Skiferie i Stubaital

Stubaital (Østrig)

Rejsebureauer til Stubaital: Italiavillas.net, SnowTrex.dk

På din skiferie i Stubaital vil der være godt skiløb for enhver smag. Der er et bredt udvalg af pister for både begyndere, øvede og eksperter, så alle kan finde de nødvendige udfordringer for, at skiferien bliver god. Udover de talrige pister i Stubaital, så kan du også nyde den smukke natur på langrendsski eller vandreture i området, og derudover er der også kælkebakker.

Østrigs største gletscherområdeEn skiferie i Stubaital byder på høj snesikkerhed og timevis af sjov på pisterne. Stubaital dækker over den smukkeste højbjergsdale i Tyrol, som i dag er moderne uden at have mistet den østrigske lokale charme. Man finder her Østrigs største gletscher skiområde, som er... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Stubaital
129 pister i alt
59 km blå
46 km rød
24 km sort

Lifter: 31 stk.

Slæbelifter: 15
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 7
På din skiferie i Stubaital vil der være godt skiløb for enhver smag. Der er et bredt udvalg af pister for både begyndere, øvede og eksperter, så alle kan finde de nødvendige udfordringer for, at skiferien bliver god. Udover de talrige pister i Stubaital, så kan du også nyde den smukke natur på langrendsski eller vandreture i området, og derudover er der også kælkebakker.

Østrigs største gletscherområde

En skiferie i Stubaital byder på høj snesikkerhed og timevis af sjov på pisterne. Stubaital dækker over den smukkeste højbjergsdale i Tyrol, som i dag er moderne uden at have mistet den østrigske lokale charme. Man finder her Østrigs største gletscher skiområde, som er fuldstændig snesikkert fra oktober til juni - så man kommer aldrig til at mange sne på skiferien hertil. Foruden masser af sne, finder man også ubegrænset fornøjelser på ski med 147 kilometer pister og skiløb helt op i 3.210 meters højde. Stubai gletscheren er kendte for sine fremragende præparerede pister, fantastiske nedfarter i nyfalden dyb sne og en funpark, så selv freestyle skiløbere og snowboardere kan være med.

På ski i 13 skiområder

På en skiferie til Stubaital har man mulighed for at købe liftkortet SKI plus CITY pass, som giver adgang til hele 13 forskellige skiområder: Stubaier Gletscher, Axamer Lizum, Skizentrum Schlick 2000, Kühtai, Hochötz, Muttereralm, Bergeralm, Nordkette, Serlesbahnen, Elferbahnen, Patscherkofel, Rangger Köpfl og Glungezer. Der giver 308 kilometer afvekslende pister, som både kan imødekomme nybegyndere og erfarne skiløbere. Alle skiområder ligger desuden tæt på Innsbruck og der kører gratis skibusser både herimellem og mellem de forskellige skiområder.

Snowpark og paragliding i Stubaital

Foruden skiløbet, så findes der i Stubaital gode muligheder for at afprøve en række andre aktiviteter. Man kan eksempelvis prøve at svæve højt blandt bjergene på en paraglidingtur, hvor man kan nyde den smukke alpine udsigt, mens man får et sus i maven. For de skiløbere og snowboardere, der søger flere udfordringer og luft under sig, kan besøge området veludrustede snowpark.

Fulpmes og Neustift

Omgivet af Stubaitals idylliske bjerge findes blandt andet byerne Fulpmes og Neustift. Midt i den landlige idyl ligger Fulpmes, som er en oplagt destination for børnefamilier på skiferien. Her er der stor fokus på hele familien og særligt de mindste, da området tilbyder et særligt aktivitetsprogram for børn. Skiområdet Schlick 2000 udspringer fra Fulpmes. I hjertet af Stubaital ligger Neustift, som er dalens livlige skisportssted. Her går Elfer-lifterne direkte til Schlick 2000 området, og der er kort afstand til Stubai gletscheren. Efter dagen på ski har Neustift et bredt tilbud af aktiviteter uanset om man er til afterski i særklasse på en af byens barer, pubber og diskoteker, eller hellere vil hoppe en tur i svømmehallen eller slappe af i sauna. Man kan ligeledes besøge hyggelige caféer og restauranter i byen, eller komme på glatis på byens skøjtebane.

Udvalgte skirejser fra Stubaital

Søg efter skirejser

Lejligheder Stubaital

De hyggelige lejligheder ligger alle i forskellige byer i Stubaital. Der ligger et skibusstoppested alt efter indkvarteringens beliggenhed maks. 1 km fra den enkelte indkvartering, de nærmeste indkøbsmuligheder ligger indenfor en omkreds af 1 - 2 km. Lejlighederne har Wi-Fi, nogle med skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning De enkelt indrettede lejligheder har stue/soverum, 1-2 separate soveværelser, douche/wc, tv, tekøkken, spisekrog samt Wi-Fi, radio, hårtørrer og nogle med pengeskab. Uden forplejning. OBS! Ved booking af flere værelser kan Læs mere

Hotel Alphof

Det familiært drevne 4-stjernede Hotel Alphof ligger midt i Stubaital, kun ca. 50 m fra centrum af Fulpmes. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne let til skiområdet "Schlick 200", som ligger ca. 800 m derfra. Stubaier gletsjeren nås efter ca. 20 km. Den nærmeste langrendsløjpe finder man efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer, elevator, Wi-Fi, stue, morgenmadsrum, spisesal, bar, terrasse samt ski- og støvlerum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt Læs mere

Alpin Resort Stubaier Hof

Det komfortable 4-stjernede superior Alpin Resort Stubaier Hof ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Fulpmes. Til skiområdet Schlick 2000 og bjergbanen Kreuzjochbahn er der ca. 300 m. En skibus holder direkte ved indkvarteringen (ca. 20 m derfra). Stubaier gletsjeren ligger ca. 20 km fra indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 200 m. Ved forhåndstilmelding og mod betaling er der mulighed for at blive hentet i Innsbruck lufthavnen eller på banegården. Indkvarteringen har faciliteter som foyer med siddemuligheder, pejs Læs mere

Billeder og video fra Stubaital


Brugernes anmeldelser af Stubaital

Skiterræn
4,25
Liftsystem
4,25
Afterski
2,25
Byen
2,75
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
4,00
Stubaital har en samlet score på 3,56 stjerner ud af 5. Baseret på 4 anmeldelser.
Snesikkert hvis du vil afsted om foråret - Anmeldt d. 08/05 2007 20:10 - Oprettet af Hans

Stubaier Gletscher er et rigtig godt sted til en hurtig skitur sidst på sæsonen når de andre områder er udgået for sne eller lukket. Pisterne er ikke særligt udfordrene, men yderst behagelige cruiserpister. Det var ikke muligt at køre offpiste da jeg var der, da snedækket uden for pisterne var for sparsomt. Liftsystemet er OK, det er muligt at komme Læs mere

Snesikkert - godt og effektivt skiløb - Anmeldt d. 03/12 2006 02:37 - Oprettet af Torben Hermansen

Mine kommentarer går alene på Gletscheren, som ligger for enden af den 25 km lange Stubai-dal. Man bor så i en af de mange småbyer langs vejen ud til gletscheren.Den store attraktion er efter min mening den ekstremt lange og varierede nedfart fra 3300 m til 1700 m på ialt 14 kms længde. De ti af kilometrene foregår på Læs mere

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
8ºC
7ºC
1,6 mm
2,5 m/s
øst-nordøst
Søndag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
12ºC
1ºC
0,2 mm
1,4 m/s
nord-nordøst
Mandag
Regn
Regn
15ºC
2ºC
4,7 mm
3,9 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Regn
Regn
4ºC
6ºC
13,9 mm
2,2 m/s
nord

Artikler om skiferie til Stubaital

Stubai er alt det, de andre gletsjere ikke er

Skisæsonen varer lige til påske... og længere endnu

12.000 tager ikke fejl - Tour de Tirol dag 1

En vinterdag på Stubai-gletscheren


Kort over Stubaital

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Stubaital. Klik på nålene for mere info. Der er 1151 km fra Kolding til Stubaital.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen