Håndvarmere, fodvarmere og støvlevarmere

Har du tendens til altid at fryse på skiferien? Så er håndvarmere og fodvarmere perfekte, når du skal på ski. Du undgår at fryse med disse produkter, der giver dig varme i fingre og tæer mellem 5 og 8 timer. Du kan få håndvarmere og støvlevarmere til engangsbrug, der hjælper til ikke at få kolde tæer eller fingre - det koster ikke en formue. Har du børn, der tit fryser, så kan det være en god ide at købe engangsvarmere, da barnet ellers nemt kan miste glæden pga. kolde tæer på skiferien. Begge produkter er også praktiske til fisketuren, golf, løbeture eller andet.

Er dine skistøvler altid kolde og stive om morgenen? Så invester i en støvlevarmer, der fjerner fugten og sikrer dig en varm skistøvle hver dag. Den kan også bruges til huer, handsker eller andet. Vi har 103% prisgaranti på alle håndvarmere, fodvarmere og støvlevarmere.Støvlevarmere - undgå kolder tæer på skiferien

Der er ikke noget værre end at fryse på sin skiferie. I stedet for at nyde turen ned af løjperne, kan man hurtigt komme i dårligt humør, når man fryser. Det bedste tip vil naturligvis være at have rigeligt med skitøj med på turen, så man altid kan tage noget mere på, hvis vejret bliver for koldt. En anden god idé er, at have håndvarmere eller fodvarmere, som kan hurtigt kan stikke ned i dine skistøvler eller ind i dine skihandsker

Skisport har nogle rigtig gode håndvarmere og fodvarmere, der hurtigt kan give dig varmen, hvis du fryser. De er ganske små og kan derfor nemt tages med i lommen, så de er inden for rækkevide, hvis det bliver nødvendigt. Du kan købe dem i mange forskellige mængder, hvor du sparer penge, hvis du køber flere ad gangen.

Handsker og sokker med indbygget varme

Hvis du er på udkig efter et smart produkt, der kan holde dig varm hele tiden, har Skisport nogle high-tech produkter, der kan hjælpe dig. Det er nemlig muligt at købe handsker og sokker, der med indbyggede varmelementer, der kan holde dig varm gennem en hel dag på pisten. Disse produkter kører på batteri, der nemt kan udskiftes, når det er nødvendigt. 

Fodvarmere og håndvarmere på tilbud

Hos Skisport kan du finde rigtig gode tilbud og billige priser på fodvarmere og håndvarmere. Vi har 103% prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at finde noget varmt skitøj, så du kan modstå den værste kulde på skituren. Vi har billige priser på vores fodvarmere og håndvarmere til engangsbrug. Disse virker i op til 5 timer og giver en dejlig varme for enten fødder eller hænder. De er både oplagte til skituren, fisketuren, en kold aftenkamp på stadion eller noget helt andet.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti