VINTERUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN.

Bootdoc

Bootdoc er skabt til at gøre din skiferie bedre. De laver praktiske produkter, som løser de behov du kunne have. Oftest kan de mindste ting/ændringer gøre en enorm forskel for dit skiløb, og afgøre om dagen på bjerget bliver en succes eller en fiasko. Bl.a. har Bootdoc hjulpet et utal af skiløbere, som døjer med ømme skinneben på skiferien eller folk der får kolde fødder i skistøvlerne. 

Varmestrømper/skisokker med varme - Er du træt af, at have kolde tæer? Bootdoc laver nogle af markedets bedste varestrømper, som sørger for at du ikke får kolde fødder og tæer. De egner sig godt til skiløb, men også til folk med dårligt blodomløb, jagt eller hverdag. Batteriet sørger for at du kan have varme fødder hele dagen, du kan samtidigt skifte mellem 4 forskellige indstillinger for varmeniveau. 

Slut med ømme skinneben efter skiløb - Et par ømme skinneben skal ikke ødelægge din skiferie. Med et par Gel Pads fra Bootdoc, får du optimal skinnebensbeskyttelse, da de sørger for at forebygge ømme skinneben og trykmærker. De sikrer høj komfort og en bedre pasform i skistøvlen. Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti