San Martino di Castrozza

San Martino di Castrozza ligger tæt på Super Ski Dolomiti og der er mulighed for at købe et udvidet liftkort der giver adgang til hele Super Ski Dolomiti.

Området har løjper i alle sværhedsgrader og byder på 24 skilifte. 95% af pisterne er udstyret med snekanoner der kan lave kunstsne i tilfælde af svigtende naturlig nedbør.

På den 2 km lange Col Verde piste er der mulighed for aftenskiløb.

Der er 3 snowparks i skiområderne: San Martino Snowpark, Rolle Railz Park og Snowpark Colverde. Sidstnævnte er områdets nyeste og udmærker sig blandt andet ved at ligge i forbindelse med Col Verde liften og dermed er den belyst 3 aftener ugentligt når lifterne har aftenåbent (torsdag, fredag og lørdag).

San Martino Snowpark skal også have et ord med på vejen, det er en officiel "Burton and Doors park", beliggende i Tognola delen af skiområdet. Med en længde på 1 km og en 3 stols lift lige ved parken og mere end 40 rails, boxes etc. gør det parken til en af de førende i det nordøstlige Italien.

Fotos og video

Brugerne om San Martino di Castrozza

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til San Martino di Castrozza?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til San Martino di Castrozza hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over San Martino di Castrozza?

Hvis du skal på skiferie til San Martino di Castrozza, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til San Martino di Castrozza her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i San Martino di Castrozza lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til San Martino di Castrozza her ⇒