Skihjelme med visir til børn

Her kan du finde hele vores udvalg af skihjelme med visir til børn, hvor du kan finde forskellige farver og designs. Det bliver mere og mere populært at købe en skihjelm med visir til skiferien, og det er der en god grund til. Visirskihjelme er nemlig særdeles praktiske og funktionelle, da man kombinerer en skibrille med en skihjelm til ét samlet produkt. Du sparer derfor som regel penge, når du køber en visirskihjelm til børn, da du blot skal købe et produkt.

Hos Skisport forhandler vi skihjelme med visir til børn til rigtig gode priser. Vi tilbyder 103% prisgaranti og har derudover hurtig dag til dag levering. Vores skihjelme kommer med mange smarte smarte og funktionelle detaljer - blandt andet gode justeringsmuligheder, god ventilation samt dejlig komfort og varme for hovedet. Du kan også se vores udvalg af almindelige skihjelme til børn.

Alle skihjelme med visir er sikkerhedsgodkendte til skiløb og snowboard efter gældende standarder. Skihjelm med visir til børn

Det er efterhånden en selvfølge, at alle på skiferien har skihjelm på, og det gælder naturligvis også børnene. Det kan være en udfordring at få styr på familiens mindste og alt det udstyr, en skitur kræver. Men man kan gøre det hele lidt nemmere for sig selv, hvis man vælger en skihjelm med visir til børnene. Forskellen på en almindelig skihjelm til børn og en skihjelm med visir til børn er blot, at du ved sidst nævnte har skihjelm og skibriller i ét. Det er de seneste år blevet ganske populært blandt skiløbere, og særligt til børn er det smart. Dermed er det slut med at frygte at tabe skibrillerne, glemme dem til pause eller få sne indeni glasset, så resten af dagen foregår med dårligt udsyn. Derudover er det også både nemmere at lukke helt til for kulde og sne, samtidig med at det er mere behageligt for børn ikke at skulle have stramme briller siddende.  

Billig skihjelm til børn

Udover de helt praktiske fordele, når man står på bjerget, så er det også en billigere løsning at vælge en skihjelm med visir til børnene. De skal alligevel have en skihjelm, men med en visirhjelm slipper i for også at skulle investere i skibriller ved siden af. I skal maksimalt have en ekstra linse til visiret, så brillerne kan udskiftes efter vejret. 

Hos Skisport forhandler vi kvalitets skihjelme med visir til børn fra Cairn og Uvex, som begge er brands specialiseret i både skibriller og skihjelme. Du finder desuden også skihjelme med visir til børn til en god pris, da vi altid tilbyder 103% prisgaranti og fuld returret. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti