☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Brixen im Thale

I de tyrolske alper finder du Brixen im Thale, der en landsby i Brixental. På din skiferie i Brixen im Thale er der et godt udvalg af pister, da landsbyen ligger mellem bjergkæderne Hohe Salve og Wilden Kaiser, og er en del af skiområdet Ski Welt.

Skiområderne nær Brixen Im Thale

En skiferie i Brixen im Thale er primæet for begyndere, øvede eller snowboardere, men er du på udkig efter sorte pister, så er ca. 10 % af pisterne sorte. I området finder du i alt 122 pister, der giver dig hele 250 kilometer pister at køre på. Hvis dette ikke er nok, så har du mulighed med udvidelse til Kitzbüheler Alpen AllStarCard at få adgang til 1.085 km pister.

Der er heller ingen grund til at frygte mangel på sne på din skiferie i Brixen im Thale, da 70 % af skiområdet er dækket af snekanoner.

I skiområdet er der også mange gode muligheder indenfor barer og restauranter, hvor du finder intet mindre end 70 af disse.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Scheffau, Söll og Westendorf

Skiferie forslag i Brixen im Thale

Das Resort Brixen Das Resort Brixen Bil fra 1.905,-/pers.
Vital- & Sporthotel Br... Vital- & Sporthotel Br... Bil fra 3.083,-/pers.
Lejlighedshus Christin... Lejlighedshus Christin... Bil fra 1.599,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Brixen im Thale

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Godt skiløb men lille by | Skrevet den 19/12 2017

Oprettet af Allan Boe Petersen

Vi har været der mange gange og skal også tilbage i uge 5 i 2018. Byen er naboby til Westendorf, men udmærker sig ved at ligge mellem skiområdet i Westerndorf (som ikke er særligt stort) og resten (ho...
vedparten) af det store skiområde Wilder Kaiser. Det betyder at man hver dag kan vælge hvilket område man vil køre i og gå direkte til liften. Hvis man bor i Westendorf skal man enten via 2-3 lifter og nedkørsler eller med en bus for at komme videre ud i området.

Selve skiområdet Wilder Kaiser er meget stort og varieret og byder på lange fine og velpræparerede pister til let øvede og øvede. Hvis man synes at det eneste der duer er sorte pister eller off piste er det dog ikke det oplagte valg. Området hænger rigtig godt sammen og man kan stå på ski mange km i hele området hver dag uden busser eller andre forbindelsesmetoder. Alt fungerer med vanlig østrigsk effektivitet og liftkøer er sjældne lange. Der er som altid i Østrig masser af restauranter i terrænet. Børneområdet med skiskole ligger lige hvor hovedliften slutter og det giver god mulighed for at forældre og børn kan have det sjovt sammen. Har man børn der har stået på ski før er der gode muligheder for at tage dem med på længere ture af brede blå og røde pister.

Selve byen Brixen im Thale er ikke noget særligt. Der er de nødvendige 2-3 afterskisteder hvor der er rimelig knald på hver eftermiddag og et antal restauranter. Skiudlejning og indkøb af sportsudstyr ligger direkte ved lifterne. Men er man til egentlig shopping eller fuld knald på diskotekerne hver nat, er det ikke stedet. Man kommer dog relativt billigt til Westendorf, der er lidt større og har mere by- og natteliv, med taxa eller bus. Til gengæld er der stille og hyggeligt i Brixen og man møder hele tiden Østrigsk gemytlighed.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Fedt skiterræn | Skrevet den 04/11 2015

Oprettet af Casper

Rigtig mange dejlige brede pister

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar