Profil af Nortlander

Nortlander
Tøndergade 16, 4
1752 København V
Nortlander
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3329)
4,2 stjerner ud af 5 på Trustpilot (737 anmeldelser)

Søg skirejser hos Nortlander

SKIFERIE MED GULDKANT
Nortlander er Danmarks førende alpine skirejsebureau med 24 destinationer i de tre lande Frankrig, Italien og Østrig.

Hvis du gerne vil have lidt ekstra på skiferien, er Nortlander det rigtige valg. De har et godt øje til den gode helhedsoplevelse, naturen, lækkerheden og det lille ekstra, der sætter guldkant på din skiferie.

SKANDINAVISKE HOTELLER
Nortlander driver en række egne hoteller med skandinavisk personale. På deres egne hoteller er der stort fokus på at maden skal være en dejlig smagsoplevelse. Det er en dansk eller svensk kok, der står bag gryderne og hotelpersonalet er ligeledes dansk eller svensk, og taler dermed et sprog I kan forstå.

Hos Nortlander tilbyder de skirejser uanset om I skal på parferie og nyde kærligheden, afsted med vennerne, på firmatur eller rejse med familien.

HØJTBELIGGENDE SKILØB
Det primære fokus har i Nortlander altid ligget på fremragende skiløb i Alpernes højtbeliggende destinationer. Det er destinationer som Val Thorens, Alpe d’Huez og Tignes/Val d'Isère.

Disse destinationers koordinater ligger højt i terrænet, og er derfor også meget snesikre. Det indbyder til en lang skisæson, der strækker sig fra november til starten af maj.

OPLEV ALPERNES SMUKKE NATUR OG LÆKRE GASTRONOMI
Hos Nortlander tilbyder de rejser med mulighed for gode gastronomi- og naturoplevelser. Mange alpebyer i Frankrig og Italien byder på flere Michelin-anbefalede restauranter og dermed store spise- og smagsoplevelser.

Tag for eksempel en bid af den klassiske franske croissant akkompagneret af en god kop kaffe. Deres fantastiske og aromatiske vine behøver ikke nærmere introduktion, ligesom flere af deres utallige eftertragtede oste på mælk fra ko, får eller ged kan få mundvandet til at løbe hos mange madglade skiløbere.

Samtidig byder Italien ind med deres altid sprøde pizzaer med fyld af højeste kvalitet og deres perfekt al-dente-kogte pasta med få, men velsmagende ingredienser. Derefter er det oplagt at tage en tiramisu eller et par kugler af deres verdensberømte gelato. Og så er det tid til en kop espresso og en god skarp grappa.

Østrigerne bidrager til verdenskøkkenet med de lidt mere rustikke og så absolut velsmagende retter som den klassiske Wienerschnitzel eller Tirolerspätzle, inden de gerne disker op med en Kaiserschmarrn til at runde måltidet af.

ROMANTISK SKIFERIE FOR TO
Hvis I skal afsted og nyde kærligheden på ski, har Nortlander rejser til jer som par. Sæt tosomheden i centrum, og rejs til Alperne med Nortlander. Det kunne være til romantiske Obertauern, solrige Alpe d’Huez eller skønne Cervinia.

Når I bestiller en kærlighedsskiferie hos Nortlander, tager de sig af alt det praktiske, og I skal blot nyde hinandens selskab. Hvis I eksempelvis booker på et af Nortlanders egne hoteller med halvpension, er morgenmaden og middagen allerede klaret hjemmefra, og I kan komme hurtigt på ski uden at skulle tænke på indkøb og madlavning.

MERE END SKILØB PÅ FERIEN
Når skiferiens luksusniveau skal have et nøk opad og lidt drys på toppen, kan du vælge et af Nortlanders hoteller med særlig fokus på ekstra komfort, nydelse og afslapning.

De har en række hoteller i både Frankrig, Italien og Østrig, hvor det handler om mere end skiløb, og hvor du virkelig kan koble af efter en dag på ski. Det er typisk hoteller med spa, sauna, swimmingpool og fitness-faciliteter. Du kan derfor slappe helt af om aftenen og samtidig holde formen ved lige.

OPLEV DEN ÆGTE AFTERSKI
Når årets skiferie med vennerne står for døren, arrangerer Nortlander skiferier til den klassiske afterski, der især findes i Østrig. Når snakken falder herpå, er St. Anton, Saalbach-Hinterglemm og Ischgl svære at komme udenom. Det er alle destinationer, hvortil Nortlander tilbyder rejser.

ALT I EN PRIS
Når du rejser med Nortlander er liftkort, guideservice og lokale skatter samt bustransfer mellem lufthavn og destination, hvis du rejser med fly, altid inkluderet.

Nortlander har eksisteret i over 25 år, og har igennem tiden opbygget stor erfaring i hvordan man bedst skruer en skiferie sammen. De gør alt for at deres viden og kompetencer kommer dig til gode på din næste skiferie.

Velkommen på skiferie med Nortlander!

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Nortlander

Grønt ikon: Nortlander har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Nortlander, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Alpe d´Huez CPH BLL
Courchevel
Les Arcs CPH BLL
Les Deux Alpes CPH BLL
Tignes CPH BLL
Val d´Isère CPH BLL
Val Thorens CPH BLL
Italien
Canazei CPH BLL
Cervinia CPH BLL
Champoluc CPH BLL
Livigno CPH BLL
Passo Tonale CPH BLL
Sauze d´Oulx CPH BLL
Sestriere CPH BLL
Østrig
Bad Gastein CPH BLL
Ischgl CPH BLL
Obertauern CPH BLL
Saalbach CPH BLL
Schladming CPH BLL
St. Anton CPH BLL
Sölden CPH BLL
Wagrain CPH BLL
Zell am See CPH BLL
Zell am Ziller


Nyheder fra Nortlander