☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Kläppen

Kläppen ligger lidt syd for byen Sälen og er det første af skiområderne du kommer forbi når du kommer sydfra på vej 66. Du finder Kläppen ca. 15 km før Sälen.

Kläppen har nogle af de mest afvekslende pister i Sälen. Her finder man alle sværhedsgrader fordelt ud 35 kilometer pister. Nogle af pisterne er åbne til klokken 18, og det giver mulighed for 9 timers skiløb - hver dag. Skiområdet er meget familievenligt. Det ligger for størstedelens vedkommende beskyttet i skoven og der findes fra toppen så godt som pister i alle verdenshjørner, så besøger du Kläppen en blæsende dag, så vil du næsten altid kunne finde pister med god læ.

Der er to større snowparks med alt fra begynderhop til enorme kickers (hop), der kræver mere end almindeligt mod. Kläppen er svensk nationalarena for freeskiing og snowboard.

Kläppen har snegaranti fra 9. december til sæsonslut.

Langrend i Kläppen

Allerede i november dækkes Älvspåret med flere kilometer sne. Og lige fra starten af sæsonen står entusiastiske skiløbere klar til at komme ud på ski i de tidligste morgentimer samt sen aften, hvilket er muligt, fordi sporet er oplyst. Kläppen er tilmed i år 2016 blevet udnævnt til et officielt Vasaløbs-center, og de erfarne skiinstruktører på destinationen står klar til at hjælpe med at udvikle gæsternes skiløb.

Aktiviteter i Kläppen

Børnene har deres eget junior snowpark i det populære børneområde med egen lift. Der er masser af aktiviteter, blandt andet kælkeaften og et stort snowboardland. Der er ligeledes mulighed for "safari" på snescooter. Kläppen tilbyder ski under solen på alle løjper - såfremt det er skyfrit. Og skoven giver også ly for den værste vind fra fjeldet.

Derudover bryster Kläppen sig af at have nogle af Sälens korteste liftkøer.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Kläppen

Her kan du se brugernes karakterer for Kläppen.

Skiterræn:
4,16
Liftsystem:
3,90
Afterski:
2,97
Byen:
2,91
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
4,20
Off-piste:
3,80
Samlet score er 3,99 / 5 ud fra 92 anmeldelser.

| Skrevet den 06/08 2010

Oprettet af Dorthe

Flotteste terræn i Sälen-

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

ØV!!! | Skrevet den 28/04 2010

Oprettet af Kristian Løgager

Vi har været 3 gange i Kläppen og har været meget tilfredse, men den sidste gang havde vi stillet en flaske snaps (uåbnet) på bordet til de næste gæster. Det var selvfølgelig for dumt men alligevel. V...
i har bagefter modtaget en ekstra regning på 1500 kr. for ekstra rengøring. vi kontaktede kläppen og snakkede med rengøringen som sagde at det var på grund af snapsen. !!!!Undskyld men så går man sku i for små sko!!!! Vi kommer desværre ikke der igen selvom det er et godt sted.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar