Skiferie i Kläppen (Sverige)

Rejsebureauer til Kläppen: Dansk Bilferie, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk, Stena Line

Kläppen er den del af det svenske område Sälen og ligger cirka 15 kilometer syd for de resterende byer. Det er det første område man kommer til i Sälenfjeldet sydfra, når man kører af vej 66. Hvert kommer skiglade familier til Kläppen for at nyde en skiferie i det varierede område med gode pister og et effektivt liftsystem.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Kläppen
Skiområdet: 400-800 m.o.h.
Byen: 400 m.o.h.

34 km pister i alt
17 km grøn
7 km blå
5 km rød
5 km sort

Lifter: 21 stk. / 15.883 pers/time

Slæbelifter: 16
Tog/baner: 2
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 2
Mere information om Kläppen under banneret

Et skiområde for alle

Kläppen er Sveriges sjette største skisportssted og det største familieejede. Området drives med passion for skiløbet, og her findes nogle af de mest afvekslende pister i Sälen. Det er et område for alle uagtet niveau og alder, da der findes pister og udfordringer i alle sværhedsgrader fordelt ud på 35 kilometer pister. Nogle af pisterne er åbne helt til klokken 18, hvilket giver mulighed for hele 9 timers skiløb - hver dag. Så kan man tale om at få mest muligt ud af sin skiferie.
Skiområdet er familievenligt og ligger godt i forhold til vejr og vind. Når man står på toppen udgår der pister i stort set alle retninger, hvorfor det selv på en blæsende dag vil være muligt at finde gode pister med læ.
Kläppen har snegaranti allerede fra d. 9 december og hele sæsonen, så der er gode forhold uanset, hvornår man kommer. Derudover bryster Kläppen sig af at have nogle af Sälens korteste liftkøer ikke mindst takket være områdets gondolbane, som er en oplevelse i sig selv med en smuk udsigt hele vejen til toppen.

Børnene i fokus

I Kläppen er børnene det centrale, og hele området er designet til at imødekomme behovene hos en familie med børn. Der er altid gratis liftkort til børn op til 7 år, og man kan roligt lade børnene lege frit mange steder. Der findes eksempelvis børneområdet og Trollgården med daglige teaterforestillinger af Trolle & Trolla og en lang række andre aktiviteter for de mindste. Børnene i Kläppen har desuden deres egen junior snowpark med egen lift, hvor de trygt kan blive bedre på ski.

Hjemmebane for freestyle

Foruden lange og brede pister i alle niveauer, så gør Kläppen sig bemærket på freestyle-scenen ved at have Sveriges bedste snowparks. Der er to forskellige at vælge imellem, hvor den ene er mere målrettet den gængse skiløber, som gerne vil udfordres med hop i lille og mellem størrelse, hvor den anden rummer hop, som kræver mere end almindeligt mod. Det skyldes, at Kläppen er svensk nationalarena og træningsområde for freestyle skiing og snowboard.

Langrend i Kläppen

Allerede i november dækkess Älvsparet med flere kilometer sne. Og lige fra starten af sæsonen står entusiastiske skiløbere klar til at komme ud på ski i de tidligste morgentimer og sene aftentimer. Det er muligt, da sporet er oplyst. Der er i alt godt 37 kilometer langrendsspor fordelt på fem ruter mellem 3 og 14 kilometer. Den længste er belyst, så der er mulighed for langrendstur i det svenske aftenlandskab. Kläppen er desuden samlingspunkt for Vasaløbs-deltagere, da der her på destinationen står erfarne skiinstruktører klar til at hjælpe at udvikle gæsternes eget skiløb.

Mad og andre aktiviteter i Kläppen

Filosofien i Kläppen er, at skituren også skal være en madtur. Derfor er der lagt stor vægt på, at områdets restauranter tilbyder et stort udvalg af mad lavet fra bunden med kærlighed. Der tages desuden hensyn til, at alle i familien måske ikke spiser det samme, så der tages hensyn til, at der altid skal kunne fåes et bredt udvalg af retter.

I forbindelse med en skiferie i Kläppen er det også muligt at give sig i kast med andre aktiviter. Prøv eksempelvis kræfter med snesko, kælkning, ski touring og test af nyeste ski fra udvalgte mærker. Skal det være vildere er der ligeledes mulighed for at tage på “safari” på snescooter.

Udvalgte skirejser fra Kläppen

Søg efter skirejser

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Sjungarbacken

Med bestillingen af en Sjungarbacken lejlighed bor centralt, da området både er tæt på skilift og skiløb. Igennem boligområdet er flere transportpister, som tager jer ned til liften. Ved Tranantorget finder I skiskole, varmestue, rullebånd og lifterne op i skiområdet. Book en af lejlighederne online eller via telefon på 7015 4141 i dag!

Sjungarbacken

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

Billeder og video fra Kläppen


Brugernes anmeldelser af Kläppen

Skiterræn
4,16
Liftsystem
3,90
Afterski
2,97
Byen
2,91
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
4,20
Offpiste
3,80
Kläppen har en samlet score på 3,99 stjerner ud af 5. Baseret på. 92 anmeldelser.
- Anmeldt d. 07/10 2022 02:35 - Oprettet af Dorthe

Flotteste terræn i Sälen-

ØV!!! - Anmeldt d. 07/10 2022 02:35 - Oprettet af Kristian Løgager

Vi har været 3 gange i Kläppen og har været meget tilfredse, men den sidste gang havde vi stillet en flaske snaps (uåbnet) på bordet til de næste gæster. Det var selvfølgelig for dumt men alligevel. Vi har bagefter modtaget en ekstra regning på 1500 kr. for ekstra rengøring. vi kontaktede kläppen og snakkede med rengøringen som sagde at det Læs mere

Lækkert sted - Anmeldt d. 07/10 2022 02:35 - Oprettet af Niklas

Jeg er selv en noget erfaren skiløber, har vel samlet set været afsted omkring 20 gange alle mulige steder i europa. Nu er jeg efterhånden blevet lidt træt af at løbe på ski, især fordi turene efterhånden kun går til sverige. (har fået børn) og pisterne er for små og korte til skiløb i Sverige. Jeg er derfor begyndt at Læs mere

Mere information om Kläppen under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Let regn
Let regn
6ºC
7ºC
0,0 mm
2,1 m/s
syd
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
9ºC
4ºC
0,0 mm
3,5 m/s
vest-sydvest
Søndag
Skyet
Skyet
6ºC
3ºC
0,0 mm
3,9 m/s
vest
Mandag
Regn
Regn
8ºC
5ºC
1,1 mm
4,9 m/s
syd-sydvest

Kort over Kläppen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kläppen. Klik på nålene for mere info. Der er 470 km fra Göteborg til Kläppen.

Find tilbud på skirejser