Isaberg

Find en skiferie til Isaberg her: FJÄLLFERIE | Stena Line

Isaberg skiområde er et alpint skicenter med gamle aner. Her er man garanteret varieret skiløb med udfordringer til alle niveauer uanset om man er til børne- og begyndervenlige bakker eller stejle sorte pister. Isaberg har 8 effektive lifter, som gør det hurtigt og bekvemt at komme til toppen. Området byder ligeledes på 11 nedfarter, samtlige med belysning og dermed mulighed for aftenskiløb. Dette sammenlagt med mange muligheder for langrend gør, at Isaberg er Sydsveriges største skiområde. Et fuldt udbygget snekanonsystem sikrer gode sneforhold og velpræparerede pister trods området sydlige placering.

Tæt på Danmark

Grundet Isabergs sydlige placering med kun 3 ½ time fra København er det nemt og hurtigt som dansker at komme hertil. Det betyder, at Isaberg giver den øvede skiløber gode muligheder for at varme op til årets “rigtige” skiferie eller for nybegynderen eller børnefamilier at teste skiløbet ud på en endags- eller weekendtur.
Fordelen ved at tage en smuttur til Isaberg er også, at der findes en fin skiskole, hvor alle forstår dansk, så skioplevelsen kan startes uden sprogbarierrer. Der kan være lidt travlt lørdag og søndag formiddag, så det kan anbefales at køre selv og ankomme før turistbusserne fra Danmark.

Aktiviteter for hele familien

Isaberg tilbyder, udover godt alpint skiløb, også en række andre aktiviteter for hele familien. Er man ikke helt færdig med at have ski under fødderne, kan man udforske langredsspor 20 km fra området. Vil man i stedet have nogle anderledes oplevelser, så kan man eksempelvis prøve kræfter med isfiskeri eller tage og stå på skøjter, spille tennis, bowle eller bruge en masse timer i områdets badeland. Der er altså god mulighed for underholdning til hele familien.

Mad og drikke

Om man er på endags- eller flerdagstur til Isaberg er der rig mulighed for at få stillet sulten i løbet af skidagen. Alt efter behov findes der den hyggelige Toppstugan i midten af skiområdet eller den lidt finere restaurant Höganloft, hvor der primært er lokale specialiteter på kortet. Vil man hellere gøre det selv, så findes der flere grillpladser i skiområdet, hvor man kan medbringe sin egen madpakke og tilberede i det fri.

Skiferie forslag i Isaberg

Räven i Isaberg - 4-6... Räven i Isaberg - 4-6... Bil fra 803,-/pers.
Ekorren i Isaberg - 4-... Ekorren i Isaberg - 4-... Bil fra 690,-/pers.
Rådjuret i Isaberg - ... Rådjuret i Isaberg - ... Bil fra 803,-/pers.
Älgen i Isaberg - 10-... Älgen i Isaberg - 10-... Bil fra 1.134,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Isaberg

Her kan du se brugernes karakterer for Isaberg.

Skiterræn:
3,23
Liftsystem:
3,13
Afterski:
2,47
Byen:
2,60
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,18 / 5 ud fra 92 anmeldelser.

Fedt 1-2 dages sted | Skrevet den 30/06 2010

Oprettet af Nielsen

En dag på ski er aldrig nogen dårlig dag.
Isaberg - og for den sags skyld Valåsen - skal ikke sammenlignes med alperne eller for den sags skyld de nordligere ski steder.

Istedet skal d...
e tages for det de er - nemlig glimrende - ja ligefrem fede steder at tage en dag eller to på ski og få fornemmelsen af at få ski på benene.

Når alt kommer til alt er det de færreste af os der kommer på ski mere end en uge om året og så er det altså fedt at kunne suplere med en dag hist og pist på de sydsvenske steder.

Super sted for børn og som træning og test af udstyr før den dyre tur til alperne.

MEEN det er ikke særligt sne sikre steder så drag fordel af den ringe afstand og beslut jer sent. Det er surt at booke måneder forinden for at opdage at søster tø har ramt Isaberg.
Brug også gerne hverdage - Både Isaberg og Valåsen er populære i weekenderne og man kan nemt bruge masser af tid i køer til ski leje og lift kort - og/eller endnu bedre book på nettet.
Læs mere

vinterferie på isaberg. | Skrevet den 26/02 2010

Oprettet af Ejbaek

Vi er en familie på 5, der lige er vendt hjem fra en skøn skiferie.Det var et meget børne venligt sted.
super begynder sted til en billig pris. eneste minus var køen ved udlejningen af udstyr....
/>man skal komme inden busserne kommer ved 10 tiden.
hytterne er godt indrettet så selv i de mindste er der god plads til 5.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Isaberg?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Isaberg hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Isaberg?

På nuværende tidspunkt ligger der 70 cm sne i dalen og 70 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 15/3 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Isaberg her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Isaberg?

Hvis du skal på skiferie til Isaberg, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Isaberg her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Isaberg lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Isaberg her ⇒

Hvor finder jeg hytter i Isaberg?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hytterne i Isaberg i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hytterne i Isaberg her ⇒

Er Isaberg et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Isaberg til 3,18 stjerner ud af 5 mulige. Isaberg scorer højest på Begyndervenlighed og Børnevenlighed, mens området scorer lavest på Afterski. Det er baseret på 92 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Isaberg?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Isaberg. Du har også mulighed for at rejse med FJÄLLFERIE og Stena Line med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒