☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Vemdalen

Vemdalen består af 3 skiområder Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna, der byder på skiløb for alle niveauer. Vemdalen er et af de mest snesikre områder i Sverige. De åbner ofte sæsonen allerede i oktober og lukker i maj. Der suppleres løbende med snekanoner, så sneen er perfekt. Når anlægget kører på fuld tryk laves en snemængde svarende til 180 lastbillæs pr. time.

De tre områder byder alle på noget forskelligt. Björnrike er yderst velegnet til børnefamilier. Når man når toppen, er det altid muligt at vælge mellem to pister; enten en svær eller en let. Samtidig er der også et børneområde samt en snowpark med hop og rails til de mindste.

Klovsjö kalder sig selv for ”Sveriges smukkeste by”, og her er det muligt for selv de mest erfarne skiløbere at få sved på panden på de sorte pister. Der er dog også et børneområde med pister til de mindre erfarne skiløbere. Klovsjö er forbundet med nabobyen Storhogna og med lift kan man nemt komme fra den ene til den anden. Her finder man pister, som passer til hele familien, da der er et bredt udvalg af grønne, blå og røde. Efter en hel dag på ski kan man give sig i kast med bowling, træningscenter, restauranter eller afslapning i spa.

Vemdalsskalet er det sidste område her kan man både få afslapning og udfordringer på ski, derfor er det perfekt til både de øvede men også børn eller dem der bare nyder et rolig skiløb i smukke omgivelser. Ligesom de to andre områder er der i Vemdalsskalet også et område til børnene, hvor der er skiløb på deres præmisser og aktiviteter med maskotten Valle. Samtidig er der også god mulighed for afterski og udeliv og i højsæsonen er der også livekoncerter.

Udover skiløb i Vemdalen er der mulighed for aktiviteter som snescootersafari, hundeslædekørsel, fjeldture, skisafari og for de mindre en kælkebakke.

Skiferie forslag i Vemdalen

Skalsvallen - 4-6 pers... Skalsvallen - 4-6 pers... Bil fra 468,-/pers.
Skalsbyn - 4-6 persone... Skalsbyn - 4-6 persone... Bil fra 424,-/pers.
Sörgårdarna - 8 pers... Sörgårdarna - 8 pers... Bil fra 569,-/pers.
Sörgårdarna - 14 per... Sörgårdarna - 14 per... Bil fra 736,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Klövsjö 2010
Klövsjö 2010
Klövsjö 2010
1
1
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Vemdalen

Her kan du se brugernes karakterer for Vemdalen.

Skiterræn:
3,89
Liftsystem:
3,94
Afterski:
2,67
Byen:
2,78
Børnevenlighed:
4,67
Begyndervenlighed:
3,67
Prisniveau:
4,67
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,66 / 5 ud fra 18 anmeldelser.

Snesikkert best i Sverige | Skrevet den 17/02 2016

Oprettet af Allan Pedersen

klar favorit

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Vemdalen er Super og snesikkert. | Skrevet den 28/10 2008

Oprettet af Michael Degn

vemdalen består af tre skiområder. Klovsjø, Bjørneriket og vemdalsskalet. Vi var der for første vinteren år 2008. Vi er tre par der har købt et stort hus i en nærliggende by. Vi blev straks vilde med ...
stedet på grund af det varierede skiløb og den lækre sne. I klovsjø åbner der en ny 6 stolslift 26 dec. 2008. Det betyder at man kan komme til alle pister fra denne lift.
Der er gode muligheder for offpist skiløb i Bjørneriket og på Vemdalsskalet. der er åbnet ny lift på vemdalsskalet siden de sidste kommentarer er her på siden er skrevet. Der er billeder af området og beskrivelse af aktiviteter på siden www.rojan435.dk.

Michael Degn
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar