Voss

Voss er et særdeles godt område med flere stolelifter samt en kabinebane og har over 40 km alpinpister. Der er mulighed for kaneture og ture til hest. Der er kun 80 minutters kørsel fra Bergen (100 km.), hvilket giver forholdsvis kort transport på de norske veje.

Aktiviter udenfor skisportstedet Voss

Udover at være det største skisportssted på Vestlandet byder Voss også på andre aktiviteter såsom bowling, løbe på skøjter samt over 100 butikker og flere restauranter. Ønsker man et mindre og mere stille skiområde ligger Voss Fjellandsby en halv time væk.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Voss

Her kan du se brugernes karakterer for Voss.

Skiterræn:
3,53
Liftsystem:
3,30
Afterski:
3,37
Byen:
3,53
Samlet score er 3,43 / 5 ud fra 30 anmeldelser.

VOSS | Skrevet den 10/02 2015

Oprettet af Per H

Super sted, med masser af sne, og ingen mennesker. Her idag i uge 7 var der 8 biler på P-pladsen, så vi har det hele for os selv, ingen kø og ingen mennesker på pisten.
I hytten har vi udsigt ove...
r pisterne og lysløjpen samt et panorama over byen.
Barvallen
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Flot område med knaster | Skrevet den 01/03 2006

Oprettet af Troels Bjerregaard

Voss er for det første et utroligt flot område med smukt skiløb på højfjeldet og tilsyneladende (og iflg. de lokale) masser af off-piste muligheder i trygge rammer. Hvis der altså er sne nok...det var...
der ikke i år. Bakkerne breder sig ud over højfjeldet så man får "tur"-fornemmelse. Og så er der sorte FIS-løjper i skoven.

Som tidligere nævnt er børnebakken lidt tricky at komme frem til - jeg måtte bære Mathilde på 2,5 år på ski derned og tilbage. Men når man er der er det en sand fornøjelse i læ og med en fantastisk udsigt der hjælper lidt på humøret når man har babysitter tjansen - og kaffestuen ligger lige ved siden af.

Og så er det et scoop i højsæsonen - vi havde hytter lige ved siden af liften med udsigt over dalen for 4500,- i uge 8, og på hverdage står man aldrig i kø. (Der kan være lidt i weekenden, når bergenserne tager på skitur.) Bor man i Jylland har Colourline og Fjordline rigtig gode tilbud med færge til Bergen, hvorfra der er ca. 1,5 timers køretur.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar