Skiferie i Bad Gastein

Bad Gastein (Østrig)


Bad Gastein er en by beliggende i det centrale Østrig. Byen har altid været et populært kursted og inden for de seneste år har det opnået samme popularitet som skisportssted. Det gælder også for de danske skiturister, når destinationen for skiferien skal besluttes. Gasteinertal er 40 kilometer lang og har fem selvstændige skiområder med i alt 201 kilometer pister. Området Bad Gastein var vært ved VM i 1958.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bad Gastein
Skiområdet: 835-2686 m.o.h.
Byen: 1100 m.o.h.

201 km pister i alt
60 km blå
117 km rød
24 km sort

Lifter: 47 stk. / 71.261 pers/time

Slæbelifter: 15
Tog/baner: 1
Stolelifter: 18
Kabinelifter: 10
Mere information om Bad Gastein under banneret

Bad Gastein er et kursted med egne termalbade

Adskillige hoteller i Bad Gastein har på grund af byens image som kursted egne termalbade. Det betyder, at når dagen på ski er ovre, så er der gode muligheder for at løsne op i ømme muskler i de varme bade. Byen byder også på mange andre aktiviteter, når pisterne har lukket.

Man kan blandt andet tage ud og opleve Bad Gasteins mange gode barer, restauranter og kasinoer. Der er også flere forskellige diskoteker, som man kan bruge nætterne på at besøge. Er man mere til udendørsaktiviteter, så er der også mulighed for både skøjteløb og en tur på kælk på en af området to lange kælkebaner, hvor man kan vælge mellem 2,5 og 3,3 kilometer. En anbefaling er ligeledes at gå en naturskøn tur langs Kaiser-Wilhelm-Promenaden og nyde bjergluften og den smukke udsigt. Det er med andre ord en stor oplevelse at være på skiferie i Bad Gastein, da man kan prøve mange lidt anderledes ting i forbindelse med sin skiferie.

Pister for både begyndere og øvede på skiferien i Gasteinerdalen

På pisterne er udfordringerne flest for begyndere og let øvede, der med fordel vil kunne folde sig ud på pisterne i Gasteinerdalen. En skiferie i Bad Gastein kan dog også byde på udfordringer for mere øvede skiløbere, der blandt andet vil kunne forsøge sig med nogle af de 24 kilometer sorte pister, der er i Bad Gastein. Hvis vejret skulle vise sig fra den blæsende side, så kan man tage til Dorfgastein, hvor der er mere læ. Hvis det derimod er overskyet, kan man køre en tur til Sport Gastein, da det ligger højere - med andre ord, så kan man stå på ski i alt slags vejr, da de forskellige dele af området har forskellige styrker.

Er man til den dybere sne og stejle bjergsider, så er der i Bad Gastein også god mulighed for at komme ud og køre offpist. Særligt i Sporrtgastein er det let tilgængeligt, da området ligger højt og har en naturlig snesikkerhed, der sikrer gode forhold hele sæsonen.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Bad Gastein.

Skiområder i nærheden du ikke må glemme

Bad Gastein er en del af sammenslutningen Ski amadé. Liftkortet giver dermed adgang til flere andre spændende skiområder i regionen og hele 760 pistekilometer. Eksempelvis kan det anbefales at tage et smut til St. Johann im Pongau, herfra er det muligt at stå på ski hele vejen til Wagrain og derfra videre med den nye G-link lift tværs over dalen med mulighed for at løbe en tur ned i Flachau. På den måde vil du opleve flere af Ski amadés bedste skiområder på en dag. Der er cirka 35 kilometer fra Bad Gastein til St. Johann i bil. Du har også mulighed for at tage toget mellem St. Johann og Bad Gastein. Andre spændende områder i Ski amadé er Maria Alm og Schladming.

Udvalgte skirejser fra Bad Gastein

Søg efter skirejser

Hostel Hindenburg

Hostel Hindenburg er en enkel og budget overkommelig mulighed for dig, der ønsker at bo et ideelt sted i Bad Gastein. Her bor du tæt på både liften, bymidten og busstoppestedet.

Residenz Gruber ferielejligheder

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Residenz Gruber ligger i den sydlige udkant af Bad Gastein, ca. 3 km fra centrum. Indstigningen til skiområdet via Stubnerkogel-banen nås efter ca. 3,6 km. Skibussen holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, lounge, legerum til børnene og skirum med støvletørrer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Det lille wellnessområde har finsk sauna, infrarødkabine, solarium (mod betaling) og fitnessrum. På forespørgsel er der mulighed for massager. Under opholdet fås der Læs mere

Pension "St. Leonhard"

En klassisk Østrigsk morgenmadspension, når det er bedst. Her er alt som man ønsker det, når man er på skiferie i Østrig. Hyggeligt morgenmadsrum hvor men hver dag kan nyde en god morgenmad, og efter dagens skiløb kan man slappe af i pensionens fællesrum med tv eller benytte deres mindre wellnessområde med sauna og infrarød sauna. Beliggenheden fås heller ikke meget bedre i Bad Gastein da man kun har 300 meter til liften/pisten, og når man skal ud at spise Læs mere

Billeder og video fra Bad Gastein


Brugernes anmeldelser af Bad Gastein

Skiterræn
4,00
Liftsystem
3,87
Afterski
3,74
Byen
3,91
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
3,25
Prisniveau
3,33
Offpiste
3,73
Samlet score er 3,60 stjerner ud af 5 . Baseret på. 140 anmeldelser.
Skuffende - Anmeldt d. 26/09 2022 04:47 - Oprettet af Rasmus

Jeg var i Bad Gastain i uge 5, 2020. Det var virkeligt en skuffende oplevelse. Vi havde en helt ny snowboarder med, og det viste sig at være en forfærdelig idé. De fleste af blå pister viste sig i virkeligheden bare at være meget flade smalle transportstykker, hvilket virkeligt ikke er ideelt for en ny snowboarder. Resten af terrænet var Læs mere

Temmelig stejlt område - Anmeldt d. 26/09 2022 04:47 - Oprettet af Peter Stefansen

Mange røde pister er nærmere sorte, men uden disse røde hænger området ikke sammen.

Vinterferie uge 7 2020 - Anmeldt d. 26/09 2022 04:47 - Oprettet af Uffe

Vi var tre af sted til Bad Gastein i uge 7 men grundet vejret endte vi de fleste dage i Dorfgastein. Vi fandt dog en perle midt mellem de to byer i angletalll, hvor der er ikke var så mange mennesker, sne bedre, og terrænet bedre for en dreng på 11. Bad Gastein by var super men selve byen bar Læs mere

Mere information om Bad Gastein under banneret

Snemeldinger og vejr

Mandag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
11ºC
7ºC
0,7 mm
0,7 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Let regn
Let regn
6ºC
6ºC
0,5 mm
3,3 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
9ºC
2ºC
0,5 mm
1,9 m/s
sydvest
Torsdag
Regn
Regn
9ºC
7ºC
6,7 mm
0,4 m/s
sydøst

Kort over Bad Gastein

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bad Gastein. Klik på nålene for mere info. Der er 1242 km fra Kolding til Bad Gastein.

Find tilbud på skirejser