Skistøvler til børn

Her finder du vores udvalg af skistøvler til børn fra populære mærker som eksempelvis HEAD, Nordica og Salomon. Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse af skistøvler til sit barn for at sikre, at de får den bedst mulige skioplevelse. De må bestemt ikke være for små, da det vil give børnene kolde fødder og gnavesår. De fleste skistøvler til børn dækker over flere størrelser, hvilket giver børnene mulighed for at vokse i deres støvler. 

Typisk er der 3-4 spænder på skistøvler til voksne, så man er sikker på, at støvlen sidder godt på foden. Dette er ikke nødvendigt i samme omfang til børn, og derfor er her typisk kun 2-3 spænder - nogle gange endda kun 1 spænde. Hvis du har brug for hjælp til valg af størrelse eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Køb skistøvler til børn med dag til dag levering og 103 % prisgaranti. Du kan også finde skistøvler til herre og skistøvler til damer i vores sortiment.Hvilken størrelse skistøvle til børn?

Vi anbefaler, at du bruger følgende simple metode til at finde den passende størrelse til dit barn:
- Stil barnet op ad en væg uden strømper 
- Tag barnets hæl helt tilbage mod væggen.
- Mål længden fra væggen til spidsen af storetåen.

Til den længde som du har fundet, bør du lægge mellem 1-1½ centimeter oveni. Hvis barnets fod eksemepelvis måler 20 centimeter, skal du vælge en skistøvler i størrelse 21. Størrelsen på skistøvler måles også i mondopoint, og herunder kan du se et skema, der giver et overblik over alle størrelser.

Hvis du har spørgsmål til størrelsen på enten ski eller skistøvler, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på email eller ved at ringe til dem. De hjælper dig meget gerne med eventuelle spørgsmål, som du sidder inde med.

Børneskistøvler

Her kan du også finde gode tilbud på skistøvler til børn. Vi har flere forskellige modeller, der kan bestilles i forskellige størrelser. Når du skal købe skistøvler til dit barn, skal du være opmærksom på, at støvlerne ikke må være for små. Hvis barnet har en for lille skistøvler på, er der stor risiko for, barnet får kolde fødder og gnavesår. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti