Hakuba

Find en skiferie til Hakuba her: DANexplore | De Brede Planker

Hakuba er et af Japans største områder, og den ret store by der ligger i bunden af de 7 områder, betyder også at der er gode togforbindelser til området. Om man vil bo på et billigt hostel eller et lækkert hotel er op til en selv – området har det hele, så det er bare med at finde det der passer ens behov.

All-mountain liftkort til alle 7 skiområder

Med et ”all-mountain” liftkort har man adgang til alle de 7 områder, men da de alle er ejet af forskellige selskaber, skal man bruge en hel dag i det område man vælger – man kan altså ikke skifte område til middag. Samtidig betyder det også at man hver morgen skal have sit ”all mountain” pas med til billetlugen i det område man vil stå, og have dagens billet vekslet til et liftkort.

Hakuba byder på forskelligartet skiløb

Når liftkortet er klaret er der masser af pister at gå på opdagelse i. De mange områder er alle ret store, og byder på en masse forskelligartet løb – alt fra godt præparerede pister, til parker, til fine treeruns.
Er man af den mere eventyrlystne slags, er der dog ikke meget offpist at komme efter. De er i bjergene potentiale til mange gode hikes, men de fleste områder er afskærmet, da der er propfyldt med mennesker i højsæsonerne, og med den megen sne er lavinefaren samtidig høj. Det betyder at der er langt mellem tilladte hikes, omend de dog findes, så vil du ud og have afprøvet eventyrlysten er du nødt til at købe lavineudstyr, og hyre en guide.

Se også skijump-stationen fra OL, Matsumoto Castle og sneaberne udenfor Nagano

Ved siden af skiløbet er der i Hakuba masser af muligheder for at opleve andre ting. Der er blandt andet skijump-stationen fra OL i 98' som er et besøg værd, man kan tage ind og se Matsumoto Castle, eller tage et smut forbi sneaberne udenfor Nagano. Samtidig er der rig mulighed for at opleve det japanske køkken i området, selvom vestlig mad for længst har vundet indpas i det store og internationale område.

Ulemper ved et skiområde som Hakuba

Generelt vil Hakuba som de fleste store områder, kunne opfylde de flestes behov. Områdets største problem er at områder ikke hænger bedre sammen, og at det i weekenden kan være uoverskueligt overfyldt med mennesker.


Tekst: Sebastian Kjær

Fotos og video

Brugerne om Hakuba

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Hakuba?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Hakuba hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Hakuba?

Hvis du skal på skiferie til Hakuba, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Hakuba her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Hakuba lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Hakuba her ⇒

Hvordan kommer jeg til Hakuba?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Hakuba. Du har også mulighed for at rejse med DANexplore og De Brede Planker med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒