Skiferie i Bad Gastein

Bad Gastein (Østrig)


Bad Gastein er en by beliggende i det centrale Østrig. Byen har altid været et populært kursted og inden for de seneste år har det opnået samme popularitet som skisportssted. Det gælder også for de danske skiturister, når destinationen for skiferien skal besluttes. Gasteinertal er 40 kilometer lang og har fem selvstændige skiområder med i alt 201 kilometer pister. Området Bad Gastein var vært ved VM i 1958.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bad Gastein
Skiområdet: 835-2686 m.o.h.
Byen: 1100 m.o.h.

201 pister i alt
60 km blå
117 km rød
24 km sort

Lifter: 47 stk. / 71.261 pers/time

Slæbelifter: 15
Tog/baner: 1
Stolelifter: 18
Kabinelifter: 10
Mere information om Bad Gastein under banneret

Bad Gastein er et kursted med egne termalbade

Adskillige hoteller i Bad Gastein har på grund af byens image som kursted egne termalbade. Det betyder, at når dagen på ski er ovre, så er der gode muligheder for at løsne op i ømme muskler i de varme bade. Byen byder også på mange andre aktiviteter, når pisterne har lukket.

Man kan blandt andet tage ud og opleve Bad Gasteins mange gode barer, restauranter og kasinoer. Der er også flere forskellige diskoteker, som man kan bruge nætterne på at besøge. Er man mere til udendørsaktiviteter, så er der også mulighed for både skøjteløb og en tur på kælk på en af området to lange kælkebaner, hvor man kan vælge mellem 2,5 og 3,3 kilometer. En anbefaling er ligeledes at gå en naturskøn tur langs Kaiser-Wilhelm-Promenaden og nyde bjergluften og den smukke udsigt. Det er med andre ord en stor oplevelse at være på skiferie i Bad Gastein, da man kan prøve mange lidt anderledes ting i forbindelse med sin skiferie.

Pister for både begyndere og øvede på skiferien i Gasteinerdalen

På pisterne er udfordringerne flest for begyndere og let øvede, der med fordel vil kunne folde sig ud på pisterne i Gasteinerdalen. En skiferie i Bad Gastein kan dog også byde på udfordringer for mere øvede skiløbere, der blandt andet vil kunne forsøge sig med nogle af de 24 kilometer sorte pister, der er i Bad Gastein. Hvis vejret skulle vise sig fra den blæsende side, så kan man tage til Dorfgastein, hvor der er mere læ. Hvis det derimod er overskyet, kan man køre en tur til Sport Gastein, da det ligger højere - med andre ord, så kan man stå på ski i alt slags vejr, da de forskellige dele af området har forskellige styrker.

Er man til den dybere sne og stejle bjergsider, så er der i Bad Gastein også god mulighed for at komme ud og køre offpist. Særligt i Sporrtgastein er det let tilgængeligt, da området ligger højt og har en naturlig snesikkerhed, der sikrer gode forhold hele sæsonen.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Bad Gastein.

Skiområder i nærheden du ikke må glemme

Bad Gastein er en del af sammenslutningen Ski amadé. Liftkortet giver dermed adgang til flere andre spændende skiområder i regionen og hele 760 pistekilometer. Eksempelvis kan det anbefales at tage et smut til St. Johann im Pongau, herfra er det muligt at stå på ski hele vejen til Wagrain og derfra videre med den nye G-link lift tværs over dalen med mulighed for at løbe en tur ned i Flachau. På den måde vil du opleve flere af Ski amadés bedste skiområder på en dag. Der er cirka 35 kilometer fra Bad Gastein til St. Johann i bil. Du har også mulighed for at tage toget mellem St. Johann og Bad Gastein. Andre spændende områder i Ski amadé er Maria Alm og Schladming.

Udvalgte skirejser fra Bad Gastein

Søg efter skirejser

Hostel Hindenburg

Hostel Hindenburg er en enkel og budget overkommelig mulighed for dig, der ønsker at bo et ideelt sted i Bad Gastein. Her bor du tæt på både liften, bymidten og busstoppestedet.

Hotel Sonngastein 2-4 personer

Flot og meget service minded hotel - perfekt til familier med børn - beliggende ca. 2,5 km fra centrum af Bad Gastein, og 6 km fra Bad Hofgastein i et roligt og solrigt område. Her bydes på restaurant, bar, fitnessrum samt wellnessområde med indendørs pool, opvarmet udendørs pool, sauna og dampbad.  Desuden en meget populær 1.700m2 stor legehal - fra restauranten er der vinduer til legehallen, så børnene kan lege mens forældrene nyder resten af middagen. I legehallen er Læs mere

Lejligheder "Mondi Hotel Bellevue"

Vil du gerne bo i lejligheder, men skal det føles som et hotel så er Mondi Hotel Bellevue det rette valg. Mondi Hotel Bellevue er som et stort flot feriecenter beliggende i centrum af Bad Gastein med en masse faciliteter tilknyttet som bowling, fitnesscenter, stor hyggeligt bar, ungdomsrum med billard og bordtennis, legerum til børn og stort wellness. I wellness & spa området er der alt hvad man har brug for til den helt store forkælelse. Stor 28 graders pool Læs mere

Billeder og video fra Bad Gastein


Brugernes anmeldelser af Bad Gastein

Skiterræn
4,00
Liftsystem
3,87
Afterski
3,74
Byen
3,91
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
3,25
Prisniveau
3,33
Offpiste
3,73
Bad Gastein har en samlet score på 3,60 stjerner ud af 5. Baseret på 140 anmeldelser.
Skuffende - Anmeldt d. 19/04 2020 09:52 - Oprettet af Rasmus

Jeg var i Bad Gastain i uge 5, 2020. Det var virkeligt en skuffende oplevelse. Vi havde en helt ny snowboarder med, og det viste sig at være en forfærdelig idé. De fleste af blå pister viste sig i virkeligheden bare at være meget flade smalle transportstykker, hvilket virkeligt ikke er ideelt for en ny snowboarder. Resten af terrænet var Læs mere

Temmelig stejlt område - Anmeldt d. 19/04 2020 09:41 - Oprettet af Peter Stefansen

Mange røde pister er nærmere sorte, men uden disse røde hænger området ikke sammen.

Vinterferie uge 7 2020 - Anmeldt d. 19/04 2020 09:24 - Oprettet af Uffe

Vi var tre af sted til Bad Gastein i uge 7 men grundet vejret endte vi de fleste dage i Dorfgastein. Vi fandt dog en perle midt mellem de to byer i angletalll, hvor der er ikke var så mange mennesker, sne bedre, og terrænet bedre for en dreng på 11. Bad Gastein by var super men selve byen bar Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Mere information om Bad Gastein under banneret

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Regnbyger
Regnbyger
19ºC
19ºC
0,5 mm
3,0 m/s
nord
Søndag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
17ºC
10ºC
0,5 mm
3,4 m/s
nord-nordøst
Mandag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
19ºC
8ºC
0,1 mm
2,5 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
19ºC
12ºC
1,7 mm
0,4 m/s
vest

Derfor bør vinterens skiferie gå til Bad Gastein

Bad Gastein har meget at byde på, og også for dem, der ikke ynder at stå på ski. Området er en oplagt destination for familien, der har forskellige individuelle behov - du behøver nemlig ikke at dyrke vintersport for at have en god skiferie i Bad Gastein.

Nedenfor kommer vi ind på alle de gode argumenter der er for at tage til Bad Gastein til vinter.

Alsidighed i niveau og sværhedsgrad - alle kan være med

Bad Gastein er et nyere skisportssted, og har derfor nogle moderne faciliteter, samt en indretning og et design i anlægget, der er udtænkt for at kunne imødegå mange forskellige behov. Bad Gastein er et sted, der ikke kun henvender sig til skiløberen, hvorfor man har haft brug for at skabe en bred alsidighed i strukturen. Der findes pister for begynderen og den let-øvede, såvel som for den rutinerede og freestyleren. Der er med andre ord noget for alle på en skirejse til Bad Gastein.

Mange gode aktiviteter og oplevelser - også udenfor pisterne

Som beskrevet ovenfor, så er Bad Gastein i første omgang et kur- og spasted, og der er mange gode muligheder for selvforkælelse og luksus i området.

Hvis I ønsker at kombinere en skiferie til Bad Gastein med et spaophold, så er det muligt flere steder. Af gode hoteller til formålet kan vi i flæng nævne Alpine Spa Hotel Haus Hirt, Villa Orania og Hotel Alpenblick. Felsentherme kan vi heller ikke komme uden om - det er det måske mest populære spa-resort af alle. Alle hoteller nævnt her giver adgang til de smukke udendørs termalbade, og alle har hver deres udbud af velvære behandlinger for krop og sind.

Gode muligheder for afterski i Bad Gastein

Selvfølgelig byder Bad Gastein også på en god afterski - og mange af dem, faktisk. Der findes et væld af barer og værtshuse, der leverer en festlig afterski på daglig basis. Lederhosen er et populært værtshus, der står for en god atmosfære, store øl og Østrigsk livemusik - her kan du ikke undgå at komme i godt humør. Er du til den store fest, så er Haeggbloms et godt valg til en hæsblæsende afterski. Haeggbloms er leveringsdygtig i gode drinks, up-tempo musik, dans på bordene og en ung og festglad betjening. Stedet omdannes til en natklub senere på aften, og I har derfor alle muligheder for at lade festen vare til langt ud på natten.

Stort udbud af spisesteder og restauranter på din skirejse til Bad Gastein

Bad Gastein er en god kombination af skibumser og luksus, og det giver også et godt og varieret udbud af spisesteder og beværtninger. Ligesom at I kan finde alt fra snuskede værtshuse til high-end vinbarer, så kan I også få alt fra biksemad til gourmet menuer Bad Gastein. Spahotellerne er særligt stærke i vegetariske retter, hvis man er til det. Af gode madoplevelser kan vi anbefale restauranten Rossalm, som har en skøn udsigt med en beliggenhed centralt på hovedpisten. Også Edelweiss er et besøg værd - denne restaurant serverer en steak og har en rolig og hyggelig atmosfære. Vi anbefaler klart, at din næset skirejse går til Bad Gastein.

Artikler om skiferie til Bad Gastein

Påske ski i Bad Gastein

9 ting, du skal opleve i Bad Gastein

Gasteinertal: En adventssøndag i himmerige...


Kort over Bad Gastein

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bad Gastein. Klik på nålene for mere info. Der er 1242 km fra Kolding til Bad Gastein.

Find tilbud på skirejser