Skiferie i Björkliden (Sverige)


I Lapland på højde med Rikgränsen kan du opleve Björkliden, der ligger 250 km nord for polarcirklen. Her bliver man mødt af et smukt arktisk snelandskab og frostklare polarnætter. Området har 24 slalompister, der betjenes af 5 lifter. Der er både pister til de erfarne skiløbere, ligesom der også er bakker til børn og nybegyndere samt en skiskole til de mindste. Björkliden tilbyder faktisk alle former for skiløb – ligefra smuk natur på langrendsløjperne til udfordrende off-pist muligheder. Det er derfor en skidestination, hvor hele familien kan være med.Aktiviteter i BjörklidenUdover skiløb byder området også på mange andre aktiviteter i snelandsskabet så som at køre hundeslæde, is-fiskning og snescooter... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Björkliden
Skiområdet: 420-958 m.o.h.
Byen: 420 m.o.h.

23 pister i alt
2 stk.
9 stk.
10 stk.
2 stk.

Lifter: 5 stk. / 5.150 pers/time

Slæbelifter: 4
Mere information om Björkliden under banneret
I Lapland på højde med Rikgränsen kan du opleve Björkliden, der ligger 250 km nord for polarcirklen. Her bliver man mødt af et smukt arktisk snelandskab og frostklare polarnætter.

Området har 24 slalompister, der betjenes af 5 lifter. Der er både pister til de erfarne skiløbere, ligesom der også er bakker til børn og nybegyndere samt en skiskole til de mindste. Björkliden tilbyder faktisk alle former for skiløb – ligefra smuk natur på langrendsløjperne til udfordrende off-pist muligheder. Det er derfor en skidestination, hvor hele familien kan være med.

Aktiviteter i Björkliden

Udover skiløb byder området også på mange andre aktiviteter i snelandsskabet så som at køre hundeslæde, is-fiskning og snescooter safari. Grundet den nordlige placering går solen ikke ned i 100 dage fra maj til juli, hvorfor der også er god mulighed for at prøve midnatsskiløb, hvis man rejser senere på sæsonen. I Björkliden får man ikke kun gode skiforhold, men også er stor naturoplevelse.

Billeder og video fra Björkliden


Brugernes anmeldelser af Björkliden

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Björkliden under banneret

Kort over Björkliden

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Björkliden. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser