Profil af Skitour.dk

Skitour.dk
Glenstrup Søvej 23 B
8990 Fårup
Tlf.: 28262266
Skitour.dk
Skitour.dk tilbyder gode og familievenlige rejsemål i Tyskland, Østrig og Italien. Vi kender alle vores rejsemål og har fokus på god service, gode skiforhold og en god pris.

Vi tilbyder skiferie inklusive liftkort, rigtigt gode og hyggelige indkvarteringer samt fine børnerabatter.


TYSKLAND - 3 rejsemål 380-500 km fra Danmark. Fint skiløb og gode børnerabatter!

Børnefamilierne elsker Sauerland og Harzen og vi har områdernes bedste tilbud!

I Tyskland er Skitour.dk specialist i korte rejser fra 4 dage til en uge.

I Tyskland har vi tre gode destinationer Winterberg, Willingen og Harzen.


WINTERBERG I SAUERLAND:
30 - 65 km skiområde med gode lejligheder, feriehuse og flotte hoteller.
Her er foruden de veludviklede skipister ved Winterberg by også et meget fint og veludviklet langrendsnet.
Gode restauranter og afterskisteder. Prøv 4 dages rejse med 2 dages liftkort inkluderet. Priserne starter ved kr. 1.550,-.

I Winterberg er alle skipiste sikret med snekanon anlæg! I Winterberg tilbyder Skitour.dk dansksproget børneskiskole.


WILLINGEN I SAUERLAND:
Velkommen til Willingen – en dejlig skidestination i kort afstand fra Danmark! Skitour.dk byder velkommen til en ny ski destination 5 timers kørsel fra Danmark. Willingen er beliggende i skøn natur med udstrakte skove og fem af de højeste bjerge i Sauerland direkte ved byen, hvor du bor. Willingen er en populær skisports by med sammenhængende piste i hele området, og som byder på 100-110 skidage.
Skitour.dk har endnu et World cup rejsemål med Willingen, der byder på 20 skilifte og ca. 20 km pister. Skiområdet er de sidste to år moderniseret, og i dag fremstår Willingen med en flot ski infrastruktur, med velfungerende og hurtige skilifte, der forbinder skiområdet rigtigt godt. Der er hurtige stolelifte til toppen og i de 2 gode skiskole områder er der naturligvis træk lifte men også meget lange rullebånd, som giver begyndere og uerfarne skiløbere et meget let tilgængeligt skiskole forløb.
Skiområdet i Willingen fungerer med moderne snekanon anlæg og sæsonen foregår normalt fra midten af december til april.

Skitour.dk byder på indkvartering fra fine lejligheder til 4-stjernet hotel. Vores bedste hotel ligger på hovedgaden med dejlig indendørs svimming pool og wellness og fine børnerabatter.

HARZEN
Destinationerne Braunlage og Goslar.
Skitour.dk tilbyder gode korte rejser til Harzen til en skarp pris. Forlængede week-ends eller 3-7 dage. Her har vi både lejligheder, feriehuse og hoteller af høj kvalitet.
Alle hoteller og lejligheder er moderne og har fine faciliteter. Hotellerne og lejlighederne ligger i kort afstand til skiområderne i Harzen. Foruden det fine skiløb er der masser af aktivitets- og oplevelsesmuligheder i Harzen. I Harzen er der ikke inkluderet liftkort, men Skitour.dk vejleder dig i den mest enkle form at få sig et billigt liftkort.


ØSTRIG: For ski-entusiaster og børnefamilier!
Østrig er godt skiløb, hygge og den smukkeste natur! Vi har rigtigt gode indkvarteringer - hoteller inklusive halvpension, lifkort og godebørnerabatter. Tillige et stort udvalg i lejligheder og feriehuse. Alt er beliggende i umiddelbar nærhed af liften og pisterne. Ja flere indkvarteringer direkte ved liften eller pisten!


WILDSCHÖNAU - 145 km pister!
I Østrig ser vi vores destination Wildschönau som et af de bedste bud i Østrig på en hyggelig skiferie med god atmosfære. god plads på de brede pister og optimale forhold for børnefamilier. Skitour.dk byder her i Wildschönau på et stort og varieret udvalg af indkvartering, lige fra gode lejligheder 50 meter fra liften til 4-stjernede hoteller, Chalets, Gasthof og privatpension. Skiområdet byder på 145 km gode pister beliggende i hele dalen.

Uge 7 tilbyder vi ophold direkte ved pisten på 3-stjernet hotel med halvpension og 6 dages liftkort for kun kr. 5.650,-. Børn 2-5 år kr. 1.900,-, 6-13 år kr. 3.250,-.


KITZBÜHEL - KIRCHBERG
Kirchberg er beliggende med direkte adgang for skiløb til Kitzbüheler Horn og Hahnenkamm. 170 km perfekt præparerede pister og 33 kilometer afmærkede pister til alle niveauer. Her er action, snowboard, forlystelsesparker, naturkælkebaner plus hundreder af kilometer langrendsløjper og vintervandrestier,
Med i alt 54 meget moderne svævebaner og lifte og Østrigs største svævebane, får man et rigtig godt og effektivt skiløb her. Skitour.dk tilbyder forskellige typer indkvartering - fra billige lejligheder til dejlige tiroler hoteller.


ITALIEN
I Italien byder Skitour.dk på 2 hyggelige og snesikre rejsemål. Her er let at køre til og god service og skiforhold.


PASSO TONALE
Fantastisk skiløb! Skitour.dk tilbyder Passo Tonale i Italien. En helt snesikker destination smukt beliggende i skiområdet Adamello.
100 km pister - og 30 lifte!

Alle indkvarteringer ligger direkte ved pisten uanset hvor du bor!
Her får du snowboardpark og vil I off-piste er dette et oplagt rejsemål. Adamello er en spændende og aktiv destination i helt op til 3.016 m. højde. Faktisk så højt beliggende, at området benyttes til sommerski på den kendte Presena gletscher.
Om vinteren er der naturligvis også direkte adgang til gletcher skiløb, men der er normalt så fantastiske sneforhold, at gletcheren ikke skal benyttes.


KRONPLATZ - en del af Superski Dolomitti.
Beliggende i Sydtirol. og kendt af rigtig mange danskere. Området spås en stor fremtid. Her oplever man det hyggelige italienske skiløb med god plads på de meget velpræparerede pister. Indkvarteringen er god med hygge og rigtig god syd-tirolsk mad. Liftkortet dækker også hele det store skiområde ”Superski Dolomitti”, der dækker over 1.200 km pister og strækker sig helt til Canazei. Her er der rigtig god snesikkerhed hele vinteren.


ALLE REJSER HOS SKITOUR.DK ER KØR-SELV-REJSER


Skitour.dk tilbyder tillige et stort udvalg af grupperejser, der tilrettelægges efter den enkelte gruppes ønsker. Kontakt os for nærmere information og tilbud.


www.snescooterrejser.dk
Vi tilbyder hvert år en meget spændende snescooter rejse med dansk turleder. I 2019 tilbyder vi tillige individuelle rejser med forskellige kombinationsmuligheder og spændende tilbud for grupper, firmaer og foreninger, der vil have en god oplevelse på snescooter. Læs mere på hjemmesiden!

Søg skirejser hos Skitour.dkRejsemål og transportformer som tilbydes af Skitour.dk

Grønt ikon: Skitour.dk har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Skitour.dk, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Finland
Levi
Italien
Kronplatz
Passo Tonale
Tyskland
Harzen
Willingen
Winterberg
Østrig
Kitzbühel / Kirchberg
Wildschönau


Nyheder fra Skitour.dk