Ski til børn

Her kan du finde børneski til alle niveauer. Vi tilbyder ski til børn, der er nybegyndere, let øvede og erfarne skiløbere. 

Mange af vores ski har et smart bindingssystem, der gør, at bindingen kan indstilles til forskellige skistøvler. Det kan være en stor fordel, da dit barn kan bruge skiene i flere år, når foden vokser, og barnet får en større skistøvle. Det er ekstra smart, hvis du har flere børn, hvor den yngste kan overtage skien, når den ældste skal have et par længere ski.

Vi har 103% prisgaranti på alle vores børneski til børn. Hvis du er i tvivl om størrelserne, kan du læse mere nederst på siden eller kontakte vores kundeservice, der med glæde hjælper dig. Vi forhandler også ski til damer og ski til mændHvilken længde ski til børn?

Det er ganske simpelt at finde skilængden til børn. Vi anbefaler, at du vælger en ski, der er cirka 10-15 centimeter kortere end barnets højde. Dette er den optimale skilængde, men hvis du vil have et par ski, der kan holde mere end en enkelt skisæson, kan du vælge at købe et par ski, der måske kun er 5 centimeter kortere end barnet. På den måde kan dit barns ski sandsynligvis bruges flere sæsoner i træk.

Børneski skal dog hellere være for korte end for lange. En kort ski giver en god kontrol, mens en længere ski giver højere fart. 

Husk at du også kan købe skitøj til børn på Skisport. Vi har 103% prisgaranti og et kæmpe udvalg, så du kan finde det helt rigtige tøj til dit barns skiferie. 

Billige ski til børn

Hos Skisport er du sikker på altid at finde et par billige ski til dit barn. Vi forhandler nogle af markedet billigste ski til børn, og vi har altid 103% prisgaranti på hele vores sortiment. Selvom prisen er lav, kan vi stå 100% inde for kvaliteten, da vi forhandler nogle af de bedste brands som Blizzard, Tecnica og Nordica. Her fremstilles der ski i stærke og holdbare materialer, der giver optimale mulighed for et godt skiløb til børn. 

Find billige skistøvler til børn her.

Mange typer børneski: All mountain, twintip og race ski

Vi har flere typer af børneski på lager, således at der både er en ski til øvede børn og til det barn, som skal på sin allerførste skiferie. Uanset barnets niveau kan man finde en ski, der passer både til sværhedsgrad og foretruke skiløb. For eksempel har vi race ski til børn, der ønsker at køre med høje hastigheder og har flere års erfaring med ski. Derudover finder du twin tip ski til børn, der elsker at lege og have det sjovt med fede tricks i snowparken, og selvfølgelig har vi gode all mountain ski, der giver et godt all around skiløb, hvor der både er mulighed for skiløb på piste, offpiste og i funparken.

Når du køber et par ski hos Skisport, er prisen inklusiv skibindinger og montering af disse. Det arbejde gør vi for dig, så du ikke selv skal stå og knokle med det.  

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti