.Det viste sig at være et skidt valg. Ikke så meget pga Læs mere

Stor oplevelse i Sauze 2004 - Anmeldt d. 26/09 2022 05:36 - Oprettet af Laila Ørving

Jeg var i Sauze 2004, og det var en stor oplevelse. Dejligt stort terræn med gode spisesteder og søde mennesker. Området er ikke for svært og heller ikke for let, så alle kan være med. Det er et stort og skønt område, som jeg absolut kan anbefale. Jeg fik flere gange et sug i maven, så skønt var det. Og Læs mere

Mere information om Sauze d´Oulx under banneret

Snemeldinger og vejr

Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
11ºC
2ºC
0,0 mm
3,1 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
6ºC
3ºC
0,7 mm
4,6 m/s
vest
Onsdag
Regn
Regn
11ºC
4ºC
5,3 mm
4,0 m/s
vest-sydvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
10ºC
5ºC
0,7 mm
3,5 m/s
vest

Kort over Sauze d´Oulx

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Sauze d´Oulx. Klik på nålene for mere info. Der er 1529 km fra Kolding til Sauze d´Oulx.

Find tilbud på skirejser