Skiferie i Isaberg

Isaberg (Sverige)

Rejsebureauer til Isaberg: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Isaberg skiområde er et alpint skicenter med gamle aner. Isaberg har 8 effektive lifter, som gør det hurtigt og bekvemt at komme til toppen. Området byder ligeledes på 11 nedfarter, samtlige med belysning og dermed mulighed for aftenskiløb. Dette sammenlagt med mange muligheder for langrend gør, at Isaberg er Sydsveriges største skiområde. Et fuldt udbygget snekanonsystem sikrer gode sneforhold og velpræparerede pister trods området sydlige placering.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Isaberg
Skiområdet: 160-308 m.o.h.
11 pister i alt
4 stk.
1 stk.
5 stk.
1 stk.

Lifter: 7 stk. / 10.650 pers/time

Slæbelifter: 4
Stolelifter: 2

Tæt på Danmark

Grundet Isabergs sydlige placering med kun 3 ½ time fra København er det nemt og hurtigt som dansker at komme hertil. Det betyder, at Isaberg giver den øvede skiløber gode muligheder for at varme op til årets “rigtige” skiferie eller for nybegynderen eller børnefamilier at teste skiløbet ud på en endags- eller weekendtur.
Fordelen ved at tage en smuttur til Isaberg er også, at der findes en fin skiskole, hvor alle forstår dansk, så skioplevelsen kan startes uden sprogbarierrer. Der kan være lidt travlt lørdag og søndag formiddag, så det kan anbefales at køre selv og ankomme før turistbusserne fra Danmark.

Aktiviteter for hele familien

Isaberg tilbyder, udover godt alpint skiløb, også en række andre aktiviteter for hele familien. Er man ikke helt færdig med at have ski under fødderne, kan man udforske langredsspor 20 km fra området. Vil man i stedet have nogle anderledes oplevelser, så kan man eksempelvis prøve kræfter med isfiskeri eller tage og stå på skøjter, spille tennis, bowle eller bruge en masse timer i områdets badeland. Der er altså god mulighed for underholdning til hele familien.

Mad og drikke

Om man er på endags- eller flerdagstur til Isaberg er der rig mulighed for at få stillet sulten i løbet af skidagen. Alt efter behov findes der den hyggelige Toppstugan i midten af skiområdet eller den lidt finere restaurant Höganloft, hvor der primært er lokale specialiteter på kortet. Vil man hellere gøre det selv, så findes der flere grillpladser i skiområdet, hvor man kan medbringe sin egen madpakke og tilberede i det fri.

Udvalgte skirejser fra Isaberg

Søg efter skirejser

Älgen i Isaberg - 10-12 personer

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere

Räven i Isaberg - 4-6 personer

Hytteområdet er beliggende ved Restaurant Höganloft, og er de nederste lifte og piste åben, er der mulighed for at gå til Norrliften, Dalliften eller Isabergsexpressen, og retur sidst på dagen via rød pist. Har du små børn med, anbefaler vi, du tager bilen op til den store parkering midt i skicenteret (4 km - ca. 5 min.). Vær opmærksom på skiudlejning er beliggende oppe midt i skicenteret ved den store parkering (ikke ved hytterne) - det samme gælder hentning Læs mere

Billeder og video fra Isaberg


Brugernes anmeldelser af Isaberg

Skiterræn
3,23
Liftsystem
3,13
Afterski
2,47
Byen
2,60
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,00
Isaberg har en samlet score på 3,18 stjerner ud af 5. Baseret på 92 anmeldelser.
Fedt 1-2 dages sted - Anmeldt d. 30/06 2010 16:23 - Oprettet af Nielsen

En dag på ski er aldrig nogen dårlig dag.Isaberg - og for den sags skyld Valåsen - skal ikke sammenlignes med alperne eller for den sags skyld de nordligere ski steder.Istedet skal de tages for det de er - nemlig glimrende - ja ligefrem fede steder at tage en dag eller to på ski og få fornemmelsen af Læs mere

vinterferie på isaberg. - Anmeldt d. 26/02 2010 23:34 - Oprettet af Ejbaek

Vi er en familie på 5, der lige er vendt hjem fra en skøn skiferie.Det var et meget børne venligt sted.super begynder sted til en billig pris. eneste minus var køen ved udlejningen af udstyr.man skal komme inden busserne kommer ved 10 tiden.hytterne er godt indrettet så selv i de mindste er der god plads til Læs mere

Sjap, tø, slud og regn... - Anmeldt d. 01/03 2007 16:51 - Oprettet af Patrick Horsdal

Er lige kommet hjem fra Isaberg og vil give en melding om forholdene.Ankom tirsdag d.27/2 og skulle først have været hjemover til DK imorgen fredag d. 2/3.Desværre er der så meget fugtighed i luften og plusgrader at sneen flere steder er smeltet delvist væk (stier o.lign).Pisterne blev mere og mere slushét og enkelte steder isét Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Skyet
Skyet
9ºC
-3ºC
0,0 mm
0,8 m/s
øst-sydøst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
9ºC
0ºC
0,3 mm
2,0 m/s
øst-sydøst
Lørdag
Skyet
Skyet
10ºC
2ºC
0,0 mm
1,7 m/s
syd-sydvest
Søndag
Skyet
Skyet
17ºC
4ºC
2,6 mm
4,2 m/s
øst-sydøst

Tag på en børnevenlig skiferie til Isaberg

Hvis det er første gang, du tager på skiferie med børn, er Isaberg et utrolig godt sted at starte. Med 11 pister er området ikke for overvældende eller pakket, så små børn nemmere kan blive fortrolige med området og bedre kan fokusere på at lære at stå på ski.

De 4 grønne pister sikrer en god introduktion til skisporten, men vil de mere erfarne i gruppen prøve noget mere spændende, er der også 5 røde og 1 sort piste.

Når du vælger en skiferie til Isaberg, skal du ikke bekymre dig så meget om transporttiden. Skisportsområdet ligger kun lidt under 4 timers kørsel fra København, så du kan nå derop på en enkelt dag, uanset hvor i landet du kommer fra.

Du sparer en masse besvær med transporttiden, og tilmed er sproget ofte nemmere for børn at forstå. Det kan gøre dem trygge og gøre oplevelsen meget bedre for dem.

Gode råd før din skirejse til Isaberg

Inden du tager afsted på din skiferie til Isaberg, har vi nogle gode råd, du kan overveje.

Hvis det er første gang, du tager på ski med børn, så sørg for at introducere dem til konceptet allerede inden afrejse. Det kan gøres ved at se film med masser af vintersjov i skisport, så de glæder sig frem for at være nervøse.

Har du booket en hytte, så anbefaler vi, at du sørger for at lokalisere det nærmeste supermarked hjemmefra, og medbring selv de madvarer, der kan holde sig. Tag gerne kakao og andet hygge med, uanset om du rejser med børn eller ej!

Forbered dig på turen, hvis du selv kører derop. Det kan være en god idé at være to, der skiftes til at køre, så I begge kan være udhvilede, når I kommer frem. Selvom der ikke er ski den første dag, er det rart at have ordentligt overskud, når ankomst og check-in skal navigeres.

Mulighederne for afterski i Isaberg

Isaberg er ikke et stort område, og mulighederne for afterski er ikke talrige. Men bare rolig; der er stadig mulighed for afterski!

På Restaurang Stroget finder du en europæisk bar og pub, som serverer lige den drink, du trænger til, efter en lang dag i sneen. Du kan også få noget at spise, hvis det er sulten, der klager, men bær i mente, at stedet er i den dyrere prisklasse.

Restaurang Stroget tilbyder både morgenmad, frokost, aftensmad og mulighed for afterski i Isaberg. Stedet er meget centralt placeret, så du ikke skal tænke på kørsel eller besværlig transport.

Du kan også tage forbi El Taller De Franko. Som navnet antyder, er baren spansk-inspireret med masser af tapas, øl og vin - og lækre desserter. Her kan du få frokost og aftensmad, eller snuppe en enkelt drink, før du skal hjemad.

Flere restauranter i byen har desuden også en bar, du kan tage hen til, hvis du vil have en drink, selvom det ikke er deres fokusområde. Når du vælger en skirejse til Isaberg, tager du hen til et område, der er mere centreret omkring børnefamilier.

Gode restauranter i Isaberg og omegn

Selvom afterski i Isaberg ikke er en stor industri, byder byen på en lang række lækre restauranter! Hvis du ikke vil lave mad eller spise på dit hotel hver dag, hjælper vi dig med at finde et godt spisested.

Svensk mad er kraftigt undervurderet, og derfor bør du overveje Restaurang Hoganloft. Om sommeren er der udendørsservering, men også i skisæsonen kan du få god mad og svenske specialiteter i de varme lokaler.

Restaurang Hoganloft er desuden en restaurant i Isaberg, som tilbyder levering, takeaway, reservationer, barnestole, serverer alkohol og har en fuld bar, foruden at være handicapvenlig. Stedet ligger en smule væk fra Isaberg, men der er parkeringspladser til rådighed på placeringen.

Vil du have en unik oplevelse, synes vi, du skal prøve Erikson Cottage. I et ombygget drivhus lidt væk fra byen finder du et lille overnatningssted for to, hvor du også kan få dig en god frokost.

Har du børn med på ferien, er hurtig og nem mad nogle gange en velsignelse. En central restaurant i Isaberg er Pizzaria La Bella, hvor du kan få lækker pizza, burger, kebab og mere.

Artikler om skiferie til Isaberg

Nyhed: Gratis SkiPass for børn på Isaberg Mountain Resort

Isaberg ruller med børnene

Nu åbner pisterne i Sydsverige

Weekendskitur til Isaberg - Debutbakken for mange


Kort over Isaberg

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Isaberg. Klik på nålene for mere info. Der er 232 km fra København til Isaberg.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen