Berwang

Find en skiferie til Berwang her: Booking.com | SnowTrex.dk

I den nordlige del af østrigske Tyrol ligger Berwang kun en halv time fra den tyske grænse. Her finder man skiområdet Berwang-Bichlbach, som er aldeles familievenligt og byder på skiløb i østrigsk kvalitet kun cirka 10 timers kørsel i bil fra Danmark. Berwang ligger som en del af Tiroler Zugspitze Arena, hvor der findes 7 byer og 6 skiområder. De ligger alle tæt, så der er god mulighed for at udforske andre byer og skiområder på skiferien.

Skiløb i Berwang-Birchlbach

Dette måske mindre kendte skiområde byder på et familievenligt område, som hovedsageligt byder på grønne, blå og røde pister - og et par enkelte sorte til de skiløbere, som søger en ekstra udfordring. Sværhedsgraden på pisterne gør, at området er særligt anbefalesværdigt til børnefamilier og nybegyndere, som skal prøve kræfter med skiløbet for første gang. Selvom det ikke er Østrigs største skiområde, så findes der 36 kilometer velpræparerede pister og 12 lifter, som giver rig mulighed for masser godt skiløb. Skiområdet ligger primært over 1.300 meters højde, hvorfor der naturligt er gode forhold til skiløb.
Om torsdagen kan man forlænge dagen på ski med aftenskiløb.

På langrend i Berwang

På en skiferie til Berwang møder man ligeledes et stort netværk af langrendsspor, som kan få et smil på alle langrendsenstusiasters læber. Der findes i alt 131 kilometer langrendsspor i Tiroler Zugspitze Arena, hvor der både findes de lette spor til begynderen, mens de helt erfarne også kan finde masser af udfordringer på langrendsskiene i området. Flere af sporene bevæger sig mellem og gennem de forskellige byer inden for Tiroler Zugspitze Arena.

Andre aktiviteter

Foruden skiløb i Berwang, så er der også god mulighed for at finde kælken frem både om dagen og om aftenen. Hver dag er der mulighed for at tage den 1 kilometer lange kælketur fra Jägerhaus ved Egghof Sun Jet bjergstation og hele vejen til bunden af liften. Turen byder på smukke bjergudsigter og kælkning mellem træer. Banen holder også aftenåbent og kælke kan lejes ved Jägerhaus, Sport Alm, Sport Klotz og Sport Hofherr.

Der er i Berwang også gode muligheder for at komme ud og nyde naturen på en af de mange vintervandreruter i området. Uanset om man er til vandreture med eller uden snesko, så er der mange gode spor i området. Hele 60 kilometer venter blot på at blive udforsket.

Berwang by

Berwang er en gammel og traditionel bjergby med den eftertragtede østrigske stemning. Den ligger i naturskønne omgivelser i en højde af 1.336 meter over havets overflade og byder foruden godt skiløb i Berwang Skiarena på en smuk udsigt til bjerget Zugspitze. Skiområdet forbinder Berwang til byerne Rinnen og Bichlbach.

Skiferie forslag i Berwang

Hotel Thaneller Hotel Thaneller Bil fra 2.670,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Berwang

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Vi har desværre ikke kort over Berwang endnu. Du kan se et kort over hele Østrig her

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Berwang?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Berwang hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Berwang?

Hvis du skal på skiferie til Berwang, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Berwang her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Berwang lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Berwang her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Berwang?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Berwang i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Berwang her ⇒

Hvordan kommer jeg til Berwang?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Berwang. Du har også mulighed for at rejse med Booking.com og SnowTrex.dk med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒