Vask og imprægnering

Det er en glimrende idé at vedligeholde sine tekstiler med specielle vaskemidler eller imprægnering, da man ellers kan risikere, at funktioner som vandtæhed og åndbarhed på sigt forsvinder, og gør ens tekstiler slidte med årene. Her på siden finder du alle de produkter, som du har behov for til vask og imprægnering, der hjælper dig til at have skitøj, sportstøj, sko og andre tekstiler i mange år frem.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge eller, hvordan tøjet skal vaskes, kan du læse denne artikel: "Den ultimate guide til vask og imprægnering". Her finder du svar på alt, du undrer dig over omkring vask og imprægnering af dine tekstiler. 

Hos Skisport.dk har vi ALT, du skal bruge til vask eller imprægnering - uanset om det gælder imprægnering af skijakker, dunjakker, softshells, regntøj og sko, eller om det gælder vask af sportstøj, uld og kashmere. Du kan også finde luftfjernere og andet i vores sortiment. Scroll ned ad siden og find produkter fra førende mærker som NikwaxFeldten og Holmenkol, som vi forhandler med 103 % prisgaranti.Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti