JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Overgangsjakker, forårsjakker og efterårsjakker til damer

Her finder du vores store udvalg af overgangsjakker til damer. Hvad enten du er på udkig efter en forårsjakke eller efterårsjakke, har vi en jakke, der dækker dine behov. Hos Skisport forhandler vi en række af de mest anerkendte mærker på markedet som eksempelvis 4F, Helly Hansen, Montane og Kilpi.

I sortimentet finder du en overgangsjakke, der giver en god beskyttelse mod det danske vejr, der ofte er omskifteligt og utilregneligt i foråret og efteråret. Jakkerne fås i mange typer og varianter, der kan købes i de fleste farver og størrelser. Vi har også en kategori med overgangsjakker til herrer, og det hele forhandler vi med dag til dag levering og 103 % prisgaranti.Køb overgangsjakker til damer online

De danske årstider byder på meget forskelligartet vejr, og det kan derfor ofte være særdeles svært at forudsige, hvordan vejret bliver. Særligt har vi mange perioder mellem sommer og vinter, hvor vejret hverken er varmt eller koldt. Det er en blandet fornøjelse, og det er her, at overgangsjakken kommer ind i billedet.

En overgangsjakke til damer er nemlig det ideelle køb til forår og efterår, hvor det er for koldt til en tynd sommerjakke, men samtidig er for varmt til en tyk og varm vinterjakke. Men hvad er en overgangsjakke helt præcist? Der findes mange typer og varianter af overgangsjakker, og det er forskelligt fra person til person, hvilken type overgangsjakke, der er bedst til dig. Du kan læse lidt mere om de forskellige overgangsjakker her eller gå ind på det enkelte produkt for at læse mere.

Typisk har overgangsjakker et tyndt isolerende lag, der giver beskyttelse mod den værste kulde og blæst. Dette lag er dog ikke tykkere end, at du også kan have jakken på i solskinsvejr uden, at du får du for varmt. Hvis vejret en dag bliver sommmerligt, kan din overgangsjakke nemt transporteres med i farten, da den som regel ikke fylder særlig meget og nemt kan pakkes sammen.

Forårsjakker og efterårsjakker til kvinder

Overgangsjakker går også tit under betegnelsen som forårsjakker eller efterårsjakke, da det er under disse årstider, at man som regel har behov for at bære sin overgangsjakke grundet det ustadige vejr. Der er intet til hinder for, at man benytter sin forårsjakke, når det er efterår, og det samme gælder omvendt. Betegnelsen forårsjakke eller efterårsjakke inddikerer udelukkende, at jakken er beregnet til brug i overgangen mellem vinter og sommer. For en god ordens skyld, kan det til sidst nævnes, at disse jakker til tider også kaldes for fritidsjakker. 

Det danske forår og efterår kan ofte være meget vådt, og her er en efterårsjakke eller forårsjakke til damer ikke altid den bedste løsning, da de ikke altid er helt vandtætte. Hvis du vil være sikker på, at din jakke kan klare en ordentlig dansk regnbyge, bør du efter en overgangsjakke, der har et vandsøjletryk på minimum 3.000 mm. Alternativt kan du overveje, om det er bedre at købe decideret regntøj til damer

Billige dame overgangsjakker på tilbud

Hos Skisport kan du få en god pris, hvis du er på udkig efter en overgangsjakke, forårsjakke eller efterårsjakke. Vi har et kæmpe udvalg til damer, hvor du har muligheder for at finde en jakke til lige præcis dine behov. Vi forhandler et væld af forskellige designs og farver - både de nyeste og mest moderne trends samt de mere klassiske modeller. Sortimentet består desuden af mange spændende brands som eksempelvis populære Haglöfs, Helly Hansen og Didriksons. Hvis du er på udkig efter mindre brands, hvor du får stor værdi for dine penge, kan du overveje at købe en overgangsjakke til damer fra eksempelvis 4F og Kilpi.

Vi tilbyder dig 103% prisgaranti og hurtig dag til dag levering på din overgangsjakke til damer og alle vores andre varer. På den måde er du altid sikker på at finde et godt tilbud hos os, da vi matcher vores konkurrenters laveste pris.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti