Skiferie i Steamboat Springs (USA)

Rejsebureauer til Steamboat Springs: DANexplore

Gemt i den nordvestlige afkrog af Colorado ligger Steamboat Springs og bejler især til de eventyrlystne freeridere. Området byder på rigelig mængder af den berømte champagnepowder med et årligt gennemsnitligt snefald på 8,86 meter.Men det er også et populært familiested. I ”Wally World er der carvingpister til alle niveauer.Og så er Steamboat Springs ikke mindst kendt for at huse en lang række tidligere og nuværende amerikanske OL-deltagere.Flyv igennem træerneDet er især muligheden for at svæve ovenpå på de store snemængder, som tiltrækker skiløbere til Seamboat Springs. Det er der mulighed for i det afvekslende trædækkede landsskab. Især nedfarterne ”Closet” og ”Shadows” under ”Sunshine Peak” er kendte... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Steamboat Springs
Skiområdet: 2103-2768 m.o.h.
165 pister i alt
23 stk.
69 stk.
73 stk.

Lifter: 18 stk. / 41.465 pers/time

Slæbelifter: 1
Tog/baner: 6
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 1
Gemt i den nordvestlige afkrog af Colorado ligger Steamboat Springs og bejler især til de eventyrlystne freeridere. Området byder på rigelig mængder af den berømte champagnepowder med et årligt gennemsnitligt snefald på 8,86 meter.
Men det er også et populært familiested. I ”Wally World er der carvingpister til alle niveauer.
Og så er Steamboat Springs ikke mindst kendt for at huse en lang række tidligere og nuværende amerikanske OL-deltagere.

Flyv igennem træerne

Det er især muligheden for at svæve ovenpå på de store snemængder, som tiltrækker skiløbere til Seamboat Springs. Det er der mulighed for i det afvekslende trædækkede landsskab. Især nedfarterne ”Closet” og ”Shadows” under ”Sunshine Peak” er kendte.

Skisæsonen starter typisk i slutningen af november og løber frem til midten af april.
Fra midten af december til slutningen af marts er der desuden mulighed for aftenkørsel ved liften ”Christie Peak Express”.

Fire parker til de eventyrlystne

Steamboat Springs byder på fire forskellige terrænparker, hvor ”Mavericks Terrain Park” er den største. Her er der både udfordringer til den virkelige erfarne, men der er også aktiviteter for den uprøvede. Her finder du også ”Mavericks Superpipe”.
Er man ny i parken, er der mulighed for at købe undervisning.

Kaneture og hot springs

Trænger man til en dag væk fra den nordamerikanske powder, er der blandt andet mulighed for at nyde naturen under tæppet på en kanetur i området. Der er også mulighed for isklatring, isfiskeri eller dykke ned i Strawberry Pak Hot Springs 15 minutter uden for byen.
Desuden har byen et varieret udbud af barer og restauranter, og så er de lokale kendt for at være meget gæstfri.

Billeder og video fra Steamboat Springs


Brugernes anmeldelser af Steamboat Springs

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Offpiste i verdensklasse - Anmeldt d. 17/11 2019 20:57 - Oprettet af Jesper - Ski Guide Ved Tombatours

Har nu stået på ski i mere end 30 år & i Italien, Frankrig, Østrig & Schweiz, men intet er så godt som Steamboat, hvis man gerne vil køre offpiste. Eneste minus er den lange transport tid til USA & så er pris niveauet noget over det vi kender fra Europa. Læs mere

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
8ºC
3ºC
0,0 mm
2,4 m/s
sydøst
Fredag
Skyet
Skyet
2ºC
7ºC
0,2 mm
2,1 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Skyet
Skyet
2ºC
7ºC
8,8 mm
2,2 m/s
øst
Søndag
Let regn
Let regn
2ºC
5ºC
6,8 mm
0,8 m/s
nordvest

Kort over Steamboat Springs

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Steamboat Springs. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen