Atomic

Atomic er grundlagt i Østrig i 1955, og igennem mere end det halve århundrede har de specialiseret sig i skisport. Det har de gjort med succes og efterspørgslen på Atomic er stor. Det populære mærke er kendt for deres innovative produktudvikling og udstyr i særklasse. Atomic er i øvrigt bevidste om den globale opvarmning og den svindende sne. Derfor er de også orienteret mod en mere miljøvenlig produktion. De er drevet af en stor passion for skisport, og på trods af de skiftende teknologier indenfor produktionen af ski, er det lykkedes Atomic altid at være på forkant. De leverer ski med høj performance og udstyr fra Atomic er et sikkert valg. Deres produktion af skiudstyr, lige fra ski og støvler, til stave, hjelme og tøj er lavet med omtanke. Atomic er passion, innovation og performance.Atomic – en af verdens førende indenfor skiudstyr

Atomic er et stort og markant mærke indenfor skisport. Branded blev grundlagt i 1955 af den østrigske Anton Rohrmoser i Wagrain. Atomic er dermed en skiudstyrsproducent med rødder i Østrig og østrigsk kvalitet. Atomic voksede markant igennem 60’erne, 70’erne og 80’erne, hvor de for alvor fik succes med skiudstyr i World Cup regi. I 1994 blev den østrigske skiproducent solgt til finske Amer Sports Group, hvor Atomic fortsatte med at skrive historie indenfor udviklingen af skiudstyr. I dag rummer Atomics bagkatalog stort set alt, hvad hjertet kan begære af udstyr til skiferie. De producerer foruden ski, skistøvler og skistave også skibriller, skihjelme, rygskjold og tasker til alle behov og skiudstyr.   

Atomic ski: Alpin ski, freeride ski og touring ski

Atomic har som nævnt mange årtiers erfaring indenfor konkurrencer og særligt i World Cuppen har de haft stor succes med deres skiudstyr. Den lange erfaring fra konkurrenceskiløb kommer den almindelige skiløber til gode. Atomic producerer i dag ski til alle discipliner på bjerget i den velkendte østrigske kvalitet. Uanset om du er på jagt efter en alpin ski til pisterne, en freeride ski eller touring ski til offpisten eller en all mountain ski til alle forhold, så kan du med fordel kigge på ski fra Atomic. Atomic samarbejder desuden med professionelle skiløbere indenfor de enkelte discipliner, så skiløbere verden over kan få ski af højeste kvalitet og med de bedste egenskaber. 

Skistøvler fra Atomic

Udover at være en anerkendt producent af ski, så er Atomic specialiseret hele vejen rundt. Det betyder, at du hos Atomic også kan få skistøvler med de nyeste teknologisker i højeste kvalitet. Atomic har eksempelvis udviklet skistøvlen Backland specifikt til offpist og ski touring, hvor skistøvle, binding og ski går op i en højere enhed og sikrer, at skiløbere får en helhedsoplevelse af skiudstyr, der spiller sammen. De har også udviklet den tilsvarende Atomic Hawx skistøvle til alpint skiløb, som med fitting-teknologien med Memory Fit tilpasser sig skiløberne individuelle behov ved blot få minutters termisk tilpasning.  

Atomic tilbyder også skiudstyr i høj kvalitet indenfor langrend. Ligesom med deres alpine skiudstyr, så drager de nytte af professionelle langrendsløberes erfaringer, når de udvikler udstyr til alle os andre skiløbere, og dermed er funktionaliteten i top. 

Atomic ski, skistøvler og andet skiudstyr med prisgaranti

Mangler du nyt skiudstyr fra Atomic, så kan du med fordel kigge gennem vores store udvalg her på Skisport. Uanset om det handler om ski, skistøvler, skistave, sikkerhedsudstyr eller støvle- og skitasker, så har vi et stort udvalg og altid en skarp pris. Vi sikrer dig markedets bedste pris med vores 103% prisgaranti og fuld returret. Er du i tvivl, eller mangler du vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti