Rygskjold til børn

Du bør købe et rygskjold til børn, hvis du ønsker at dit barn skal have den maksimale beskyttelse på sin næste skiferie. Sikkerheden på pisten er vigtig, og det gælder særligt om at være beskyttende over for de mindste, da børn grundet deres størrelse nemt kan blive involveret i et styrt, hvor andre skiløbere overser dem.

Hvert år bliver det mere og mere populært at bruge rygskjold, og prisen på et godt og sikkert rygskjold er blevet overkommelig. Når man kigger på, hvad det potentielt kan redde, er det til fulde investeringen værd. Udover et rygskjold skal du selvfølgelig også købe en skihjelm til børn.

Hos Skisport har vi 103% prisgaranti og forhandler vi de bedste modeller fra kendte mærker som Salomon, Cairn og Atomic. Her bliver der fremstillet komfortable og fleksible rygskjold, der giver den maksimale beskyttelse på pisten. Du får desuden dag til dag levering.

Alle rygskjold på Skisport er godkendt til skiløb efter gældende standarder.Rygskjold sikrer børn mod alvorlige skader

Det er en rigtig klog beslutning at køre med rygskjold, når man står på ski. Det gælder især for børn og unge, der stadig har det meste af livet foran sig. Det vil være forfærdelig at ende i kørestol eller lignende som resultat af, at man ikke havde den nødvendige beskyttelse på i et skiuheld. 

Rygskjold er heldigivs blevet mere og mere populære, og hvert år oplever vi en stigning i efterspørgslen på dem. Nu er det ikke længere kun de professionelle skiløbere og ekstreme vovehale, der kører med rygskjold. Det gør alle lige fra det rutinerede ægtepar, den lynhurtige mand i 30'erne og de mindste børn, der er af sted på den første skiferie.

Et rygskjold kan potentielt beskytte mod alvorlige rygskader som følge af, at man eksempelvis bliver kørt ned bagfra eller falder hårdt.

Hos Skisport sælger vi ikke kun rygskjold til børn og unge. Vi har naturligvis også rygskjold til voksne damer og herrer, der har behov for beskyttelse, når de er ude og stå på ski. Her forhandler vi kendte og sikre brands som Head, Alpina, Poc og Dakine.

Billige rygskjold til børnenes skiferie

Det er sjældent en god idé at spare på sikkerheden, men når du handler hos Skisport, kan du med ro i sindet gøre det. Vi sælger nemlig rygskjold af rigtig høj kvalitet til super lave priser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden - alle vores rygskjold er fremstillet af gode materialer fra anerkendte brands. Vi går dog på kompromis med prisen. Her tilbyder vi dig nemlig rigtig gode priser, hvor vi endda giver dig 103% prisgaranti, så du er sikker på at købe et rygskjold yil markedets bedste pris. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti