Brug for vejledning?87 30 06 34
❄️ Last minute udsalg: Store besparelser i alle kategorier ❄️
Rygskjold

Rygskjold

VoksneBørn

Cairn Pro Impakt D3O Rygskjold, sortSpar 10 %

Cairn Pro Impakt D3O Rygskjold, sort

Minimalistisk rygskjold med D3O materialet, som er fleksibelt og komfortabelt samtidigt med at det beskytter maksimalt
719 DKK 
799 DKK
Ortovox Clasp Spine ProtectorSpar 10 %

Ortovox Clasp Spine Protector

Certificeret, fleksibelt og let rygskjold der passer i til Ortovox Free rider og andre rygsække
202 DKK 
225 DKK
Ortovox Free Rider 22 + Spine Protector, pacific green
Cairn Proride D3O Rygskjold vest, sortSpar 30 %

Cairn Proride D3O Rygskjold vest, sort

BEST BUY: Topmodel i lækkert D3O materiale til ski og MTB. Fleksibelt, komfortabelt og maksimal beskyttelse.
629 DKK 
899 DKK
Dakine Impact Spine ProtectorSpar 10 %

Dakine Impact Spine Protector

Certificeret, fleksibelt og diskret rygskjold der passer i de fleste Dakine rygsække
314 DKK 
349 DKK
Salomon Flexcell Pro, rygskjold, sort/blåFri fragtSpar 19 %

Salomon Flexcell Pro, rygskjold, sort/blå

Åndbar og fleksibelt rygskjold med flexcell 4D beskyttelse
1.052 DKK 
1.299 DKK
Salomon Flexcell Pro, rygskjold, sort/blå
POC VPD System Back, rygskjoldFri fragtSpar 10 %

POC VPD System Back, rygskjold

Minimalistisk og fleksibelt rygskjold med god ventilation og stødabsorbering
1.259 DKK 
1.399 DKK
POC Spine VPD 2.0 Rygskjold, vestFri fragtSpar 10 %

POC Spine VPD 2.0 Rygskjold, vest

Let og fleksibelt rygskjold med god stødabsorbering, til ski og MTB
1.574 DKK 
1.749 DKK
POC Spine VPD Air WO Vest, dame, rygskjoldFri fragtSpar 10 %

POC Spine VPD Air WO Vest, dame, rygskjold

Dame rygskjold med god stødabsorbering i lette og fleksible materialer.
1.079 DKK 
1.199 DKK
POC Spine VPD Air Vest, rygskjold, sortSpar 29 %

POC Spine VPD Air Vest, rygskjold, sort

Rygskjold med god stødabsorbering i lette og fleksible materialer
854 DKK 
1.199 DKK
POC Spine VPD Air Vest, rygskjold, sort
POC Spine VPD Air Vest, RygskjoldSpar 26 %

POC Spine VPD Air Vest, Rygskjold

Rygskjold med god stødabsorbering i lette og fleksible materialer
854 DKK 
1.149 DKK
POC Spine VPD Air Vest, Rygskjold
POC VPD Air Back, rygskjold, sortSpar 10 %

POC VPD Air Back, rygskjold, sort

Let og fleksibelt rygskjold med god ventilation. Fremstillet ergonomisk og sikkert til kroppen
809 DKK 
899 DKK
POC VPD System Vest, rygskjoldFri fragtSpar 10 %

POC VPD System Vest, rygskjold

Fleksibelt rygskjold med høj beskyttelsesevne i vest med god ventilation
1.529 DKK 
1.699 DKK
Salomon Flexcell Pro Vest, rygskjold, sortFri fragtSpar 19 %

Salomon Flexcell Pro Vest, rygskjold, sort

Åndbar og fleksibelt rygskjold med flexcell 4D beskyttelse
1.133 DKK 
1.399 DKK
Salomon Flexcell Pro W, rygskjold, dame, sort/blåSidste på lagerFri fragtSpar 19 %

Salomon Flexcell Pro W, rygskjold, dame, sort/blå

Åndbar og fleksibelt rygskjold med flexcell 4D beskyttelse
1.052 DKK 
1.299 DKK
Salomon Flexcell Pro W, rygskjold, dame, sort/blå

Det er værd at investere i et rygskjold

Skisport anbefaler alle at køre med rygskjold, når de er ude og stå på ski. Det er ligegyldigt, om du er nybegynder, erfaren eller en gammel rutineret skinørd. Alle kan blive involveret i et skiuheld uanset niveau, og rygskjoldet kan være afgørende, hvis uheldet er alvorligt. Det kan godt være, at du selv føler, at du har fuldstændig kontrol over dit skiløb, men der skal kun en fejl til, før noget går galt. Nogle gange kan du ufrivilligt blive en del af et uheld, fordi andre har dummet sig på vej ned ad pisterne.

Du bør købe et rygskjold både for din egen, dine venner og din families skyld. Det er helt sikkert investeringen værd, når man tænker på, hvad rygskjoldet måske kan redde dig for.

Der er også andet sikkerhedsudstyr, der er værd at investere i, hvis du vil beskytte dig selv. Her er en skihjelm selvfølgelig det, som de fleste personer køber, men der findes også andre brugbare produkter som lavineudstyr, der potentielt kan redde dig, hvis du bliver fanget i en lavine under din tur på offpisten. 

Størrelsen på rygskjoldet

Du skal være opmærksom på størrelsen på det rygskjold, du køber. Et rygskjold må hverken være for stort eller for småt, da det kan have negative konsekvenser. Først og fremmest er det irriterende at have på, hvis størrelsen ikke passer. En værre konsekvens er, at dit rygskjold ikke beskytter dig tilstrækkeligt, hvis det ikke er den rigtige størrelse.

Du kan finde den rigtige størrelse ved at kigge vores størrelsesguide i gennem eller ved at henvende dig til vores kundeservice, hvor vi gerne guider til den korrekte størrelse.

Forskellige typer rygskjold

Der er som udgangspunkt to forskellige slags rygskjold. Der findes den traditionelle, der har hårde plader, der sidder fast ligesom skjoldet på en bænkebidder. Derudover er der kommet en ny type rygskjold, der er lidt mere moderne. Denne type indeholder armourgel eller anden formeligt materiale, der ligger sig ergonomisk op ad ryggen og giver bevægelsesfrihed. Denne type bliver først hård og beskytter dig, hvis den bliver udsat for et hårdt slag og skrub, hvorefter den igen bliver formelig igen.

Vi anbefaler at benytte de nye moderne rygskjold af flere årsager. Først og fremmest er de langt mere komfortable at have på, når man står på ski, og derudover giver den nye teknologi højere sikkerhed og kan beskytte dig bedre.

Køb det rigtig rygskjold

Når du skal vælge det rigtige rygskjold, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på og forholde dig til. Der er fire hovedpunkter, der er de vigtigste at have i baghovedet, når du vælger rygskjold. Du kan se de fire punkter herunder:

Åndbarhed
- Det er vigtigt, at der er god åndbarhed i dit rygskjold, så du uden problemer kan komme af med sved, fugt og overskudende varme, når du er ude på ski. Hvis der ikke er stor åndbarhed, kan du risikere at blive for varm, hvorefter du bliver for kold, når du sænker aktiviteten og står stille.

Fleksibilitet
- Det er klart at foretrække at bruge de moderne rygskjold, der giver stor bevægelsesfrihed. Det giver den største komfort og fleksibilitet for dig, når du suser ned ad bakkerne.

Størrelsen
- Som det allerede er beskrevet, er størrelsen vigtig. Du skal finde den rigtige størrelse for at sikre, at beskyttesen er optimal.

Pasform
- Rygskjoldet skal sidde tæt på din krop uden at stramme for meget. Det kan komme enten i nogle stropper, der hænger henover skulderen eller indbygget i en vest. 

Kan også bruges som MTB rygskjold 

Vores rygskjold er primært henvendt til skifolket, der skal bruge beskyttelse, når de suser ned af de sneklædte bjergtoppe i de sydlige alper eller nordlige fjelde. Men vores rygskjold kan også bruges til andre formål, hvis du ønsker at beskytte din ryg under andre sportsgrene eller aktiviteter. For eksempel kan vores rygskjold også benyttes til MTB-ryttere, hvor det fungerer som mountainbike rygskjold. 

Selvom skiløb og mountainbike er to vidt forskellige sportsgrene, er rygskjoldets funktion stadig den samme - nemlig at den skal beskytte din ryg mod skade i tilfælde af styrk og uheld. Du kan derfor sagtens bruge vores rygskjold som MTB rygskjold eller beskyttelse af ryggen til andre sportsaktiviteter.

Tilbud på rygskjold til mænd og damer

Der er en tendens til, at skiløb hele tiden skal være vildere og vildere. Der er nye grænser, som man skal forsøge at overskride, og det går tit rigtig stærkt ned ad bakken. Desværre går det nogle gange for stærkt, og det resulterer lidt for ofte i styrt og uheld. Derfor er det en rigtig god idé at have et rygskjold, så man altid er beskyttet, hvis der skulle ske noget. 

Sikkerhed behøver heldigvis ikke at koste en formue. Hvis du køber dit rygskjold hos Skisport, er du sikret den bedste pris på nogle af markedets bedste og mest sikre rygskjold. Vi har nemlig 103% prisgaranti og giver dig desuden dag til dag levering. Du bør derfor ikke have nogle undskyldninger for at handle hos os. Du skal beskytte dig og kan gøre det til de blligste priser. Hvis du er på udkig efter et tilbud til børn, kan du også finde rygskjold til børn hos Skisport.

Ofte stillede spørgsmål om rygskjold

Kan rygskjold bruges til både skiløb og MTB?

Ja. Det samme rygskjold kan fint bruges til både skiløb og MTB. Førende mærker som POC og Cairn har designet deres rygskjold til begge anvendelsesformål.

Hvad er forskellen på et rygskjold til herrer og damer?

De fleste rygskjold er unisex. Der er dog nogle deciderede damerygskjold, der typisk er kendetegnet ved at være mere faconsyede og med bedre plads til barmen.

Findes der rygskjold til børn?

Ja, der findes rygskjold til børn i mange udgaver. Det er særligt en god idé at købe et rygskjold til sit barn, hvis de kører på skovstier og små hop. Find rygskjold til børn her»

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 375.000 kunder siden 2003.