SkiWelt Wilder Kaiser

Find en skiferie til SkiWelt Wilder Kaiser her: FJÄLLFERIE | SnowTrex.dk

Mere end 280 kilometer pister venter i det populære skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental i den nordlige del af Østrig. Med sine mange kilometer hvide nedfarter midt i Kitzbühel-alperne har SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en stor palette af pister i forskellig sværhedsgrader, der er udfordringer for både børn, nybegyndere og øvede.

Pistekilometer for alle pengene

Med en placering tæt på den tyske grænse og tæt på München er Wilder Kaiser - Brixental nemt tilgængeligt for danske skientusiaster. I modsætning til små skiområder er der her kun en minimal sandsynlighed for at komme til at kede sig på den samme piste - for med de mere end 280 kilometer sammenhængende pister kræver det noget af en indsats at køre på alle nedfarterne.

Der findes 122 kilometer blå og grønne pister og 129 kilometer røde, så der er for det meste forskellige muligheder for at komme ned af bjerget på en hældning, der passer til dit niveau. Det betyder, at hele familien uanset niveau kan følges mere eller mindre ad på skiferien. Sidst men ikke mindst er der over 1.700 snekanoner, som sikrer en god bund på 250 af områdets mere end 280 kilometer pister. Sæsonen kører derfor fra omkring start december til cirka midt april. Har man ikke fået nok skiløb i løbet af dagen, er der 10 kilometer oplyste pister om aftenen, som har åben fra onsdag til lørdag. Faktisk ligger det største område til aftenskiløb i Söll, hvis det kunne friste på de kanter.

Varme i sædet

Det er dog ikke kun de mange kilometer pister, som hver vinter trækker skiløbere til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Liftsystemet er veludviklet og har mange nye lifter. Blandt andet hænger 16 gondoler klar til at tage hungrende skiløbere op på bjerget. Desuden er der flere lifter, som har varme i sædet, så skigæsterne selv på kolde dage kan holde i hvert fald en del af kroppen varm. Hvis kroppen trænger til mere varme, byder området på omkring 77 restauranter eller afterski barer i området - altså en cirka ved hver 3,3 kilometer.

Fire funparker til de eventyrlystne

Hvis man vil prøve kræfter med rails og hop, byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på fire funparker. Intersport Kaiserpark i Ellmau tilbyder udfordringer for både begyndere og eksperter. I Söll er der to parker, hvoraf den ene er målrettet til begyndere og har over 40 hop og rails. De rutinerede bør også søge mod Westendorf, hvor der er en park til de erfarne ved Gampenkogelbahn. Her kan man sagtens tage børn med på tur, da der i dette område også ligger en speciel funpark til børn.

Bryllupsnat i en igloo

Landsbyerne Going, Ellmau, Scheffau, Söll, Itter, Hopfgarten, Kelchsau, Westendorf, Brixen im Thale udgør paletten af landsbyerne, som huser skituristerne i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

I Brixen im Thale er der blandt andet mulighed for en ganske speciel oplevelse. For trænger du til en dag uden carving-skiene eller en anderledes overnatning, så er muligheden der ved Hochbrixen Mountain Station. Her ligger Alpeniglu-landsbyen, som blandt andet har 18 igloer og et hotel i is, som har bar og restaurant. Er man nygift, er der mulighed for at leje is-hotellets brudesuite. Værd at bemærke i den sammenhæng er dog, at overnatningen foregår i soveposer – som dog kan lynes sammen. Der er også en kirke i is, og så kommer is-skulptører hvert år dertil for at skære kunst i isen.

Hygge, snaps og mørkesort skiløb

Finder man derimod ved til landsbyen Westendorf, er der ægte østrigsk tyrolerhygge. Westendorf blev i 1998 kåret som Europas smukkeste by. I skiområdet over byen finder man desuden noget af områdets rigtige stejle skiløb. Tager man til Going, kan man få sin trang til den traditionelle østrigske drik, snaps, stillet. Her ligger destilleriet Aggstein, som laver en lang række snaps.

Som ethvert andet østrigsk skiområde byder SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental naturligvis også på seriøse kælketure – eller rodelen som de kalder det i Østrig. Her er der oplyste kælkebakker, som er sikret med hegn og pudder på masterne. I alt er der 19 kilometer kælkebakke.

Skiferie forslag i SkiWelt Wilder Kaiser

Gasthof & Restaurant H... Gasthof & Restaurant H... Bil fra 2.134,-/pers.
Hotel Berghof 2-6 pers... Hotel Berghof 2-6 pers... Bil fra 4.826,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om SkiWelt Wilder Kaiser

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Varieret område tæt på Kitzbühel | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Kirsten Sand

Varieret skiløb og hyggelige pitstop muligheder i bakken.
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til SkiWelt Wilder Kaiser?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til SkiWelt Wilder Kaiser hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over SkiWelt Wilder Kaiser?

Hvis du skal på skiferie til SkiWelt Wilder Kaiser, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til SkiWelt Wilder Kaiser her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i SkiWelt Wilder Kaiser lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til SkiWelt Wilder Kaiser her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i SkiWelt Wilder Kaiser?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i SkiWelt Wilder Kaiser i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i SkiWelt Wilder Kaiser her ⇒

Hvordan kommer jeg til SkiWelt Wilder Kaiser?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til SkiWelt Wilder Kaiser. Du har også mulighed for at rejse med FJÄLLFERIE og SnowTrex.dk med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒