Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i La Toussiere (Frankrig)

Rejsebureauer til La Toussiere: Sunweb

La Toussiere ligger i centrum af skiområdet Les Sybelles, der har 310 km pister der forbinder La Toussiere med skisportsstederne Le Corbier, Saint Jean-d’Arves, Saint Colomban des Villards, Les Bottières og Saint Sorlin-d’Arves. På din skiferie til La Toussiere er der også gode muligheder for off pist, og der er også rig mulighed for freestyle i deres snowpark.Skiområdet La Toussiere er for alle niveauerAlene i La Toussiere er der 50 km pister, der er jævnt fordelt for nybegyndere og øvede, mens eksperter vil få mere ud af at besøge et af de nærliggende skiområdet. Så på din skiferie i La Toussiere er der gode skimuligheder for alle, og området... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om La Toussiere
Skiområdet: 1800-2620 m.o.h.
Byen: 1800 m.o.h.

34 km pister i alt
4 km grøn
17 km blå
13 km rød

Lifter: 21 stk.

Slæbelifter: 12
Stolelifter: 9
Mere information om La Toussiere under banneret
La Toussiere ligger i centrum af skiområdet Les Sybelles, der har 310 km pister der forbinder La Toussiere med skisportsstederne Le Corbier, Saint Jean-d’Arves, Saint Colomban des Villards, Les Bottières og Saint Sorlin-d’Arves. På din skiferie til La Toussiere er der også gode muligheder for off pist, og der er også rig mulighed for freestyle i deres snowpark.

Skiområdet La Toussiere er for alle niveauer

Alene i La Toussiere er der 50 km pister, der er jævnt fordelt for nybegyndere og øvede, mens eksperter vil få mere ud af at besøge et af de nærliggende skiområdet. Så på din skiferie i La Toussiere er der gode skimuligheder for alle, og området egner sig godt for familier.

Udover rigtig gode skimuligheder er der stor sandsynlighed for en solrig skiferie med en smuk 360 graders udsigt fra toppen af skisportsområdet.

Ved siden af skiløbet er der også mulighed for skøjteløb, hundeslæde, bowling, restauranter og natklubber i La Toussiere.

Udvalgte skirejser fra La Toussiere

Søg efter skirejser

Résidence Les Hauts de Comborcière

Résidence Les Hauts de Comborcière er et meget dejligt og nyt lejlighedskompleks, bygget i typisk avoyenstil og beliggende ved pisten. Lejlighederne er luksuriøse, stemningsfuldt indrettede og har en balkon, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt. Desuden byder komplekset på en opvarmet indendørs swimmingpool, og du kan bruge saunaen eller dampbadet gratis én gang per lejlighed for at opleve den optimale feriefølelse. Denne résidence byder på alt, hvad du har brug for!

Billeder og video fra La Toussiere


Brugernes anmeldelser af La Toussiere

Skiterræn
4,00
Liftsystem
2,00
Afterski
2,00
Byen
3,00
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
5,00
Samlet score er 3,75 stjerner ud af 5 . Baseret på. 1 anmeldelser.
Mere information om La Toussiere under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
7ºC
3ºC
4,1 mm
1,6 m/s
vest
Torsdag
Regn
Regn
6ºC
4ºC
2,5 mm
1,4 m/s
nord-nordvest
Fredag
Regn
Regn
4ºC
2ºC
0,6 mm
2,0 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
14ºC
-2ºC
0,0 mm
0,9 m/s
nord-nordvest

Kort over La Toussiere

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i La Toussiere. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser