Historien bag Skisport.dk

Mere end 20 år på bagen

Skisport.dk er Danmarks største og mest foretrukne portal om skisport - med intet mindre end 3.000.000 besøgende på i vintersæsonen.

På webshoppen sælger vi alverdens skitøj og -udstyr. Derudover sælger vi også regntøj og generelt outdoor-udstyr, så vi har noget til alle årets sæsoner.

Dog er vores primære fokus vintersæsonen, og specielt højsæsonsmånederne indenfor skiløb og skirejser.

Hos Skisport.dk har vi altid gået meget op i at vores ansatte havde en stor kærlighed til skiløb. På den måde sikre vi at vores viden indenfor skisport og generel skiløb, er så bred som overhovedet muligt. Vi er altså et team bestående af en masse skientusiaster, der hellere end gerne vil dele ud af vores nørdede ski-viden.

Dette er en af de primære årsager til, at vores kunder har været loyale i mange år.

Danmarks førende skibutik

Siden Skisports spæde start, er der sket meget. Vi er vækstet så meget at vi har måtte skifte vores små lokaler ud, med store lager- og kontorbygninger i Sabro. Herfra sender vi dagligt flere hundrede pakker til både Danmark, Sverige, Norge og resten af Europa.

Vores ambition er at blive førende inden for skitøj, skiudstyr og outdoor i hele Skandinavien. Dette skal gå hånd-i-hånd med at vi yder god kundeservice og altid har kunden i fokus. Derfor er det altid muligt for dig at komme i kontakt med vores danske kundeservice på både email, chat og telefon.

Vi tilbyder dig blandt andet disse fordele:
- 103% Prisgaranti på ALLE produkter
- Lynhurtig dag til dag levering med PostNord og GLS
- Prisvindende kundeservice (Tidligere vindere af E-handelsprisen)

Bæredygtige værdier 🌱 🌍

Skisport.dk er mere end blot en webshop. Selvom vi naturligvis ønsker at have en god og sund forretning, mener vi også at det er utrolig vigtigt at være bevidst om hvordan vi som virksomhed påvirker vores omverden og miljøet. Vi er derfor ikke bange for at udvise samfundssind og have miljøet i baghovedet, når vi driver forretning.

Vi har derfor taget nogle helt konkrete beslutninger, for at påvirke miljøet på en positiv måde. Det kan blandt andet nævnes at:
- Vi har nedbragt vores elforbrug med 33 % over de seneste 2 år ved blandet andet at udskifte traditionelle lysstofrør til moderne LED-belysning.
- Vores firmabil er en hybrid, så vi på den måde mindsker Co2 udledningen, sammenlignet med en normal benzin/diesel-drevet bil.

Disse 2 ting alene sparer klimaet for cirka 18 tons CO2 om året.
Derudover har vi reduceret mængden af papirer i ordreekspedition med 50 %.

Vi ved godt at disse tiltag alene ikke redder verden. Men vi mener at vi gør vores, for at blive en mere miljørigtig virksomhed. Samtidig lover vi fortsat, at have fokus på bæredygtighed, og vi kommer til at lave endnu flere tiltag løbende.

Video: Om Skisport.dk SkiShop

Her kan du høre Rasmus fortælle om, hvorfor du trygt kan handle på Skisport.dk SkiShoppen.

Her finder du Danmarks største sortiment af skitøj og skiudstyr, 103 % prisgaranti på alle varer og lynhurtig levering.

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.