Bad Gastein

Bad Gastein er en by beliggende i det centrale Østrig. Byen har altid været et populært kursted og inden for de seneste år har det opnået samme popularitet som skisportssted. Gasteinertal er 40 km lang og har fem selvstændige skiområder med i alt 201 km pister. Området Bad Gastein var vært ved VM i 1958.

Bad Gastein er et kursted med egne termalbade

Adskillige hoteller i Bad Gastein har på grund af byens image som kursted egne termalbade. Det er med andre ord en stor oplevelse at være på skiferie i Bad Gastein, da man kan prøve mange lidt anderledes ting i forbindelse med sin skiferie. I byen er der flere forskellige diskoteker, som man kan bruge nætterne på at besøge.

Bad Gastein er en af de mere populære skidestinationer for danske turister, når de skal på skiferie. Byen kan blandt andet byde på flere forskellige restauranter samt et supermarked. Derudover er der også skiudlejning.

Pister for både begyndere og øvede på skiferien i Gasteinerdalen

På pisterne er udfordringerne flest for begyndere og let øvede, der med fordel vil kunne folde sig ud på pisterne i Gasteinerdalen. En skiferie i Bad Gastein kan dog også byde på udfordringer for mere øvede skiløbere, der blandt andet vil kunne forsøge sig med nogle af de 24 km sorte pister, der er i Bad Gastein.

Skiområder i nærheden du ikke må glemme

Bad Gastein er en del af sammenslutningen Ski amadé. Liftkortet giver dermed adgang til flere andre spændende skiområder i regionen. Eksempelvis kan det anbefales at tage et smut til St. Johann im Pongau herfra er det muligt at stå på ski hele vejen til Wagrain og derfra videre med den nye G-link lift tværs over dalen med mulighed for at løbe en tur ned i Flachau. På den måde vil du opleve flere af Ski amadés bedste skiområder på en dag. Der er ca. 35 km fra Bad Gastein til St. Johann i bil. Du har også mulighed for at tage toget mellem St. Johann og Bad Gastein. Andre spændende områder i Ski amadé er Maria Alm og Schladming.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Bad Hofgastein og Grossarl

Skiferie forslag i Bad Gastein

Bustransport tur/retur Bustransport tur/retur Bus fra 1.621,-/pers.
Lejligheder Mondi Holi... Lejligheder Mondi Holi... Bil fra 1.645,-/pers.
Hotel Elisabethpark Hotel Elisabethpark Bil fra 4.047,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Bad Gastein

Her kan du se brugernes karakterer for Bad Gastein.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
3,87
Afterski:
3,74
Byen:
3,91
Børnevenlighed:
3,00
Begyndervenlighed:
3,25
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
3,73
Samlet score er 3,60 / 5 ud fra 140 anmeldelser.

Apres ski? | Skrevet den 06/01 2020

Oprettet af Kenneth

Vi er 8 mænd afsted i denne uge (uge 2) og vi valgte BG bl.a på den begrundelse at vi fra særligt skisport.dk kunne læse at der var rigtig god afterski. Ved 1530 tiden tog vi turen på ski ned mod byen...
og stoppede ved hver hytte/alm vi kom forbi. Men der sker absolut ingenting! Ikke engang musik er der tændt for. En enkelt lillebitte rundhytte havde lidt musik tændt men det var så det. Nå så kom vi helt ned til byen hvor vi regnede med at vi bare kunne klikke skiene af og så tyroler afsted. Men der var intet afterski hverken af høre eller se nogen steder. Vi har så efterfølgende været på “afterski” på silverbullet og lederhosenbar og et andet sted lige ved siden af som skulle være de gode steder.... Men for det første skal man gå et pænt stykke fra pisten for at komme derhen. Dernæst er der ikke meget afterski over hverken stederne eller det musik der bliver spillet. Vi var på “afterski” 3 gange og har endnu ikke hørt et stykke tysk/østrisk apres ski hits endnu. Det var helt normalt pop/rock og sågar Rasmus Seebach der blev spillet som var det skala FM man hørte. Vi snakkede med en guide hernede og han fortalte at der var mest gang i den fra kl 21 til 02 om natten. Så hvis man vil på skiferie for at rende i byen til ud på natten i sin skjorte og opsat hår så er BG sikkert et fint sted. Men hvis du er til rigtig afterski direkte på/fra pisten så kan det bestemt ikke anbefales. Så er Saalbach, st.anton, Ischgl, Sölden og sikkert mange andre steder lang lang bedre!!!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Ikke for begyndere | Skrevet den 12/02 2019

Oprettet af Klaus Lynge

I Angertal, er der et fint begynder områder, der rækker til den første og måske anden dag på ski for nybegyndere. Men, der er alt for stort spring til næste sværhedsgrad. De få blå pister er smalle tr...
ansportveje, ofte med meget stejle skrænter, som gør nybegyndere utrygge.
Klar anbefaling må være: IKKE at tage nybegyndere med til Gasteiner - dalen.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar