Skiferie i See (Østrig)

Rejsebureauer til See: Fokus Rejser, Sunweb

See er et hyggeligt skiområde beliggende i Paznaundalen. Tusindvis af danskere drøner hvert år gennem byen, de færreste gør dog stop. Området ligger på vejen mod de mere kendte skiområder Ischgl og Kappl.See har dog en del andet at byde på end Ischgl, og med kun 15 minutters kørsel til netop Ischgl er området her også en oplagt mulighed for at gøre et stop på vejen til eller fra ferien og prøve noget nyt.Du finder et mindre skiområde med 41 km gode udfordrende pister. Højdepunktet i området er den nyere 8 personers gondol Versing, som blev taget i brug til vinteren 2014. En hurtig gondol som med sin... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om See
Skiområdet: 1042-2456 m.o.h.
Byen: 1035 m.o.h.

41 pister i alt
8 km blå
25 km rød
8 km sort

Lifter: 9 stk. / 11.500 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 2
Kabinelifter: 2
Mere information om See under banneret
See er et hyggeligt skiområde beliggende i Paznaundalen. Tusindvis af danskere drøner hvert år gennem byen, de færreste gør dog stop. Området ligger på vejen mod de mere kendte skiområder Ischgl og Kappl.

See har dog en del andet at byde på end Ischgl, og med kun 15 minutters kørsel til netop Ischgl er området her også en oplagt mulighed for at gøre et stop på vejen til eller fra ferien og prøve noget nyt.

Du finder et mindre skiområde med 41 km gode udfordrende pister. Højdepunktet i området er den nyere 8 personers gondol Versing, som blev taget i brug til vinteren 2014. En hurtig gondol som med sin længde på 2.100 meter giver mulighed for mange kilometer i benene på pisterne under denne. Det er gondolen du ser længst til venstre på pistekortet.

Det er også i denne del af området du finder den meget hyggelige Ascherhütte, en mindre restaurant med lækre retter og fænomenal udsigt over dalen.

Der er en 6 km kælkebane i byen og mulighed for aftenskiløb på udvalgte dage hver uge.

Udvalgte skirejser fra See

Søg efter skirejser

Hotel Weisses Lamm

Hotel Weisses Lamm er et moderne vinteropholdssted i See, en by midt i Paznaun-regionen. Det er elsket for sin gode beliggenhed i forhold til både centrum og skiliftene, de komfortable senge og de gode faciliteter. Der er flere swimmingpools, saunaer og behandlingsrum til at løsne op for stive muskler, og der er en restaurant, som laver mad med friske og lokale råvarer. Det populære Paznaun er opdelt i fire skiområder: See, Ischgl, Kappl og Galtür, som alle let kan nås Læs mere

Billeder og video fra See


Brugernes anmeldelser af See

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

En del af Paznaun dalen - Anmeldt d. 21/02 2017 21:48 - Oprettet af Steen Nielsen

Super område og relativ højt beliggende - læs snesikker og mindre slush end de fleste andre steder i Østrig. 4 ikke sammenhængende byer kan bruges med silvretta skipasset: See, Kappl, Ischgl og Galtur. Køb evt det billige skipas med mulighed for 2 udflugtsdage til andre områder, hvis du bor i See.Galtur har usædvanlig fine funparker. Læs mere

Mere information om See under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Skyet
Skyet
19ºC
7ºC
0,0 mm
2,0 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
20ºC
6ºC
0,1 mm
1,6 m/s
nord
Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
18ºC
8ºC
3,2 mm
1,1 m/s
nord-nordøst
Fredag
Let skyet
Let skyet
20ºC
7ºC
1,3 mm
1,1 m/s
nord-nordvest

Kort over See

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i See. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser