Bootdoc

Bootdoc er måske din løsning på skistøvler der ikke sidder korrekt/klemmer. Efter et par år kan skistøvlerne være blevet løse i det, og de sidder derfor ikke som et par nye. Så kan Bootdoc indlægssåler og skinnebensbeskyttelse være din redning. Disse produkter kan spare dig for købet af helt nye skistøvler.

Indlægssåler til alle fødder

Bootdoc udbyder et stort og varieret sortiment af indlægssåler til skistøvler (og andet fodtøj). Du kan finde såler til såvel supination som pronation. For at finde ud af om du skal bruge den ene eller den anden sål, kan du bruge følgende test.

Dyp fødderne i vand og lav et fodaftryk på en flade, hvor du kan se hvordan vandet placerer sig. Des mere vand der er under din svang, des mere pronerende er du. Omkring 25 % er neutrale og ca. 75 % pronerer. Meget få personer har en fod med supination.

Ømme skinneben efter skiløb - ikke mere

Gel Pads er bløde puder som du sætter i skistrømpen foran dit skinneben. Oplagt hvis støvlen er hård eller har givet sig en smule så du ikke synes den sidder godt nok til omkring din fod. Så kan Gel Pads medvirke til større komfort og bedre pasform.


Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti