Skiferie i Mezzana (Italien)

Rejsebureauer til Mezzana: Sunweb

Mezzana ligger i den italienske Val di Sole dal og ligger 940 moh. Det er en del af det største område i Trentino regionen og udbyder 62 km. alpinpiste i Folgarida området. Skiløbet er rettet imod begynderen og den let øvede skiløber, som får masser af mulighed for at øve sig, i et naturskønt område. Skiløbet strækker sig fra 1270 m - 2180 m, så fra byen, skal man tage en lift op til området, før skiløbet kan begynde. Ligeledes skal liften tages ned igen, efter endt skiløb. Bjergsiden er nordvendt, så sneen er oftest god, da solen ikke rammer alle pister og vil derfor holde sig køligere i længere... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mezzana
Byen: 940 m.o.h.


Mezzana ligger i den italienske Val di Sole dal og ligger 940 moh. Det er en del af det største område i Trentino regionen og udbyder 62 km. alpinpiste i Folgarida området. Skiløbet er rettet imod begynderen og den let øvede skiløber, som får masser af mulighed for at øve sig, i et naturskønt område. Skiløbet strækker sig fra 1270 m - 2180 m, så fra byen, skal man tage en lift op til området, før skiløbet kan begynde. Ligeledes skal liften tages ned igen, efter endt skiløb. Bjergsiden er nordvendt, så sneen er oftest god, da solen ikke rammer alle pister og vil derfor holde sig køligere i længere tid. Der kan læses mere om hele Folgarida området på vores artikel om området her.

Byen Mezzana tilbyder kultur og natur.

Byen ligger et par hundrede meter under skiområdet og er en gammel italiensk landsby. Der er her mange muligheder for at opleve italiensk kultur, hvor de gamle kirker fra det 16. århundrede stadig står. Derudover er der muligheder for lange gåture, både oppe i bjergene på langrend eller snesko ture, men ligeledes mulighed for en dejlig og afslappende ferie i rolig omgivelser, uden de vilde fester. Der er dog mulighed for at bryde det landlige idyl, med en tur på en af de lokale beværtninger, hvor der stadig spilles op til en fest og hyggelig aften, uden alt for mange unge mennesker der er tager på ferie, for øllens skyld. Derudover tilbyder de en masse i sommermånederne, hvorfor man ikke skal se væk fra dette område, hvis man leder efter en aktiv ferie om sommeren.

Læs også om ét af nabo-områderne: Skiferie i Madonna di Campiglio.

Billeder og video fra Mezzana


Brugernes anmeldelser af Mezzana

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Mezzana

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mezzana. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen