Skiferie i Vemdalen

Vemdalen (Sverige)

Rejsebureauer til Vemdalen: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk, Sunweb

Vemdalen består af 3 skiområder Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna, der byder på skiløb for alle niveauer. Vemdalen er et af de mest snesikre områder i Sverige. De åbner ofte sæsonen allerede i oktober og lukker i maj. Der suppleres løbende med snekanoner, så sneen er perfekt. Når anlægget kører på fuld tryk laves en snemængde svarende til 180 lastbillæs pr. time.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Vemdalen
Skiområdet: 500-900 m.o.h.
Byen: 500 m.o.h.

58 pister i alt
19 km grøn
13 km blå
15 km rød
11 km sort

Lifter: 36 stk. / 28.000 pers/time

Slæbelifter: 29
Stolelifter: 6

Skiløb til enhver smag

De tre områder byder alle på noget forskelligt. Björnrike er yderst velegnet til børnefamilier. Når man når toppen, er det altid muligt at vælge mellem to pister; enten en svær eller en let. Samtidig er der også et børneområde samt en snowpark med hop og rails til de mindste.

Klovsjö kalder sig selv for ”Sveriges smukkeste by”, og her er det muligt for selv de mest erfarne skiløbere at få sved på panden på de sorte pister. Der er dog også et børneområde med pister til de mindre erfarne skiløbere. Klovsjö er forbundet med nabobyen Storhogna og med lift kan man nemt komme fra den ene til den anden. Her finder man pister, som passer til hele familien, da der er et bredt udvalg af grønne, blå og røde. Efter en hel dag på ski kan man give sig i kast med bowling, træningscenter, restauranter eller afslapning i spa.

Vemdalsskalet er det sidste område her kan man både få afslapning og udfordringer på ski, derfor er det perfekt til både de øvede men også børn eller dem der bare nyder et rolig skiløb i smukke omgivelser. Ligesom de to andre områder er der i Vemdalsskalet også et område til børnene, hvor der er skiløb på deres præmisser og aktiviteter med maskotten Valle. Samtidig er der også god mulighed for afterski og udeliv og i højsæsonen er der også livekoncerter.

Andre aktiviteter

De oplyste pister i alle tre områder sørger for, at man næsten selv kan bestemme, hvor lang skidagen skal være. Når benene så endeligt ikke kan holde til mere skiløb, så er der mulighed for andre aktiviteter i Vemdalen. Man kan tage på snescootersafari, prøve en tur med hundeslæde, tag på fjeldtur eller tage en tur på kælkebakken med de mindste. Vemdalen byder desuden på et væld af gode spisesteder, når sulten skal stilles.

Turen til Vemdalen

Vemdalen ligger 950 kilometer fra København og 780 kilometer fra Frederikshavn. Ønsker man ikke at køre selv, så kan man tage turen med Snälltoget fra København hele vejen til Vemdalen. Nattoget sørger for komfortabel transport og ankommer lige i tid til, at liften åbner.

Udvalgte skirejser fra Vemdalen

Søg efter skirejser

Skalsbyn 4-6 personer

Skalsbyn er beliggende ved Skalets Torg i Vemdalsskalet - kun 50 m fra liften og helt tæt på restauranter, butikker og after-ski.  Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 45-55m2 Til lift: 50 m.  Indretning af 4 personers på 45m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer   Køkkenkrog: Køleskab, frostboks, mikroovn, el-komfur og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Mulighed for wifi mod betaling   Indretning af 6 personers på 55m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med Læs mere

Skalshöjden

Skalshöjden i Sverige byder på alt, hvad du kunne ønske dig af din drømmeskiferie. Boligen er smuk og moderne indrettet i fredelige omgivelser dog stadig indenfor gåafstand af restauranter, pist og skiudlejning. Lejligheden byder blandt andet på gratis internet, privat sauna, veludstyret køkken samt balkon med bjergudsigt.

Billeder og video fra Vemdalen


Brugernes anmeldelser af Vemdalen

Skiterræn
3,89
Liftsystem
3,94
Afterski
2,67
Byen
2,78
Børnevenlighed
4,67
Begyndervenlighed
3,67
Prisniveau
4,67
Offpiste
3,00
Vemdalen har en samlet score på 3,66 stjerner ud af 5. Baseret på 18 anmeldelser.
Snesikkert best i Sverige - Anmeldt d. 17/02 2016 13:30 - Oprettet af Allan Pedersen

klar favorit

Vemdalen er Super og snesikkert. - Anmeldt d. 28/10 2008 09:59 - Oprettet af Michael Degn

vemdalen består af tre skiområder. Klovsjø, Bjørneriket og vemdalsskalet. Vi var der for første vinteren år 2008. Vi er tre par der har købt et stort hus i en nærliggende by. Vi blev straks vilde med stedet på grund af det varierede skiløb og den lækre sne. I klovsjø åbner der en ny 6 stolslift 26 dec. 2008. Det betyder Læs mere

OK sted - Anmeldt d. 20/02 2005 14:35 - Oprettet af Casper

Vemdalen er et af de bedste svenske skisportsteder.. hvis man sammenligner med norge, østrig eller andre af de store skisportslande kommer der klart til kort..men til en familietur er det helt perfekt.. MEGET børnevenligt...inden man bestiller sin rejse skal man dog vide at det er kun et af de 3 områder der er værd at tage til og Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Skyet
Skyet
17ºC
7ºC
0,0 mm
1,6 m/s
syd-sydvest
Søndag
Skyet
Skyet
15ºC
12ºC
0,3 mm
2,8 m/s
syd-sydøst
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
10ºC
2,7 mm
3,1 m/s
syd-sydvest
Tirsdag
Regn
Regn
18ºC
11ºC
4,4 mm
2,9 m/s
syd-sydvest

Artikler om skiferie til Vemdalen

Vemdalen bliver endnu bedre

Vemdalen fordobler sin liftkapacitet


Kort over Vemdalen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Vemdalen. Klik på nålene for mere info. Der er 726 km fra Göteborg til Vemdalen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen