Skiferie i San Martino di Castrozza (Italien)


San Martino di Castrozza ligger tæt på Super Ski Dolomiti og der er mulighed for at købe et udvidet liftkort der giver adgang til hele Super Ski Dolomiti. Området har løjper i alle sværhedsgrader og byder på 24 skilifte. 95% af pisterne er udstyret med snekanoner der kan lave kunstsne i tilfælde af svigtende naturlig nedbør. På den 2 km lange Col Verde piste er der mulighed for aftenskiløb. Der er 3 snowparks i skiområderne: San Martino Snowpark, Rolle Railz Park og Snowpark Colverde. Sidstnævnte er områdets nyeste og udmærker sig blandt andet ved at ligge i forbindelse med Col Verde liften og dermed er den belyst 3 aftener ugentligt... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om San Martino di Castrozza
Skiområdet: 1404-2357 m.o.h.
Byen: 1450 m.o.h.

32 pister i alt
18 stk.
11 stk.
3 stk.

Lifter: 24 stk.

Slæbelifter: 5
Stolelifter: 13
Kabinelifter: 3
San Martino di Castrozza ligger tæt på Super Ski Dolomiti og der er mulighed for at købe et udvidet liftkort der giver adgang til hele Super Ski Dolomiti.

Området har løjper i alle sværhedsgrader og byder på 24 skilifte. 95% af pisterne er udstyret med snekanoner der kan lave kunstsne i tilfælde af svigtende naturlig nedbør.

På den 2 km lange Col Verde piste er der mulighed for aftenskiløb.

Der er 3 snowparks i skiområderne: San Martino Snowpark, Rolle Railz Park og Snowpark Colverde. Sidstnævnte er områdets nyeste og udmærker sig blandt andet ved at ligge i forbindelse med Col Verde liften og dermed er den belyst 3 aftener ugentligt når lifterne har aftenåbent (torsdag, fredag og lørdag).

San Martino Snowpark skal også have et ord med på vejen, det er en officiel "Burton and Doors park", beliggende i Tognola delen af skiområdet. Med en længde på 1 km og en 3 stols lift lige ved parken og mere end 40 rails, boxes etc. gør det parken til en af de førende i det nordøstlige Italien.

Billeder og video fra San Martino di Castrozza


Brugernes anmeldelser af San Martino di Castrozza

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
3ºC
-8ºC
1,2 mm
2,6 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Let slud
Let slud
1ºC
-6ºC
0,1 mm
2,6 m/s
øst-nordøst
Fredag
Skyet
Skyet
4ºC
-8ºC
0,1 mm
1,7 m/s
nordvest
Lørdag
Let skyet
Let skyet
2ºC
-6ºC
0,1 mm
3,6 m/s
nord-nordvest

Kort over San Martino di Castrozza

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i San Martino di Castrozza. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til San Martino di Castrozza.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen