Skistøvler - damer

Vi tilbyder et bredt udvalg af skistøvler til damer i mærkerne Head, Nordica og Rossignol. De forskellige dame skistøvler passer til flere slags dame fødder/ben. Læs derfor på de forskellige modeller, om det er en, som passer til dig og dit skiløb. Flere af dem er lavet med ekstra plads omkring læggen, hvor der så er tilføjet en ekstra spænde for at holde din hæl på plads. Du kan finde skistøvler til brede fødder, en rigtig problemknuser til dig, der aldrig har kunnet finde den komfortable model, som ikke klemte. Dame skistøvlerne fås i feminine designs, og hovedparten passer til kvindelige skiløbere på et almindeligt niveau, der ønsker en skistøvle som kan holde deres tæer varme hele dagen.

Skal du bruge hjælp til størrelse så, se vores Mondopoint tabel til damer her.
Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Størrelser (klik på størrelserne)

22,0 22,5 23,0 23,5 24,0 24,5 25,0 25,5 26,0 27,0 

Skistøvler, størrelser i mondopoint

Skistøvlers størrelser oplyses i såkaldte mondopoint, det er en omregning af fodens længde til almindelige skostørrelser. Men lidt firkantet set er mondopoint blot støvlens længde.

Vi anbefaler altid følgende metode når du skal vælge skistøvle: Stil dig op ad en væg med din hæl ind mod væggen (uden strømper). Mål nu længden fra væggen og til spidsen af din storetå. Til denne længde anbefaler vi at du lægger 1-1½ cm. Så måler din fod eksempelvis 27,5 i længden skal du vælge en støvle i str. 28,5
Skistøvler mondopoint

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti