☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Bad Gastein

Bad Gastein er en by beliggende i det centrale Østrig. Byen har altid været et populært kursted og inden for de seneste år har det opnået samme popularitet som skisportssted. Gasteinertal er 40 km lang og har fem selvstændige skiområder med i alt 201 km pister. Området Bad Gastein var vært ved VM i 1958.

Bad Gastein er et kursted med egne termalbade

Adskillige hoteller i Bad Gastein har på grund af byens image som kursted egne termalbade. Det er med andre ord en stor oplevelse at være på skiferie i Bad Gastein, da man kan prøve mange lidt anderledes ting i forbindelse med sin skiferie. I byen er der flere forskellige diskoteker, som man kan bruge nætterne på at besøge.

Bad Gastein er en af de mere populære skidestinationer for danske turister, når de skal på skiferie. Byen kan blandt andet byde på flere forskellige restauranter samt et supermarked. Derudover er der også skiudlejning.

Pister for både begyndere og øvede på skiferien i Gasteinerdalen

På pisterne er udfordringerne flest for begyndere og let øvede, der med fordel vil kunne folde sig ud på pisterne i Gasteinerdalen. En skiferie i Bad Gastein kan dog også byde på udfordringer for mere øvede skiløbere, der blandt andet vil kunne forsøge sig med nogle af de 24 km sorte pister, der er i Bad Gastein.

Skiområder i nærheden du ikke må glemme

Bad Gastein er en del af sammenslutningen Ski amadé. Liftkortet giver dermed adgang til flere andre spændende skiområder i regionen. Eksempelvis kan det anbefales at tage et smut til St. Johann im Pongau herfra er det muligt at stå på ski hele vejen til Wagrain og derfra videre med den nye G-link lift tværs over dalen med mulighed for at løbe en tur ned i Flachau. På den måde vil du opleve flere af Ski amadés bedste skiområder på en dag. Der er ca. 35 km fra Bad Gastein til St. Johann i bil. Du har også mulighed for at tage toget mellem St. Johann og Bad Gastein. Andre spændende områder i Ski amadé er Maria Alm og Schladming.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Bad Hofgastein og Grossarl

Skiferie forslag i Bad Gastein

Hotel Lindenhof Hotel Lindenhof Bus fra 6.599,-/pers.
Hotel Helenenburg Hotel Helenenburg Fly fra 8.149,-/pers.
Lejligheder Mondi Holi... Lejligheder Mondi Holi... Bil fra 1.645,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Bad Gastein

Her kan du se brugernes karakterer for Bad Gastein.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
3,87
Afterski:
3,74
Byen:
3,91
Børnevenlighed:
3,00
Begyndervenlighed:
3,25
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
3,73
Samlet score er 3,60 / 5 ud fra 140 anmeldelser.

Skuffende | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Rasmus

Jeg var i Bad Gastain i uge 5, 2020. Det var virkeligt en skuffende oplevelse. Vi havde en helt ny snowboarder med, og det viste sig at være en forfærdelig idé. De fleste af blå pister viste sig i vi...
rkeligheden bare at være meget flade smalle transportstykker, hvilket virkeligt ikke er ideelt for en ny snowboarder. Resten af terrænet var heller ikke vildt interessant, men det kan være fordi vi havde vejret imod os. Det eneste der talt op ved destinationen var de guides der var der.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Vinterferie uge 7 2020 | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Uffe

Vi var tre af sted til Bad Gastein i uge 7 men grundet vejret endte vi de fleste dage i Dorfgastein. Vi fandt dog en perle midt mellem de to byer i angletalll, hvor der er ikke var så mange mennesker,...
sne bedre, og terrænet bedre for en dreng på 11. Bad Gastein by var super men selve byen bar præg af de mange mennesker og det samme gjorde sig gældende for Dorfgastein. Så hvis man er af sted i uge 7 er der fine muligheder, på trods af 1 mill danskere.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar