Solbriller

Her kan du finde den perfekte solbrille eller sportsbrille. Vi har samlet et stort og bredt udvalg af solbriller, der kan bruges til mange former for sport og fritid - herunder blandt andet ski, løb, cykling eller blot til hverdagen. Brillerne kommer i mange forskellige modeller og farver, og du kan finde både billige solbriller og lidt dyrere sportbriller fra populære mærker som Cairn, Demon og Oakley.

Der findes et væld af forskellige modeller og variationer i vores sortiment. Det er blandt andet muligt at finde solbriller med polariserende og photochromatiske linser, der tilpasser sig efter forholdene. Nogle er fremstillet i let stål, mens andre har justerbare stænger. Enkelte briller kommer med læsefelter, og nogle kommer med udskiftelige linser. Sagt på en anden måde: Vi har en solbrille til ethvert behov.

Alle solbriller og sportsbriller hos Skisport er med 100% UV-beskyttelse og forhandles med 103% prisgaranti. 

Find solbriller til børn her Køb ski solbriller og sportsbriller 

Hos Skisport kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige solbriller og sportsbriller, der kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Brillerne kan både bruges i den normale hverdag og til fysiske aktiviteter som ski, cykling, løb, kajak og meget andet. 

Vores udvalg består af alle typer solbriller, så du kan være sikker på at finde den rette i vores sortiment. Størrelserne er one-size på alle brillerne men kan oftest tilpasses og justeres, så de passer til dit ansigt. Desuden er det tit angivet under det enkelte produkt, om solbrillen er lille, medium eller stor.

Ski solbriller til mænd og damer

Vi forhandler nogle af markedets bedste brands, der producerer lækre solbriller og sportsbriller til både mænd og damer. Blandt vores mærker kan man eksempelvis finde Demon, Cairn, Spy+ og Oakley. Brillerne fremstilles i at hav af forskellige farver, så du kan både få de klassiske sorte og hvide briller, men det er også muligt at finde mere sprælske farver, der er gule, pink, blå, røde eller lignende. 

Brillerne i vores sortiment er for de meste unisex, der passer både til herre og damer. Der er dog nogle få undtagelser, hvor det er markeret på produktet, at det er en speciel damesolbrille. Disse er særligt designet til det kvindelige hoved og kommer med mere feminine træk.

I vores sortiment kan du også finde solbriller til børn, og hvis du skal på skiferie, bør du købe et par skibriller / ski goggles

Flere slags linser og etui til ski solbriller

Flere af solbrillerne i vores sortiment kommer med udskiftelige linser, så du kan tilpasse solbrillen efter vejrforholdene. Ved nogle solbriller og sportbriller medfølger der flere linser med brillen, men det er også muligt at købe seperater linser ved siden af.

Det er iøvrigt en god idé at beskytte sine briller med et cover eller etui. Det vil være irriterende med ridser eller skræmmer i glasset, så pas på brillerne ved at opbevare dem i et etui. Ved nogle af vores solbriller medfølger der et etui, så du får det gratis med sammen med din solbrille. Det er dog også muligt at købe det seperat.

Billige solbriller til ski og sport på tilbud

Leder du efter en billig solbrille? Så kan vi glæde dig med, at du er landet på den helt rigtige side på internettet. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af billige solbriller og sportbriller, som du ikke kan finde billigere et andet sted. Vi matcher prisen med vores 103% prisgaranti, så vi har markedets bedste priser.

Du kan derfor med ro i sindet bestille en solbrille hos Skisport. Uanset om den skal bruges som skisolbriller, cykelbrille, løbebrille eller noget helt andet, så kan du finde den rette i vores sortiment. Der er iøvrigt fuld returret og dag til dag levering, så du får din brille inden længe.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti