Skistøvler til damer

Skisport tilbyder et bredt udvalg af skistøvler til damer fra populære mærker som Head, Nordica og Salomon. De fleste af vores skistøvler er lavet, så de har ekstra plads til læggen, hvor der er tilføjet en ekstra spænde på støvlen for at give bedst tilpasning til din fod. Vi er er klar over, at kvinder har andre behov for skistøvler end mænd, og derfor er vores støvler særligt udviklet, så de passer til forskellige typer af fødder og ben.

Vi forhandler skistøvler i forskellige farver og design, og uanset hvilket niveau dit skiløb er på, har vi en skistøvle, der passer til dig. Vi hjælper dig gerne i beslutningsprocessen, hvis du har nogle spørgsmål til vores dameskistøvler eller størrelser. Kontakt vores kundeservice der meget gerne tager en snak med dig. Vi forhandler også skistøvler til herrer og skistøvler til børn.Få gratis hjælp og vejledning til dame skistøvler


Vi er klar til at hjælpe dig/din familie eller en gruppe venner i vores ski/skistøvle Showroom 15 km vest for Aarhus i Sabro. 

Vi holder åbent, når du har brug for hjælp. Læs mere om hvordan du booker en tid med en af vores skieksperter her

 

 

Skistøvlernes størrelser i mondopoint

Skistøvler bliver ikke angivet i samme målestørrelse som almindelige hverdagssko. Skistøvler oplyses i såkaldte mondopoint, der basalt set er en omregning af fodens længde til almindelige skostørrelser. Mondepoint svarer til støvlens længde. 

Når du skal vælge størrelse på din skistøvle anbefaler vi, at du bruger følgende metode: Tag dine strømper af og stil dig helt ind til væggen med din hæl. Mål nu længden fra væggen og ud til dine tæspidser. Når du har målt dette lægger du 1-1½ centimeter oveni. Det vil sige, at hvis du måler din fod til 27 centimeter, skal du vælge en skistøvle, der har en størrelse på mellem 28 og 28½.

Hvis du køber en skistøvle hos Skisport, der senere viser sig ikke at passe, skal du ikke bekymre dig. Vi har naturligvis 14 dages fuld returret, så du kan nemt bytte din skistøvler til en anden størrelse eller få pengene tilbage. 

Skistøvler mondopoint

Skistøvler fra kendte mærker som Nordica, Head og Salomon

Hos Skisport forhandler vi kun mærker som vi kan stå inde for, og derfor har vi altid de bedste mærker på lager til vores kunder. Derfor forhandler vi blandt andet kendte brands som Head, Nordica og Salomon, der alle er internationalt anerkendte mærker, der bruges af folk på hele kloden. 

Vi anbefaler, at du passer godt på dine skistøvler, så du ikke kommer til at lugte og blive jordslået. Dette gøres bedst ved at tage inderstøvlen ud, når du har været ude på pistene efter en hel dags skiløb. På denne måde affugtes støvlen bedst, så den hurtigt bliver klar til endnu en tur ud i sneen.

Tilbud på kvindeskistøvler

Det kan godt være en god idé at være tilbudsjæger, når man skal købe nyt skiudstyr og skitøj. Hvis man er nybegynder og skal købe alt, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Heldigivis for dig har Skisport altid lave priser, så du ikke behøver at betale en bondegård for dine skistøvler og andet skitøj. Vi har prisgaranti, så uanset hvornår du køber vores produkter, er du sikret markedets bedste pris.

Hos Skisport har vi et sortiment, der dækker hele familien. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti