Skiferie i See (Østrig)

Rejsebureauer til See: Fokus Rejser, Sunweb

See er et hyggeligt skiområde beliggende i Paznaundalen. Tusindvis af danskere drøner hvert år gennem byen, de færreste gør dog stop. Området ligger på vejen mod de mere kendte skiområder Ischgl og Kappl.See har dog en del andet at byde på end Ischgl, og med kun 15 minutters kørsel til netop Ischgl er området her også en oplagt mulighed for at gøre et stop på vejen til eller fra ferien og prøve noget nyt.Du finder et mindre skiområde med 41 km gode udfordrende pister. Højdepunktet i området er den nyere 8 personers gondol Versing, som blev taget i brug til vinteren 2014. En hurtig gondol som med sin... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om See
Skiområdet: 1042-2456 m.o.h.
Byen: 1035 m.o.h.

41 pister i alt
8 km blå
25 km rød
8 km sort

Lifter: 9 stk. / 11.500 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 2
Kabinelifter: 2
See er et hyggeligt skiområde beliggende i Paznaundalen. Tusindvis af danskere drøner hvert år gennem byen, de færreste gør dog stop. Området ligger på vejen mod de mere kendte skiområder Ischgl og Kappl.

See har dog en del andet at byde på end Ischgl, og med kun 15 minutters kørsel til netop Ischgl er området her også en oplagt mulighed for at gøre et stop på vejen til eller fra ferien og prøve noget nyt.

Du finder et mindre skiområde med 41 km gode udfordrende pister. Højdepunktet i området er den nyere 8 personers gondol Versing, som blev taget i brug til vinteren 2014. En hurtig gondol som med sin længde på 2.100 meter giver mulighed for mange kilometer i benene på pisterne under denne. Det er gondolen du ser længst til venstre på pistekortet.

Det er også i denne del af området du finder den meget hyggelige Ascherhütte, en mindre restaurant med lækre retter og fænomenal udsigt over dalen.

Der er en 6 km kælkebane i byen og mulighed for aftenskiløb på udvalgte dage hver uge.

Udvalgte skirejser fra See

Søg efter skirejser

Hotel Mallaun

Hotel Mallaun ligger i centrum af See og få skridt fra skiliften, Medrigjochbahn. Derudover slutter mange af områdets pister også her, og hotellet har derfor en perfekt placering til en skiferie med meget skiløb. På Hotel Mallaun bor du i lyse og moderne indrettede værelser med plads til mellem 2 og 4 personer. Efter en dag på ski kan du nyde en afterski-drink i baren eller tage dig et spil billard. Du kan også besøge hotellets wellnessafdeling og sætte dig Læs mere

Billeder og video fra See


Brugernes anmeldelser af See

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

En del af Paznaun dalen - Anmeldt d. 21/02 2017 21:48 - Oprettet af Steen Nielsen

Super område og relativ højt beliggende - læs snesikker og mindre slush end de fleste andre steder i Østrig. 4 ikke sammenhængende byer kan bruges med silvretta skipasset: See, Kappl, Ischgl og Galtur. Køb evt det billige skipas med mulighed for 2 udflugtsdage til andre områder, hvis du bor i See.Galtur har usædvanlig fine funparker. Læs mere

Snemeldinger og vejr

Søndag
Sne
Sne
0ºC
2ºC
1,2 mm
1,5 m/s
nord-nordvest
Mandag
Let sne
Let sne
0ºC
-4ºC
0,9 mm
2,7 m/s
nordøst
Tirsdag
Sne
Sne
0ºC
-4ºC
2,5 mm
2,2 m/s
nord-nordøst
Onsdag
Sne
Sne
-1ºC
-4ºC
4,6 mm
1,7 m/s
nord-nordvest

Kort over See

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i See. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen