Skiferie i Sun Peaks (Canada)

Rejsebureauer til Sun Peaks: DANexplore

Det næststørste skiområde i Canada tilbyder 135 pister i forskellig sværhedsgrad. De slår sig mest som et familieskiområde og tilbyder rigeligt med ski-in/ski-out muligheder. Et helt sikkert valg, hvis man er den store familie, som skal på en uforglemmelig tur oversøs. Med de ca. 6 m. sne som falder årligt, er snesikkerheden også høj, hvis man rejser indenfor sæsonen. Resortet ligger meget op til den lidt øvet, da langt størstedelen af området udbyder blå boulevard pister. Hotellerne er i den hyggelig stil, som man ofte forbinder med Østrig og den hygge i den gammeldags stil. Hotellerne ligge egentlig meget rundt om dalstationen og tilbyder som sagt de fleste steder ski-in/ski-out... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Sun Peaks
Skiområdet: 1255-2152 m.o.h.

Lifter: 12 stk. / 13.600 pers/time

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 6
Det næststørste skiområde i Canada tilbyder 135 pister i forskellig sværhedsgrad. De slår sig mest som et familieskiområde og tilbyder rigeligt med ski-in/ski-out muligheder. Et helt sikkert valg, hvis man er den store familie, som skal på en uforglemmelig tur oversøs. Med de ca. 6 m. sne som falder årligt, er snesikkerheden også høj, hvis man rejser indenfor sæsonen. Resortet ligger meget op til den lidt øvet, da langt størstedelen af området udbyder blå boulevard pister.

Hotellerne er i den hyggelig stil, som man ofte forbinder med Østrig og den hygge i den gammeldags stil. Hotellerne ligge egentlig meget rundt om dalstationen og tilbyder som sagt de fleste steder ski-in/ski-out. Liftene der udbydes er stolelifte op til 4 personer og nogle træklifte som sørger for at få folk op i området.

Derudover kan du stå på ski i det helt fantastiske canadiske natur og opleve hvordan de venligtsindede canadiere gør tingene. Kundeservicen er i top og skiskolen er verdensklasse. Derudover er sneen oversøisk kendt som champagnepudder, da sneen skulle være lettere derovre end her i Europa. En oplevelse hele familien ville snakke om resten af deres liv.

Billeder og video fra Sun Peaks


Brugernes anmeldelser af Sun Peaks

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Sun Peaks

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Sun Peaks. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Sun Peaks.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen