Steamboat Springs

Find en skiferie til Steamboat Springs her: DANexplore

Gemt i den nordvestlige afkrog af Colorado ligger Steamboat Springs og bejler især til de eventyrlystne freeridere. Området byder på rigelig mængder af den berømte champagnepowder med et årligt gennemsnitligt snefald på 8,86 meter.
Men det er også et populært familiested. I ”Wally World er der carvingpister til alle niveauer.
Og så er Steamboat Springs ikke mindst kendt for at huse en lang række tidligere og nuværende amerikanske OL-deltagere.

Flyv igennem træerne

Det er især muligheden for at svæve ovenpå på de store snemængder, som tiltrækker skiløbere til Seamboat Springs. Det er der mulighed for i det afvekslende trædækkede landsskab. Især nedfarterne ”Closet” og ”Shadows” under ”Sunshine Peak” er kendte.

Skisæsonen starter typisk i slutningen af november og løber frem til midten af april.
Fra midten af december til slutningen af marts er der desuden mulighed for aftenkørsel ved liften ”Christie Peak Express”.

Fire parker til de eventyrlystne

Steamboat Springs byder på fire forskellige terrænparker, hvor ”Mavericks Terrain Park” er den største. Her er der både udfordringer til den virkelige erfarne, men der er også aktiviteter for den uprøvede. Her finder du også ”Mavericks Superpipe”.
Er man ny i parken, er der mulighed for at købe undervisning.

Kaneture og hot springs

Trænger man til en dag væk fra den nordamerikanske powder, er der blandt andet mulighed for at nyde naturen under tæppet på en kanetur i området. Der er også mulighed for isklatring, isfiskeri eller dykke ned i Strawberry Pak Hot Springs 15 minutter uden for byen.
Desuden har byen et varieret udbud af barer og restauranter, og så er de lokale kendt for at være meget gæstfri.

Fotos og video

Brugerne om Steamboat Springs

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Offpiste i verdensklasse | Skrevet den 17/11 2019

Oprettet af Jesper - Ski Guide Ved Tombatours

Har nu stået på ski i mere end 30 år & i Italien, Frankrig, Østrig & Schweiz, men intet er så godt som Steamboat, hvis man gerne vil køre offpiste.

Eneste minus er den lange transport tid ...
til USA & så er pris niveauet noget over det vi kender fra Europa.
Læs mere
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Steamboat Springs?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Steamboat Springs hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Steamboat Springs?

Hvis du skal på skiferie til Steamboat Springs, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Steamboat Springs her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Steamboat Springs lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Steamboat Springs her ⇒