Cervinia

Cervinia ligger for foden af det 4478 meter høje Matterhorn, i en sidedal til den store Aostadal. Der er 5 km langrendsløjper i Cervinia. Der findes snowboardfaciliteter i form af half-pipe, boardercross og hop. Der er skøjtebane og mulighed for indendørs klatring. Derudover er der mulighed for heliskiing, kiteskiing og hundeslædekørsel.

Læs også Jette Gladbjerg´s beskrivelse af Cervinia på "Din mening"-fanebladet.


Skiområdet hænger sammen med byen: Zermatt

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Cervinia

Her kan du se brugernes karakterer for Cervinia.

Skiterræn:
4,65
Liftsystem:
4,15
Afterski:
3,52
Byen:
4,00
Børnevenlighed:
3,67
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
4,67
Samlet score er 4,12 / 5 ud fra 46 anmeldelser.

Europas højste præperede pister | Skrevet den 31/08 2017

Oprettet af Sten Falkenberg

Cervinia er måske ikke det mest kendte italienske sted endnu. Det er synd, da skiområdet er helt utrolig godt og bl.a. Har europas højeste pister hvor pistemaskinerne har kørt. Hvis du er til high cla...
ss og økonomi ikke at et emne er Zermatt i svejts at foretrække som dækker samme område,men det er betydelig billigere i Cervinia og lige så hyggelig uden at man på ret mange måder kan sammenligne byerne. Skal man til Cervinia vil jeg anbefale at købe det internationale liftkort da der er rigtig mange gode pister i zermatt området og man skal bruge det internationale liftkort for at komme op på klein matterhorn (3883m). Vi har været i omådet 4 gange (2 i zermatt og 2 i Cervinia) og det er ikke usædvanligt at der er lukket mellem de to områder på grund af dårligt vejr, så det skal man også lige tage højde for. I forhold til prisniveauet andre steder i Italien er det til den høje side men det aller vigtigste på en skiferie er sne og selv om der 0 cm sne i byen er der altid åbne pister højere oppe så du er sikret skiløb.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Uge 6 i 2016 | Skrevet den 17/02 2016

Oprettet af Karen-Anita

Koldt, blæsende, snevejr & tåge mere end ½ af ferien! Men det skyldes det var uge 6..hvor vejret bare er mere ustabilt! Vi havde 6 dage på ski, 1 flot dag med blå himmel & sol. Den dag stod vi på ski ...
over til Zermatt, som også er en mulighed fra skiområdet fra Cervinia - men KUN når vejret tillader det! Vi deltog i piste visning med Nortlanders guider. Dagen efter tog jeg og min bror også over til Zermatt. Men vi blev næsten fanget derovre...da vejret ændrede sig fra det gode til det dårlige/blæsende, tåget, snevejr og de var ved at lukke ned for deres område...Men vi nåede at komme op/over med den anden sidste gondol lift-mod Cervinia. Så hold øje med oversigts tavlerne der viser hvilke pister & lifter er åbne-hvis i tager over til Zermatt området. Det er ellers et fantastisk skiområde i godt vejr!
Ellers er Cervinia et skønt område med mange lange, gode pister til hele familien, min bror siger der ikke er mange sorte pister-så dem der ønsker stejle sorte pister må nok hellere tage et andet sted hen...Man kommer op til 3480 meters højde i Cervinia og i Zermatt området til 3883 meter! Der er flotte udsigter. Vi vil gerne til området igen midt i en februar måned.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar