Altenmarkt / Radstadt

Altenmarkt er beliggende i den østlige del af skiområdet, Salzburger Sportwelt Amadé. Byen er en hyggelig og mere end 100 år gammel by, med cafeer, butikker, natteliv og hvad der ellers høre sig til en skiferie i Østrig. Altenmarkt er mest kendt for skifabrikken Atomic, og flere andre udstyrsfirmaer i skibranchen.

Stort skiområde i Altenmarkt

Selve skiområdet er stort, med skibussen har man kun 10 minutter til byen Zauchensee, som går for at være meget snesikkert hele vinteren. Der går skibusser til byerne i de nærliggende dale, Flachau, Wagrain og St. Johann, så der er mulighed for at starte og slutte skiløbet forskellige steder. I byen er der svømmehal, tennishal, squash-baner og fitness-Center.

Ikke langt fra Altenmarkt ligger Radstadt, det er en mere end 700 år gammel hyggelig Østrigsk by. Byen ligger roligt og er ikke overrendt af turister. Der er flere alternativer til skiløbet, bl.a. seværdigheder som borganlægget i byen.

Skiferie forslag i Altenmarkt / Radstadt

Laudersbach's Landhote... Laudersbach's Landhote... Bil fra 2.746,-/pers.
Hotel Gründlers Hotel Gründlers Bil fra 2.394,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Altenmarkt / Radstadt

Her kan du se brugernes karakterer for Altenmarkt / Radstadt.

Skiterræn:
3,54
Liftsystem:
3,50
Afterski:
3,04
Byen:
3,50
Børnevenlighed:
4,50
Begyndervenlighed:
3,00
Prisniveau:
3,50
Off-piste:
2,50
Samlet score er 3,38 / 5 ud fra 26 anmeldelser.

Altenmarkt | Skrevet den 31/08 2015

Oprettet af Mathias Honoré Sørensen

Super godt sted som begynder, men som rigtig god skiløber så mangler man lidt udfordringer. Byen er hyggelig, men der er ikke de vilde muligheder for butikker osv.
Sidste år var min 7 gang i Altenmarkt.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Skisted uden danskere | Skrevet den 07/01 2003

Oprettet af Jens Bak

Hyggeligt familie-sted med gammel by med ringmur og tårne. Der er ingen danskere, men en del hollændere. Masser af liv på diverse disko og restauranter. Prisniveauet er rimeligt. En 3 værelses lejligh...
ed i uge 4 /2003 koster ca. 4.500,00 kr. Halvpension (morgenmad + 3 retter aften) kan fås for ca 100,00 kr/dag/person. Et dobbeltværelse med halvpension ligger på ca 313,00 kr/person/dag. Skiskole koster ca 1.000 kr for 5 dage. Skilift for 5 dage koster ca 1.000 kr. Leje af ski og støvler ca 420 kr for 5 dage for carving og ca 200,00 kr for langrend. Der er gratis skibusser. Der er ikke så overrendt som andre steder. Liftkort gælder for hele Amade-området som er det største i Østrig (f.eks. Wagrain, Flachau, Altenmarkt og Zauchensee.) Een gang om ugen er der aftenkælkning af stier kranset af levende fakler. Der kælkes både om dagen og om natten fra bjerghytter eller der kan køres i kane forspændt heste dag eller nat. Der er skøjtemuligheder og masser af gode vandre- og langrendsmuligheder
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar