⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

Kari Traa

Kari Traa producerer lækkert træningstøj og skitøj til piger og kvinder. Tøjet kommer i friske og eksperimenterende farver, der vækker opsigt og udstråler positiv energi i fitnesscenteret og på pisterne. Tøjet fra Kari Traa passer perfekt til en aktiv og eventyrlysten livvstil, hvor der er taget højde for den kvindelig krop og dens behov.

Mærket Kari Traa er blevet vældig populært de seneste år, og Skisport er glade for at forhandle deres produkter. Vi har blandt andet skiundertøj, skistrømper, tasker og huer fra Kari Traa, hvor vi har 103% prisgaranti og hurtig dag til dag levering på hele sortimentet. 

Kari Traa skitøj, løbetøj og modetøj - designet til piger og kvinder

Skisport har et bredt udvalg af træningstøj og skitøj til damer fra det populære mærke Kari Traa. Mærket producerer feminint tøj til piger og kvinder i mange farvestrålende varianter. Virksomheden har en filosofi om, at det skal være en leg at benytte mærkets tøj. Derfor er der heller ikke nogle kedelige grå og sorte designs. Der er tilgengæld flotte mønstre, der udtrykker livsglæde og kan bruges til forskellige aktiviteter.

Samtidig med det friske og ekperimenterende design er tøjet fra Kari Traa funktionelt og yderst behageligt at have på. Mærket produceres ikke til mænd, og derfor er alt tøjet specielt designet til at tilpasse sig kvindekroppen. 

De mest populære serier fra Kari Traa

Produkterne fra Kari Traa kan fås i mange forskellige farver og designs, så pigerne kan få sit helt eget look. Inspiarationen til tøjet kommer fra den norske natur, og det er både funktionele og moderigtige produkter, der kan bruges til forskellige aktiviteter. Uanset om du er et smut i fitnesscenteret, ude på en løbetur, hygger ved pejsen eller står på ski, så er Kari Traa et af de foretrukne mærker hos mange kvinder. Desuden har Kari Traa vundet en del tests de seneste par år.

Vores mest populære serier inden for Kari Traa er Saga og Butterfly, der hvert år fornyes med nye spændende farver og designs for enhver smag. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget i sortimentet, som du savner så kontakt os endelig, så vi kan forsøge at skaffe produktet hjem til dig. 

Kari Traa - Fra olympisk mester til stort sportsmærke

Kari Traa er en sej norsk kvinde, der tidligere var freestyle skiier. Hun er født d. 28. januar 1974 og opnåede flotte resultater i løbet af sin karriere. Hun blev blandt andet olympisk mester i 2002 og har vundet fire verdensmesterskaber. I alt har hun 37 sejre i World Cuppen.

Hun er født og opvokset i Voss, der er en lille norsk by omringet af floder og fjelde. Hun er ikke blot født med et talent for at stå på ski, men hun har samtidig et skarp øje for design og kreativitet. Skisport er overordnet set en mandsdomineret sport, og Kari Traa mente, at der var for få brands til piger og kvinder. Derfor startede hun mærket Kari Traa i 2002, hvor hun ønskede at producere tøj udelukkende til kvinder.

Allerede dengang hun var aktiv skiløber, sad Kari Traa og strikkede mellem sine træninger og turneringer. Dengang var produktionen lille, men i dag er Kari Traa-mærket et af de hurtigst voksende kvindemærker i Europa, og mærket bliver også solgt i Amerika. 

Træningstøj og skitøj fra Kari Traa er kendt for sit design, der er perfekt tilpasset den kvindelige krop og opfylder behovene for en aktiv og eventyrlysten livsstil. Designet er inspireret af Kari Traas barndom, så man kan tydelig se de skandinaviske traditioner i udtrykket.

Kari Traa - Løbetøj, skitøj, skiundertøj og andet til kvinder og piger

Seneste kampagne: Celebrate Yourself

Den seneste kampagne fra Kari Traa går under navnet "Celebrate Yourself" og sætter fokus på de urealistiske standarder for kvindekroppen. Nutidens kvinder bliver hver dag bombarderet med budskaber, der idealiserer den perfekte kvinde med en smuk krop, lang uddannelse, et velfungerende socielt liv og en karriere, der kører på skinner. Overalt hvor man færdes kan man læse om et drømmejob og andre personers vægttab, og samtidig viser de populære influencers deres smukke kærester og fede ferier frem på de sociale medier.

Den store fokus på det perfekte liv gør, at mange kvinder føler sig utilstrækkelige og sætter spørgsmålstegn ved dem selv. I følge Kari Traa føler 8 ud af 10 nordiske kvinder og piger sig ukomfortable med deres kroppe, hvilket medfører lav selvtillid og angst for mange. Dette ideal vil Kari Traa til livs. Kvinder kommer i alle former og størrelser, og de har mange forskellige talenter, kompetencer og interesser. Verden vil være et kedeligt sted, hvis alle personer skal være ens og jagter de samme drømme. 

Kari Traa arbejder og tror på, at alle kvinder er unikke på deres egen måde. I stedet for at se ned på vores forskelligheder, bør vi i stedet omfavne dem og se dem som personlige styrker. Uanset størrelsen på dit tøj, distancen du løber, karrieren du vælger, eller maden du spiser, tror Kari Traa på, at du selv bedst er i stand til at opnå dine personlige mål og drømme. Lad os fejre forskelligheder, fejre hinaden og fejre os selv.

Se kampagnevideo fra Kari Traa herunder:

Altid gode tilbud og priser på Kari Traa

Som forhandler af Kari Traa kan Skisport tilbyde en virkelig attraktiv pris, hvor du som kunde er garanteret den bedste pris. Vi har altid skarpe og billige priser på tøj fra Kari Traa - og alle vores andre mærker for den sags skyld. Ved at købe store partier hjem, kan vi sælge produkterne billigere end vores konkurrenter, og derfor får du 103% prisgaranti.

Når du køber Kari Traa fra Skisport får du samtidig en hurtig dag til dag levering, så der findes ingen undskyldninger for at handle hos os.

  

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti