Skiferie i Brixen im Thale

Brixen im Thale (Østrig)

Rejsebureauer til Brixen im Thale: SnowTrex.dk, Sunweb

I de tyrolske alper finder man hyggelige Brixen im Thale, der en landsby i Brixental tæt på Westendorf. På din skiferie i Brixen im Thale er der et godt udvalg af pister, da landsbyen ligger mellem bjergkæderne Hohe Salve og Wilder Kaiser i hjertet af Kitzbühel Alperne, og er en del af skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Når man ikke er på ski, så kan man nyde gode mad og autentisk østrigsk stemning i den gamle landsby.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Brixen im Thale
Skiområdet: 800-1926 m.o.h.
Byen: 800 m.o.h.

250 pister i alt
108 km blå
120 km rød
22 km sort

Lifter: 94 stk.

Slæbelifter: 43
Stolelifter: 38
Kabinelifter: 12

På ski i Wilder Kaiser-bjergene

Tager man på skiferie til Brixen im Thale, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Brixen im Thale og Westendorf er sammenkoblet med de mange andre skisportsområder i nærheden. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under en skiferie i Brixen im Thale. I alt byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på cirka 280 kilometer pister, så der er altså ingen grund til bekymring over at komme til at mangle pistekilometer på skiferien. Der er heller ingen grund til at frygte mangel på sne, da 70 % af skiområdet er dækket af snekanoner.

Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hoptgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig. Hvis dette ikke er nok, så har du mulighed med udvidelse til Kitzbüheler Alpen AllStarCard at få adgang til 1.085 km pister.

Sande udfordringer på skiferien

Man kan finde særdeles svære, sorte pister – heriblandt Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve. Disse pister kan udfordre selv den mest garvede skiløber. Er man mindre øvet kan man holde sig til de blå og brede pister, hvor man uanset niveau kan få mange timers underholdning. Helt unikt i forhold til det øvrige Østrig er, at man har lange sammenhængende nedfarter, der samtidig er udfordrende for de fleste. Selve byen Brixen im Thale befinder sig i 794 meters højde, mens skisportsområdet strækker sig op til 1.900 meters højde. Er skiområdet lokalt omkring Brixen im Thale og Westendorf ikke udfordrende nok, kan man slå sig løs i Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental.

Freestyle for alle

Der findes i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental flere snowparker, som kan udfordre både nybegyndere og erfarne indenfor freestyle-disciplinen. Ved Westendorf ligger Mini Playground og Big Playground. Mini Playground byder på en mini-skicrossbane og en mini-jib linje, som består af bølger i sneen, bokse og hop, som er specielt velegnet til begyndere og de mindste skiløbere. Big Playground er både for begyndere og op til professionelle, da der findes flere forskellige linjer efter niveau. På Easy Line kan alle være med og blive komfortabel med disciplinen. Pro Line står klar med udfordringer til de helt hårde freestyle skiløbere og snowboardere. Der findes også et afslapningsområde i parken, hvor man kan slå sig ned og kigge på de seje tricks.

Brixen im Thale by

Her gemt mellem Wilder Kaiser bjergene ligger en af de ældste tyrolske byer, som stadig i dag er præget af traditionelle bondehuse og rustikke træhytter. Byen har en ægte østrigsk autencitet og hyggelig atmosfære over sig. I den gamle bydel af Brixen im Thale ligger en fodgængerzone, hvor man kun kan komme rundt gående, og bydelen er derfor oplagt til en hyggelig gåtur. Man kan her kigge på forskellige butikker, eller tage en pause og nyde en af de små caféer. Der findes i byen også en væld af restauranter, som serverer alle de klassiske østrigske retter, som hører sig til på skiferien. Ønsker man at tage en tur i byen, så findes der også flere barer og diskoteker.

Udvalgte skirejser fra Brixen im Thale

Søg efter skirejser

Resort Tirol am Sonnenplateau

Resort Tirol am Sonnenplateau er et smukt og velholdt resort i Brixen. Dette luksuriøse feriested ligger lige ved pisterne og 700 meter fra det attraktive centrum. Den store fordel ved disse lejligheder er, at du efter endt skidag kan gå lige ned til din lejlighedsdør. Lejlighederne er moderne indrettet og har et fuldt udstyret med et luksuriøst køkken og et dejligt badeværelse. Der er også en hyggelig stue med tv og dvd-afspiller, hvor du kan slappe af efter en god Læs mere

Billeder og video fra Brixen im Thale


Brugernes anmeldelser af Brixen im Thale

Skiterræn
4,67
Liftsystem
4,67
Afterski
3,33
Byen
3,67
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,00
Brixen im Thale har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 3 anmeldelser.
Godt skiløb men lille by - Anmeldt d. 19/12 2017 10:00 - Oprettet af Allan Boe Petersen

Vi har været der mange gange og skal også tilbage i uge 5 i 2018. Byen er naboby til Westendorf, men udmærker sig ved at ligge mellem skiområdet i Westerndorf (som ikke er særligt stort) og resten (hovedparten) af det store skiområde Wilder Kaiser. Det betyder at man hver dag kan vælge hvilket område man vil køre i og gå Læs mere

Fedt skiterræn - Anmeldt d. 04/11 2015 08:42 - Oprettet af Casper

Rigtig mange dejlige brede pister

Stort og godt - Anmeldt d. 14/03 2009 00:01 - Oprettet af Sven Erik

Vi var der i 2008 marts mdr. med udgangspunkt i Hopfgarten. Det var super godt for os to, far og søn der var afsted som nybegyndere for der er for alle og man kan hele tiden gå en sværhedsgrad op. Lifter mm fungerer super godt og jeg undrer mig over området sjældent omtales i DK, måske fordi det ikke tilhører Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Regn
Regn
13ºC
5ºC
0,3 mm
1,3 m/s
nord
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
9ºC
0,4 mm
2,1 m/s
nord
Mandag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
19ºC
8ºC
6,4 mm
0,4 m/s
øst-nordøst
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
26ºC
7ºC
0,0 mm
1,9 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Brixen im Thale

Verdens hurtigste stolelift bygges til vinteren 2015/16


Kort over Brixen im Thale

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Brixen im Thale. Klik på nålene for mere info. Der er 1132 km fra Kolding til Brixen im Thale.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen