Skiferie i Berwang (Østrig)

Rejsebureauer til Berwang: Booking.com, SnowTrex.dk, Sunweb

I den nordlige del af østrigske Tyrol ligger Berwang kun en halv time fra den tyske grænse. Her finder man skiområdet Berwang-Bichlbach, som er aldeles familievenligt og byder på skiløb i østrigsk kvalitet kun cirka 10 timers kørsel i bil fra Danmark. Berwang ligger som en del af Tiroler Zugspitze Arena, hvor der findes 7 byer og 6 skiområder. De ligger alle tæt, så der er god mulighed for at udforske andre byer og skiområder på skiferien.

Skiløb i Berwang-BirchlbachDette måske mindre kendte skiområde byder på et familievenligt område, som hovedsageligt byder på grønne, blå og røde pister - og et par enkelte sorte til de skiløbere, som søger en... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Berwang
36 pister i alt
24 stk.
10 stk.
2 stk.

Lifter: 13 stk.

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 4
Kabinelifter: 2
I den nordlige del af østrigske Tyrol ligger Berwang kun en halv time fra den tyske grænse. Her finder man skiområdet Berwang-Bichlbach, som er aldeles familievenligt og byder på skiløb i østrigsk kvalitet kun cirka 10 timers kørsel i bil fra Danmark. Berwang ligger som en del af Tiroler Zugspitze Arena, hvor der findes 7 byer og 6 skiområder. De ligger alle tæt, så der er god mulighed for at udforske andre byer og skiområder på skiferien.

Skiløb i Berwang-Birchlbach

Dette måske mindre kendte skiområde byder på et familievenligt område, som hovedsageligt byder på grønne, blå og røde pister - og et par enkelte sorte til de skiløbere, som søger en ekstra udfordring. Sværhedsgraden på pisterne gør, at området er særligt anbefalesværdigt til børnefamilier og nybegyndere, som skal prøve kræfter med skiløbet for første gang. Selvom det ikke er Østrigs største skiområde, så findes der 36 kilometer velpræparerede pister og 12 lifter, som giver rig mulighed for masser godt skiløb. Skiområdet ligger primært over 1.300 meters højde, hvorfor der naturligt er gode forhold til skiløb.
Om torsdagen kan man forlænge dagen på ski med aftenskiløb.

På langrend i Berwang

På en skiferie til Berwang møder man ligeledes et stort netværk af langrendsspor, som kan få et smil på alle langrendsenstusiasters læber. Der findes i alt 131 kilometer langrendsspor i Tiroler Zugspitze Arena, hvor der både findes de lette spor til begynderen, mens de helt erfarne også kan finde masser af udfordringer på langrendsskiene i området. Flere af sporene bevæger sig mellem og gennem de forskellige byer inden for Tiroler Zugspitze Arena.

Andre aktiviteter

Foruden skiløb i Berwang, så er der også god mulighed for at finde kælken frem både om dagen og om aftenen. Hver dag er der mulighed for at tage den 1 kilometer lange kælketur fra Jägerhaus ved Egghof Sun Jet bjergstation og hele vejen til bunden af liften. Turen byder på smukke bjergudsigter og kælkning mellem træer. Banen holder også aftenåbent og kælke kan lejes ved Jägerhaus, Sport Alm, Sport Klotz og Sport Hofherr.

Der er i Berwang også gode muligheder for at komme ud og nyde naturen på en af de mange vintervandreruter i området. Uanset om man er til vandreture med eller uden snesko, så er der mange gode spor i området. Hele 60 kilometer venter blot på at blive udforsket.

Berwang by

Berwang er en gammel og traditionel bjergby med den eftertragtede østrigske stemning. Den ligger i naturskønne omgivelser i en højde af 1.336 meter over havets overflade og byder foruden godt skiløb i Berwang Skiarena på en smuk udsigt til bjerget Zugspitze. Skiområdet forbinder Berwang til byerne Rinnen og Bichlbach.

Udvalgte skirejser fra Berwang

Søg efter skirejser

Hotel Singer Relais & Chateaux

Det luksuriøse og autentiske Hotel Singer Relais & Chateaux har en smuk beliggenhed direkte ved pisterne. Ud over en smuk udsigt over omgivelserne tilbyder dette familiehotel også direkte adgang til de sneklædte pister. Det traditionelle tyrolske ydre kombineret med de elegant indrettede værelser, givet Excellent Singer Relais & Chateaux et smart, nyfortolket alpestils-udtryk. Skiliften ligger kun 50 meter væk, og pisterne fører direkte til hotellet. Når du er færdig i bjergene om eftermiddagen, kan du køre ned til døren til Læs mere

Billeder og video fra Berwang


Brugernes anmeldelser af Berwang

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Berwang

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Berwang. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen