Brixen im Thale

Find en skiferie til Brixen im Thale her: SnowTrex.dk

I de tyrolske alper finder man hyggelige Brixen im Thale, der en landsby i Brixental tæt på Westendorf. På din skiferie i Brixen im Thale er der et godt udvalg af pister, da landsbyen ligger mellem bjergkæderne Hohe Salve og Wilder Kaiser i hjertet af Kitzbühel Alperne, og er en del af skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Når man ikke er på ski, så kan man nyde gode mad og autentisk østrigsk stemning i den gamle landsby.

På ski i Wilder Kaiser-bjergene

Tager man på skiferie til Brixen im Thale, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Brixen im Thale og Westendorf er sammenkoblet med de mange andre skisportsområder i nærheden. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under en skiferie i Brixen im Thale. I alt byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på cirka 280 kilometer pister, så der er altså ingen grund til bekymring over at komme til at mangle pistekilometer på skiferien. Der er heller ingen grund til at frygte mangel på sne, da 70 % af skiområdet er dækket af snekanoner.

Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hoptgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig. Hvis dette ikke er nok, så har du mulighed med udvidelse til Kitzbüheler Alpen AllStarCard at få adgang til 1.085 km pister.

Sande udfordringer på skiferien

Man kan finde særdeles svære, sorte pister – heriblandt Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve. Disse pister kan udfordre selv den mest garvede skiløber. Er man mindre øvet kan man holde sig til de blå og brede pister, hvor man uanset niveau kan få mange timers underholdning. Helt unikt i forhold til det øvrige Østrig er, at man har lange sammenhængende nedfarter, der samtidig er udfordrende for de fleste. Selve byen Brixen im Thale befinder sig i 794 meters højde, mens skisportsområdet strækker sig op til 1.900 meters højde. Er skiområdet lokalt omkring Brixen im Thale og Westendorf ikke udfordrende nok, kan man slå sig løs i Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental.

Freestyle for alle

Der findes i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental flere snowparker, som kan udfordre både nybegyndere og erfarne indenfor freestyle-disciplinen. Ved Westendorf ligger Mini Playground og Big Playground. Mini Playground byder på en mini-skicrossbane og en mini-jib linje, som består af bølger i sneen, bokse og hop, som er specielt velegnet til begyndere og de mindste skiløbere. Big Playground er både for begyndere og op til professionelle, da der findes flere forskellige linjer efter niveau. På Easy Line kan alle være med og blive komfortabel med disciplinen. Pro Line står klar med udfordringer til de helt hårde freestyle skiløbere og snowboardere. Der findes også et afslapningsområde i parken, hvor man kan slå sig ned og kigge på de seje tricks.

Brixen im Thale by

Her gemt mellem Wilder Kaiser bjergene ligger en af de ældste tyrolske byer, som stadig i dag er præget af traditionelle bondehuse og rustikke træhytter. Byen har en ægte østrigsk autencitet og hyggelig atmosfære over sig. I den gamle bydel af Brixen im Thale ligger en fodgængerzone, hvor man kun kan komme rundt gående, og bydelen er derfor oplagt til en hyggelig gåtur. Man kan her kigge på forskellige butikker, eller tage en pause og nyde en af de små caféer. Der findes i byen også en væld af restauranter, som serverer alle de klassiske østrigske retter, som hører sig til på skiferien. Ønsker man at tage en tur i byen, så findes der også flere barer og diskoteker.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Scheffau, Söll og Westendorf

Skiferie forslag i Brixen im Thale

Das Resort Brixen Das Resort Brixen Bil fra 2.211,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Brixen im Thale

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Godt skiløb men lille by | Skrevet den 19/12 2017

Oprettet af Allan Boe Petersen

Vi har været der mange gange og skal også tilbage i uge 5 i 2018. Byen er naboby til Westendorf, men udmærker sig ved at ligge mellem skiområdet i Westerndorf (som ikke er særligt stort) og resten (ho...
vedparten) af det store skiområde Wilder Kaiser. Det betyder at man hver dag kan vælge hvilket område man vil køre i og gå direkte til liften. Hvis man bor i Westendorf skal man enten via 2-3 lifter og nedkørsler eller med en bus for at komme videre ud i området.

Selve skiområdet Wilder Kaiser er meget stort og varieret og byder på lange fine og velpræparerede pister til let øvede og øvede. Hvis man synes at det eneste der duer er sorte pister eller off piste er det dog ikke det oplagte valg. Området hænger rigtig godt sammen og man kan stå på ski mange km i hele området hver dag uden busser eller andre forbindelsesmetoder. Alt fungerer med vanlig østrigsk effektivitet og liftkøer er sjældne lange. Der er som altid i Østrig masser af restauranter i terrænet. Børneområdet med skiskole ligger lige hvor hovedliften slutter og det giver god mulighed for at forældre og børn kan have det sjovt sammen. Har man børn der har stået på ski før er der gode muligheder for at tage dem med på længere ture af brede blå og røde pister.

Selve byen Brixen im Thale er ikke noget særligt. Der er de nødvendige 2-3 afterskisteder hvor der er rimelig knald på hver eftermiddag og et antal restauranter. Skiudlejning og indkøb af sportsudstyr ligger direkte ved lifterne. Men er man til egentlig shopping eller fuld knald på diskotekerne hver nat, er det ikke stedet. Man kommer dog relativt billigt til Westendorf, der er lidt større og har mere by- og natteliv, med taxa eller bus. Til gengæld er der stille og hyggeligt i Brixen og man møder hele tiden Østrigsk gemytlighed.
Læs mere

Fedt skiterræn | Skrevet den 04/11 2015

Oprettet af Casper

Rigtig mange dejlige brede pister
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Brixen im Thale?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Brixen im Thale hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Brixen im Thale?

På nuværende tidspunkt ligger der 0 cm sne i dalen og 80 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/4 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Brixen im Thale her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Brixen im Thale?

Hvis du skal på skiferie til Brixen im Thale, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Brixen im Thale her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Brixen im Thale lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Brixen im Thale her ⇒

Er Brixen im Thale et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Brixen im Thale til 3,67 stjerner ud af 5 mulige. Brixen im Thale scorer højest på Liftsystem og Skiterræn, mens området scorer lavest på Prisniveau. Det er baseret på 3 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Brixen im Thale sammen med?

Brixen im Thale hører sammen med skiområderne Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Scheffau, Söll og Westendorf.