☔ Udsalg på regntøj - Spar op til 65 % - Slutter om 💦

Isaberg

Isaberg skiområde er et alpint center med gamle aner, og her er man garanteret fint skiløb for såvel nybegynderen som for den mere avancerede skiløber. Isaberg har 8 lifter og 10 nedfarter, samtlige med belysning for aftenskiløb. Et fuldt udbygget snekanonsystem sikrer gode sneforhold og velpræparerede pister. Alt dette sammen med flere spor til langrend gør, at Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette skiområde.

Skitræning i Isaberg inden skiferien

Grundet Isabergs sydlige placering er det nemt og hurtigt som dansker at komme dertil. Det betyder, at Isaberg er ideelt, hvis man ønsker træning inden den "rigtige" skitur eller blot som en weekendtur på ski. Der er også en fin skiskole, og alle forstår dansk. Der kan være lidt travlt lørdag og søndag formiddag, så kører du selv, så kom inden turistbusserne kommer fra Danmark. Snesikkerheden er ganske stor, da Isaberg ligger i et område med fastlandsklima, hvilket gør vintrene koldere end i Danmark. Har de bare frost, så klarer kanonerne resten, hvis natursneen ikke rækker.

Isaberg tilbyder, udover godt skiløb, også en række andre aktiviteter for hele familien. Man kan fx prøve kræfter med isfiskeri eller tage ud og stå på skøjter, spille tennis, bowle eller bruge nogle timer i badelandet. Der er altså god mulighed for underholdning til hele familien.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Isaberg

Her kan du se brugernes karakterer for Isaberg.

Skiterræn:
3,23
Liftsystem:
3,13
Afterski:
2,47
Byen:
2,60
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,18 / 5 ud fra 92 anmeldelser.

Fedt 1-2 dages sted | Skrevet den 30/06 2010

Oprettet af Nielsen

En dag på ski er aldrig nogen dårlig dag.
Isaberg - og for den sags skyld Valåsen - skal ikke sammenlignes med alperne eller for den sags skyld de nordligere ski steder.

Istedet skal d...
e tages for det de er - nemlig glimrende - ja ligefrem fede steder at tage en dag eller to på ski og få fornemmelsen af at få ski på benene.

Når alt kommer til alt er det de færreste af os der kommer på ski mere end en uge om året og så er det altså fedt at kunne suplere med en dag hist og pist på de sydsvenske steder.

Super sted for børn og som træning og test af udstyr før den dyre tur til alperne.

MEEN det er ikke særligt sne sikre steder så drag fordel af den ringe afstand og beslut jer sent. Det er surt at booke måneder forinden for at opdage at søster tø har ramt Isaberg.
Brug også gerne hverdage - Både Isaberg og Valåsen er populære i weekenderne og man kan nemt bruge masser af tid i køer til ski leje og lift kort - og/eller endnu bedre book på nettet.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

vinterferie på isaberg. | Skrevet den 26/02 2010

Oprettet af Ejbaek

Vi er en familie på 5, der lige er vendt hjem fra en skøn skiferie.Det var et meget børne venligt sted.
super begynder sted til en billig pris. eneste minus var køen ved udlejningen af udstyr....
/>man skal komme inden busserne kommer ved 10 tiden.
hytterne er godt indrettet så selv i de mindste er der god plads til 5.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar