Disentis

Find en skiferie til Disentis her: Booking.com | Italiavillas.net

Disentis ligger i de Schweiziske Alper. Ikke særligt skjult, selvom man kunne fristet til at tro det, da mange skigæster tilsyneladende ikke har opdaget skisportsstedet endnu.

Det har dog sine fordele, for eksempel oplever man sjældent at stå i kø til lifterne eller føle sig overrendt på pisterne.

Disentis byder på ski, snowboard, freeride og Carving skiløb

I Disenti er der både mulighed for aktiviteter på ski og snowboard. Også freeride og gode forhold med brede bakker for carvingkørerne kan Disenti tjekke af på listen over ting de tilbyder.
Sneforholdene er ofte helt i top, da Disenti er rigtig godt placeret geografisk i forhold til skiløb og andre vinteraktiviteter.

Tag på snevandring og paraglide i de Schweiziske Alper

Derfor er det også muligt at tage på ture rundt omkring skianlægget. Her kan man blandt andet tage på snevandringer med eller uden snesko, og så kan man paraglide hen over området mens man nyder en fantastisk flot udsigt.

Trænger man til en dag på et andet bjerg, er det muligt at køre med tog til nærliggende skidestinationer.

Disenti ligger cirka tre timer med tog fra Zürichs lufthavn.

Fotos og video

Brugerne om Disentis

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Disentis?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Disentis hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Disentis?

Hvis du skal på skiferie til Disentis, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Disentis her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Disentis lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Disentis her ⇒

Hvordan kommer jeg til Disentis?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Disentis. Du har også mulighed for at rejse med Booking.com og Italiavillas.net med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒