Tasker & rygsække

Vi har et stort udvalg i såvel tasker til transport af skiudstyr og tøj, samt rygsække til brug under skiløb uanset om du er til alpine udfordringer eller langrendsskiløb på fjeldet med en lækker madpakke og termokanden i rygsækken.

Skiposer/skitaske og støvletasker

Der findes et stort udvalg af støvletasker til opbevaring af skistøvler. Mangler du i stedet en rejsetaske til beskyttelse af dine ski, så kan du med en skitaske eller en skipose transportere dine ski sikkert under hele skiferien. Fra de kendte mærker som Haglöfs og Ortovox til de prisstærke alternativ fra 4F og Accezzi, hvor du får meget funktionelle tasker i kvalitetsmaterialer, men i et helt andet prisniveau. Tag eksempelvis et kig på den dobbelt skitaske med hjul som er perfekt til parret der rejser og har brug for en skitaske med plads til to par ski.

Rygsæk med indbygget rygskjold

En spændende rygsæk i sortimentet er Ortovox Free Rider serien. Rygsække med indbygget rygbeskyttelse, en unik kombination af rygsæk og skirygskjold. Genial opfindelse til dig der alligevel altid kører med rygsæk og gerne vil have et rygskjold. Ortovox er skirygsækkenes svar på Ferrari og vi fører et stort udvalg af Ortovox rygsække.

Finder du ikke det du søger, så kontakt os, så skaffer vi gerne den rygsæk hjem du søger.
Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.