Skiferie i St. Francois Longchamp (Frankrig)

Rejsebureauer til St. Francois Longchamp: SnowTrex.dk, Sunweb

St. Francois Longchamp er beliggende i 1650 meters højde på den syd-vendte side af Le Grand Domaine. Dette giver mange solskinstimer også i skiferien. Her er der en fantastisk udsigt over Maurienne-dalen, og en del af Tour de France-ruten, som netop går gennem St. Francois og videre over Col de la Madeleine - du står på ski direkte på Col de la Madeleine.Varieret- og børnevenlige pister i St. Francois LongchampByen er et lille hyggeligt feriested, der kun ligger 10-12 km fra motorvejen i Maurienne-dalen. Her er såvel brede som lette pister med lange nedkørsler - specielt omkring byen, hvor der også er meget børnevenligt. Udenfor St. Francois findes alle... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om St. Francois Longchamp
Skiområdet: 1250-2550 m.o.h.
Byen: 1650 m.o.h.

70 km pister i alt
20 km grøn
34 km blå
11 km rød
5 km sort

Lifter: 42 stk. / 19.218 pers/time

Slæbelifter: 33
Stolelifter: 7
Mere information om St. Francois Longchamp under banneret
St. Francois Longchamp er beliggende i 1650 meters højde på den syd-vendte side af Le Grand Domaine. Dette giver mange solskinstimer også i skiferien. Her er der en fantastisk udsigt over Maurienne-dalen, og en del af Tour de France-ruten, som netop går gennem St. Francois og videre over Col de la Madeleine - du står på ski direkte på Col de la Madeleine.

Varieret- og børnevenlige pister i St. Francois Longchamp

Byen er et lille hyggeligt feriested, der kun ligger 10-12 km fra motorvejen i Maurienne-dalen. Her er såvel brede som lette pister med lange nedkørsler - specielt omkring byen, hvor der også er meget børnevenligt. Udenfor St. Francois findes alle typer pister - grønne, blå, røde og sorte pister. Her har alle skiløbere mulighed for at finde de typer pister (i alt 165 km), man har behov for på en skiferie, og man kan stadig let finde hinanden senere på dagen.

Udvalgte skirejser fra St. Francois Longchamp

Søg efter skirejser

Parc Madeleine

På en smuk beliggenhed i St. Francois Longchamp finder du Parc Madeleine. Med en masse luksuriøse 2-værelses lejligheder og hytter i forskellige størrelser. Værelserne er ideele til en skiferie med en lille gruppe af venner eller familie . Værelserne er komfortable og moderne indrettede, og har alle pejs. Pisterne er næsten lige udenfor, og i øvrigt er det centralt placeret ift. St. Francois Longchamp by.

Billeder og video fra St. Francois Longchamp


Brugernes anmeldelser af St. Francois Longchamp

Skiterræn
4,15
Liftsystem
4,00
Afterski
3,00
Byen
2,77
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
St. Francois Longchamp har en samlet score på 3,48 stjerner ud af 5. Baseret på. 13 anmeldelser.
St. Francois Longchamp - Anmeldt d. 07/10 2022 02:26 - Oprettet af A. Borup

Egentligt et dejligt område, hvor skiløbet i hele Grand Domain er meget afvekslende. Dog ikke alt for udfordrende, men egentligt ok. Liftsystemet er ikke helt "up to date", men man kan stort set hele tiden køre med stolelift. Lifterne er dog ofte lidt kolde, på trods af at vi havde solskin stort set hver dag. Liften "Frene" er Læs mere

Lidt for børnevenlig St. Francois Longchamp - Anmeldt d. 07/10 2022 02:26 - Oprettet af Jan René Rasmussen

St. Francois Longchamp/Valmorel er utrolig let tilgængeligt, da området ligger tæt på motorvejen. Dette indebærer at der er ALT for mange mennesker i det forholdsvist lille område med køer ved liftsystemerne til følge. Herudover kan man også på pistoversigten se, at langt de fleste pister er grønne og blå: altså et meget børnevenligt område, hvilket betyder ufattelige mængder af skiskoler Læs mere

Ski og Cykling - Anmeldt d. 07/10 2022 02:26 - Oprettet af Maximilian

st Francois Longchamp er en lille by med normale gode hoteller. skiområdet er super( læs mere om området under VALMOREL)om sommeren er der tour de france over passet Col De La Madeleine.Fordele:Priser, off-pist og skulle du/i komme der til så tag ned til byen VALMOREL en dag.ulemper: meget varieret byggestil af hoteller, ikke mange gode shops. Læs mere

Mere information om St. Francois Longchamp under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
3ºC
0,0 mm
1,6 m/s
nordvest
Lørdag
Let regn
Let regn
11ºC
5ºC
0,1 mm
1,1 m/s
nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
13ºC
4ºC
0,8 mm
0,8 m/s
nordvest
Mandag
Let regn
Let regn
13ºC
7ºC
0,8 mm
1,2 m/s
vest-nordvest

Kort over St. Francois Longchamp

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i St. Francois Longchamp. Klik på nålene for mere info. Der er 1150 km fra Hamburg til St. Francois Longchamp.

Find tilbud på skirejser