Skiferie i Furano (Japan)


I Furano har man en god balance for en skiferie i Japan. I modsætning til andre destinationer føles Furano ikke så "turistet", men har bevaret den japanske charme, da det rent faktisk er en rigtig by og ikke kun en feriedestination, trods det kan man stadig begå sig fint på engelsk de fleste steder.TerrænetMed sine 974m højdemeter er Furano kæmpestort, I hvert fald af japanske standarder. Furano er kendt for at have fantastiske lange og stejle pister (op til 34°, også meget stejlt for Hokkaido) og med et fantastisk liftsystem kan man hurtigt komme omkring i terrænet.Tidligere har Furano været meget strikse mht. at køre udenfor det... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Furano
Skiområdet: 235-1209 m.o.h.

Lifter: 10 stk.

Stolelifter: 8
Kabinelifter: 2
I Furano har man en god balance for en skiferie i Japan.
I modsætning til andre destinationer føles Furano ikke så "turistet", men har bevaret den japanske charme, da det rent faktisk er en rigtig by og ikke kun en feriedestination, trods det kan man stadig begå sig fint på engelsk de fleste steder.

Terrænet

Med sine 974m højdemeter er Furano kæmpestort, I hvert fald af japanske standarder. Furano er kendt for at have fantastiske lange og stejle pister (op til 34°, også meget stejlt for Hokkaido) og med et fantastisk liftsystem kan man hurtigt komme omkring i terrænet.
Tidligere har Furano været meget strikse mht. at køre udenfor det afmærket skiterræn, men de seneste år er de kommet efter det og det er blevet et paradis for pudderentusiasterne.

Furano ligger mere centralt i Hokkaido og får derfor ikke ligeså meget sne (kun 9-10m) som Niseko og Kiroro, men har efter min mening bedre terræn og selvfølgelig flere skyfrie dage.

Furano ligger tæt på andre gode skiområder som Asahidake (Hokkaidos højeste bjerg), Sahoro og Tomamu, samt uendelige mange gode områder for backcountry touring som Furano-dake og Tokachidake. Jeg anbefaler at hyre en lokalt kendt engelsk-/dansktalende guide.

Hvis benene kan holde til det har Furano aftenski indtil 19.30.

Indkvartering: I Furano findes der vestlige hoteller, men der er også god mulighed for at bo billigt i et klassisk japansk værelse med tatamimåtter og en futon-seng, som man selv skal redde.

Når skidagen er ovre er der gode muligheder for et besøg i en onsen(japansk spa af varme kilder).

Gennemsnitligt snefald: 9m+ per år, gennemsnitlig base på 3,3 m

Billeder og video fra Furano


Brugernes anmeldelser af Furano

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Furano

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Furano. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen