Børneski og skistøvler til børn

Her kan du finde børneski til alle niveauer. Vi tilbyder ski til børn, der er nybegyndere, let øvede og erfarne skiløbere. Derudover har vi skistøvler i flere forskellige størrelser.

Mange af vores ski har et smart bindingssystem, der gør, at bindingen kan indstilles til forskellige skistøvler. Det kan være en stor fordel, da dit barn kan bruge skiene i flere år, når foden vokser, og barnet får en større skistøvle. Det er ekstra smart, hvis du har flere børn, hvor den yngste kan overtage skien, når den ældste skal have et par længere ski.

Vi har 103% prisgaranti på alle vores børneski og skistøvler til børn. Hvis du er i tvivl om størrelserne, kan du læse mere nederst på siden eller kontakte vores kundeservice, der med glæde hjælper dig. Vi forhandler også ski til damer og ski til mænd

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Hvilken længde ski til børn?

Det er ganske simpelt at finde skilængden til børn. Vi anbefaler, at du vælger en ski, der er cirka 10-15 centimeter kortere end barnets højde. Dette er den optimale skilængde, men hvis du vil have et par ski, der kan holde mere end en enkelt skisæson, kan du vælge at købe et par ski, der måske kun er 5 centimeter kortere end barnet. På den måde kan dit barns ski sandsynligvis bruges flere sæsoner i træk.

Børneski skal dog hellere være for korte end for lange. En kort ski giver en god kontrol, mens en længere ski giver højere fart. 

Husk at du også kan købe skitøj til børn på Skisport. Vi har 103% prisgaranti og et kæmpe udvalg, så du kan finde det helt rigtige tøj til dit barns skiferie. 

Hvilken størrelse skistøvle til børn?

Vi anbefaler, at du bruger følgende simple metode til at finde den passende størrelse til dit barn:
- Stil barnet op ad en væg uden strømper
- Tag barnets hæl helt tilbage mod væggen.
- Mål længden fra væggen til spidsen af storetåen.

Til den længde som du har fundet, bør du lægge mellem 1-1½ centimeter oveni. Hvis barnets fod eksemepelvis måler 20 centimeter, skal du vælge en skistøvler i størrelse 21. Størrelsen på skistøvler måles også i mondopoint, og herunder kan du se et skema, der giver et overblik over alle størrelser.

Hvis du har spørgsmål til størrelsen på enten ski eller skistøvler, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på email eller ved at ringe til dem. De hjælper dig meget gerne med eventuelle spørgsmål, som du sidder inde med.

Skistøvler mondopoint

Billige ski og skistøvler til børn

Hos Skisport er du sikker på altid at finde et par billige ski og skistøvler til dit barn. Vi forhandler nogle af markedet billigste ski og skistøvler til børn, og vi har altid 103% prisgaranti på hele vores sortiment. Selvom prisen er lav, kan vi stå 100% inde for kvaliteten, da vi forhandler nogle af de bedste brands som Blizzard, Technica og Nordica. Her fremstilles der ski og skistøvler i stærke og holdbare materialer, der giver optimale mulighed for et godt skiløb til børn. 

Mange typer børneski: All mountain, twintip og race ski

Vi har flere typer af børneski på lager, således at der både er en ski til øvede børn og til det barn, som skal på sin allerførste skiferie. Uanset barnets niveau kan man finde en ski, der passer både til sværhedsgrad og foretruke skiløb. For eksempel har vi race ski til børn, der ønsker at køre med høje hastigheder og har flere års erfaring med ski. Derudover finder du twin tip ski til børn, der elsker at lege og have det sjovt med fede tricks i snowparken, og selvfølgelig har vi gode all mountain ski, der giver et godt all around skiløb, hvor der både er mulighed for skiløb på piste, offpiste og i funparken.

Når du køber et par ski hos Skisport, er prisen inklusiv skibindinger og montering af disse. Det arbejde gør vi for dig, så du ikke selv skal stå og knokle med det. 

Børneskistøvler

Her kan du også finde gode tilbud på skistøvler til børn. Vi har flere forskellige modeller, der kan bestilles i forskellige størrelser. Det smarte ved børneskistøvler er, at de er justerbare og derfor kan vokse med barnet. Når du skal købe skistøvler til dit barn, skal du være opmærksom på, at støvlerne ikke må være for små. Hvis barnet har en for lille skistøvler på, er der stor risiko for, barnet får kolde fødder og gnavesår. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1