Smith

Her finder du Danmarks største udvalg af de populære skibriller og skihjelme fra Smith. Vi forhandler de mest kendte modeller, der kan købes i mange forskellige designs, størrelser og prisklasser. Du kan finde en skihjelm og ski goggles til både mænd, kvinder og børn.

Smith Optics er kendte for at fremstille lækre produkter med innovative teknologier, der forbedrer ens skiløb. Når du handler hos Skisport, kan du købe Smith skibriller og skihjelme med 103% prisgaranti og dag til dag levering. Læg iøvrigt mærke til at alle skihjelme fra Smith naturligvis er godkendte til skiløb efter gældende standarder.Smith til herrer og damer

Virksomheden Smith Optics blev grundlagt i 1965 i den amerikanske by Sun Valley, Idaho. Det hele startede med Dr. Bob Smith, der kom med udviklingen og opfindelsen af den første skibriller med en forseglet termisk linse og åndbart skum. Siden dengang har virksomheden taget fart, og der er blandt andet blevet tilført skihjelme til sortimentet. I mere end 50 år har Smith været innovative og skubbet udviklingsbarriererne inden for skibriller og skihjelme, og det har været med til at gøre Smith til en af de førende brands på markedet.

Smith er blandt andet kendte for at inkorporere dynamiske teknologier i deres produkter og have tidsløse og simple designs. I dag har Smith en bred vifte af produkter, men deres største fokus ligger forsat på ski goggles og skihjelme. Virksomheden er iøvrigt blevet opkøbt Safilo Group, der er verdens næststørste virksomhed inden for optiske linser, der udvikler produkter under licens for Tommy Hilfiger, Gucci, Hugu Boss og mange andre kendte mærker.

Hvis du er på udkig efter en ny skihjelm eller et par ski goggles, er Smith Optics et glimrende valg. Her er det både muligt at finde et produkt til herre, dame og børn i flere forskellige designs og prisklasser.

Billige tilbud på Smith Optics

Som sagt tilbyder vi Smith skibriller og Smith skihjelme i forskellige prisklasser. Fælles for alle produkter er dog, at du er sikker på den billigste pris. Vi har 103% prisgaranti på alle vores produkter, så uanset om du leder efter en billig ski goggle fra Smith eller en lidt dyrere model, er du sikker på, at den ikke sælger billigere et andet sted. Vi leverer også dine varer fra Smith med dag til dag levering.

Smith skibriller og ski goggles

Smith er en af verdens førende producenter af skibriller og ski goggles, og når du er på skiferie, kan du ikke undgå at se en masse skiløbere, der kører med deres goggles. De er rigtig populære, og det er med god grund, da virksomheden er langt fremme med udviklingen af nye teknologier, der fremmer kvaliteten af ens skiløb.

I vores sortiment finder du blandt andet Smith Gamler Air til børnene samt Smith I/OX og Smith Vice til damer og herrer. Det er også muligt at købe seperate linser ved siden af, der kan skiftes ud, hvis der bliver behov for dette.

Smith skihjelme

Det er vigtigt, at du har en god beskyttelse af dit hoved, når du skal på skiferie. Her er en skihjelm fra Smith et godt valg, der sikrer dit hoved på den bedste måde. Mange af modellerne kommer med lækre og smarte egenskaber - blandt andet er det nemt at justere størrelsen, så den altid sidder optimalt rundt om hovedet. Derudover er der ofte justerbar ventilation, der giver god mulighed for at få fugten væk fra hovedbunden.

Smith er kendte for at designe simple og stilfulde skihjelme, der er lette at bære på hovedet. Alle deres skihjelme er opfylder desuden EN 1077B og ATSM 2024 standarderne. Du kan med fordel kombinere brugen af både Smith skihjelme og Smith skibriller.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti