Flyverdragter til børn

Vores børn skal have det bedste af det bedste. Derfor har vi samlet alle vores mange flyverdragter lige her, så du nemt kan finde den der lige passer til dine børns ønsker. Vi forhandler de bedste mærker, så alle flyverdragterne er lavet i høj kvalitet. De er slidstærke, vandtætte, funktionelle og fyldt med friske og glade farver. Vi vil gerne have at tøjet holder i flere år, og derfor sælger vi kun flyverdragter, som vi kan stå 100% inde for.

Vi synes godt, at legen må starte allerede, når man hopper i dragten og ikke først, når man er kommet udenfor. Derfor har vi valgt en masse spændende og sjove farver, så der er lidt til ethvert barn. Samtidig bliver det også nemt for far og mor at kende børnene fra hinanden på ski- og kælkebakken.

Vigtigst af det hele er naturligvis, at dragten sidder godt på dit barn, så barnet får så stor bevægelsesfrihed som muligt. Hvis det er svært at vælge størrelse, kan du med fordel bestille to forskellige størrelser, hvorefter du nemt kan returnere den forkerte størrelse tilbage til os.

Bemærk at vi har 103% prisgaranti på alle vores flyverdragter.Find den bedste flyverdragt til dit barn

Hvordan finder man den bedste flyverdragt til sit barn? Det er et godt spørgsmål. Der er nemlig mange faktorer, som man skal være opmærksom på, så man vælger den helt rigtige flyverdragt. Nogle af de ting, som man skal have for øje er blandt andet størrelsen, farven, søjletryk, bevægelsesfrihed, forholdet mellem pris og kvalitet samt mange andre ting.

Vi forhandler flyverdragter fra mange interessante og populære brands, der fremstiller flyverdragter af højeste kvalitet og stor slidstyrke. Du kan eksempelvis finde Hulabalu, Isbjörg of Sweden og Kilpi i vores sortiment. Disse brands producerer også meget andet skitøj, som dit barn kan få brug for til sin skiferie. 

Farverigt udvalg til både drenge og piger

Det gør bestemt ikke noget, at børnenes flyverdragter er lidt farverige. Hvis det står til børnene selv, må flyverdragterne gerne være så farverige som overhovedet muligt. Hos Skisport forhandler vi heldigivs et hav af forskellige farver, så valget mellem rød, gul, grøn, blå eller noget helt andet står frit. 

Pigerne vil sikkert foretrække rød, pink eller nogle flotte mønstre, mens drengene sandsynligvis vil foretrække blå eller grøn.

Den rigtige størrelse

Det kan være vanskeligt at finde den rigtige størrelse på flyverdragten - særligt fordi børnene vokser så hurtigt. Det kan også være en god idé, at købe en størrelse større end man umiddelbart tror. Både fordi barnet kan vokse lidt i flyverdragten og fordi, at barnet gerne skal kunne have noget tøj på indenunder, mens bevægelsesfriheden forsat er der. Den må dog ikke være for stor og løs, da barnet skal kunne holde varmen i flyverdragten.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken størrelse flyverdragt dit barn skal have, kan du med fordel købe to forskellige størrelser. Du kan nemlig nemt returnere den forkerte størrelse tilbage til os. Du skal blot have en returlabel fra os.

Flyverdragten skal dække barnets behov

Når der skal købes flyverdragt, skal man tænke over, hvilket behov man skal dække hos sit barn. Hvis den blot skal bruges til at holde varmen under transport om morgenen og om eftermiddagen, er det lidt underordnet, hvilken type flyverdragt man vælger.

Har man derimod et meget aktivt barn, der render frem og tilbage udendørs, så er det en god idé med en let og slidstærk flyverdragt. Hvis barnet er lidt mere inaktivt og godt kan lide at sidde i sandkassen eller hoppe rundt i våde vandpytter, så er en meget vandtæt og varm flyverdragt en klar fordel.

Vandtæthed og åndbarhed

Det er vigtigt at holde øje med, hvor stor vandtætheden og åndbarheden er i flyverdragten. Dette angives i eksempelvis 3.000 mm som vandtæthed og 3.000 mvt som åndbarhed. Det er to vigtige parametre at holde øje med, så du ved, hvad flyverdragten er til dit børn kan holde til.

Husk desuden at reflekser er vigtige, at have på flyverdragten, så dit barn tydeligt kan ses i det mørke vejr. 

Skijakke og skibukser som alternativ til flyverdragten

Det er ikke alle børn, der foretrækker at have en flyverdragt med på skiferie. Selvom flyverdragten er en god løsning for de fleste børn, foretrækker andre at køre i skibukser til børn og skijakker til børn. Begge dele har sine fordele og ulemper, så det kan være en god idé at spørge sit barn, hvad det helst vil have på. 

Tilbud og udsalg på flyverdragter

Hos Skisport kan du være sikker på altid at finde en billig flyverdragt til børn. Vi kører nemlig med en prisgaranti på 103%, der gælder hele året rundt. Således kan du altid være sikker på, at vores konkurrenter ikke er billigere end os. Priserne på Skisport regulrerer nemlig sig selv automatisk, så de tilsvarer priserne andre steder.

Selvom prisen på flyverdragten er lav, så er kvaliteten stadig i top. De mærker, som vi forhandler, giver en rigtig stor værdi for pengene, så du får væsentlig bedre flyverdragt for pengene end mange andre steder, hvor priserne er ligeså lave. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti