Bad Gastein

Bad Gastein er en by beliggende i det centrale Østrig. Byen har altid været et populært kursted og inden for de seneste år har det opnået samme popularitet som skisportssted. Gasteinertal er 40 km lang og har fem selvstændige skiområder med i alt 201 km pister. Området Bad Gastein var vært ved VM i 1958.

Bad Gastein er et kursted med egne termalbade

Adskillige hoteller i Bad Gastein har på grund af byens image som kursted egne termalbade. Det er med andre ord en stor oplevelse at være på skiferie i Bad Gastein, da man kan prøve mange lidt anderledes ting i forbindelse med sin skiferie. I byen er der flere forskellige diskoteker, som man kan bruge nætterne på at besøge.

Bad Gastein er en af de mere populære skidestinationer for danske turister, når de skal på skiferie. Byen kan blandt andet byde på flere forskellige restauranter samt et supermarked. Derudover er der også skiudlejning.

Pister for både begyndere og øvede på skiferien i Gasteinerdalen

På pisterne er udfordringerne flest for begyndere og let øvede, der med fordel vil kunne folde sig ud på pisterne i Gasteinerdalen. En skiferie i Bad Gastein kan dog også byde på udfordringer for mere øvede skiløbere, der blandt andet vil kunne forsøge sig med nogle af de 24 km sorte pister, der er i Bad Gastein.

Skiområder i nærheden du ikke må glemme

Bad Gastein er en del af sammenslutningen Ski amadé. Liftkortet giver dermed adgang til flere andre spændende skiområder i regionen. Eksempelvis kan det anbefales at tage et smut til St. Johann im Pongau herfra er det muligt at stå på ski hele vejen til Wagrain og derfra videre med den nye G-link lift tværs over dalen med mulighed for at løbe en tur ned i Flachau. På den måde vil du opleve flere af Ski amadés bedste skiområder på en dag. Der er ca. 35 km fra Bad Gastein til St. Johann i bil. Du har også mulighed for at tage toget mellem St. Johann og Bad Gastein. Andre spændende områder i Ski amadé er Maria Alm og Schladming.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Bad Hofgastein og Grossarl

Skiferie forslag i Bad Gastein

Hotel Lindenhof Hotel Lindenhof Bus fra 6.948,-/pers.
Hotel Münchnerhof Hotel Münchnerhof Fly fra 4.638,-/pers.
Lejligheder Mondi Holi... Lejligheder Mondi Holi... Bil fra 1.446,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Bad Gastein

Her kan du se brugernes karakterer for Bad Gastein.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
3,87
Afterski:
3,74
Byen:
3,91
Børnevenlighed:
3,00
Begyndervenlighed:
3,25
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
3,73
Samlet score er 3,60 / 5 ud fra 140 anmeldelser.

Ikke for begyndere | Skrevet den 12/02 2019

Oprettet af Klaus Lynge

I Angertal, er der et fint begynder områder, der rækker til den første og måske anden dag på ski for nybegyndere. Men, der er alt for stort spring til næste sværhedsgrad. De få blå pister er smalle tr...
ansportveje, ofte med meget stejle skrænter, som gør nybegyndere utrygge.
Klar anbefaling må være: IKKE at tage nybegyndere med til Gasteiner - dalen.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

5 dages skiferie i uge 6 | Skrevet den 11/02 2017

Oprettet af Jens Bjørn

Ankom om søndagen hvor vi fik alle de praktiske ting ordnet.Mandag og tirsdag var der tåget og den nye sne var uprepareret.Først onsdag var pisterne prepareret.Tåge er der ingen der kan gøre noget ved...
, men når de sælger liftkort med betaling for alle dage er det mindste de kan gøre er at preparere pisterne. De er bare for sløve. Der kommer vi ikke mere.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar