⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

Dragon

Dragon har gennem flere år specialiseret sig i at lave verdensklasse skibriller og solbriller. I Danmark er de især kendt for at producere ski goggles til både voksne og børn. Brandet har eksisteret siden 1993 og er i dag blandt de førende producenter af skibriller. De udvikler deres produkter år efter år og var de første til at lave den rammeløse skibrille. De er særligt kendt for modeller som X2, X1, NFX2, NFX og Rogue, der laves i designs, der passer til både herre og dame.

Her kan du se udvalget af Dragon skibriller og tilbehør, der forhandles gennem Skisport. Vi har 103% prisgaranti på alle produkter og sender dine ski goggles med levering inden for 1-2 dage. Dragon skibriller og Dragon ski goggles

Dragon er en af verdens førende producenter af skibriller, ski goggles og solbriller. De har en årelang tradition med at fremstille produkter af den højeste kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1993 i en garage i byen Capo Beach, Californien(USA). Grundlæggeren Will Howard havde en stor passion for snowboarding, surfing og mountainbikes, og han begyndte at distribuere surfingudstyr til lokale forretninger. Senere blev skibriller tilføjet til sortiment, og langsomt begyndte virksomheden at eksportere sine produkter breddere ud. I starten til befolkningen på Hawaii og i Florida, og senere er virksomheden kommet til både Austrailien, Asien og Europa. 

Dragon er blandt andet kendt for at udvikle verdens første rammeløse skibrille, der blev introduceret i vinteren 2011. Denne goggle har været med til at definere brillemoden inden for skiverdenen de seneste år. Derudover har Dragon udviklet nogle signatur-modeller i samarbejde med nogle af verdens bedste og mest anerkendte skiløbere og snowboarders. De profesionelle atleter har testet skibrillerne og er kommet med tips til, hvordan de kunne forbedres. Blandt de mest populære er Danny Davis, Bentchetler og Jossi Wells.

Find alle vores skibriller her.

Lumalens

Alle skibriller fra Dragon er lavet i topmaterialer med fokus på detaljen. Disse detaljer kan man læse mere om i vareteksten på hver enkel brille. Dragon udvikler løbende på deres skibriller og til sæsonen 17/18 har virksomheden udviklet deres linser, så de giver endnu bedre udsyn. Linserne har fået en ”Super Anti-Fog teknologi", der gør, at linserne ikke dugger.

Dragon har også udviklet deres egen linseteknologi, som kaldes Lumalens. Denne teknologi forbedrer kraftigt kontrasten, farvedefinitionen og skiløberens opfattelse af dybde og konturer i alle lysforhold. Det betyder, at dine øjne skal anstrenge sig meget mindre, når du kører på ski, da det bliver lettere at se små ujævnheder i sneen.Teknologien findes på alle Dragons linser, hvor Lumalens indgår i navnet.

I godt vejr har man som regel en god sigtbarhed, men i hårde vejrforhold kan man virkelig mærke den forskel, som Lumalens-linserne giver. Samtidig er de 100% UV-beskyttende og kommer i ridsefrit materiale. Ydermere har Dragon udviklet en Lumalens App, hvor man kan se, hvordan ens ski goggles fungerer og præsterer under forskellige vejrforhold - her kan du virkelig se, at skibriller med Lumalens er investeringen værd.

Transitions linser

TRANSITIONS er Dragons fotokromiske linser, der sørger for at tilpasse lysforholdene. Hvis solen skinner bliver linsen eksempelvis automatisk mørkere, og hvis det sneer, bliver de lysere. Dette er super smart og gør, ar du ikke længere behøver at skifte linse men kan nøjes med én linse. Det betyder også, at dine øjne skal anstrenge sig meget mindre, når du kører på ski.

Tilbud på billige Dragon skibriller og linser

Hos Skisport får du altid et godt tilbud på Dragon skibriller og goggles. Vi har 103% prisgaranti på alle vores produkter fra Dragon, så du kan hele tiden finde en billig ski goggle, der matcher dine behov. Samtidig tilbyder vi dag til dag levering, så du får din pakke hurtigst muligt.

Vi har Danmark største udvalg af skibriller og ski goggles fra Dragon. Det gør, at vi kan forhandle os til nogle fordelagtige indkøbsaftaler, der giver os mulighed for at sælge billigt til dig. 

Guide til dine Dragon linser

Hvis du køber en skibriller fra vores mærke Dragon, kan du herunder se et billede, der fortæller hvor meget lys linsen lukker ind. Tallet er vist i procent, og et højt tal betyder, at der kommer meget lys ind, mens et lavt tal betyder, linsen lukker lidt lys ind.
Dragon skibrille linseguide

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti