Skisæt til herrerSkisæt til herrer

Skisæt til herrer

Kilpi Teddy/Rhea, herre, sortFri fragtSpar 31 %

Kilpi Teddy/Rhea, herre, sort

Klassisk skisæt i enkelt design
1.999 DKK
Ortovox 3L Ortler, sæt, herre, grønFri fragtSpar 34 %

Ortovox 3L Ortler, sæt, herre, grøn

Robust, vind- og vandtæt skal-sæt til alpine aktiviteter. Vandsøjletryk: 20.000 mm
4.995 DKK
Kilpi Turnau/Methode, herre, sortFri fragtSpar 50 %

Kilpi Turnau/Methode, herre, sort

Klassisk skisæt i enkelt design
2.679 DKK

Spar op til 50% på et skisæt til mænd

Der er rigtig mange penge at spare, hvis du køber et billigt skisæt hos Skisport. Vi har et stort udvalg med stærke tilbud på nogle af markedets bedste mærker. Vi har selv sammensat vores skisæt ud fra de skibukser og skijakker, som vi har på lager. I stedet for at købe de to varer hver for sig, kan du spare gode penge ved at vælge et på forhånd sammensat skisæt til herrer. Typisk vil du kunne spare helt op til 50%, når du køber hos os.

Men argumenterne for at handle hos Skisport stopper ikke her. Udover de gode tilbud på skisæt til mænd, får du samtidig 103% prisgaranti på hele vores sortiment. Det betyder, at du kan være sikker på, at du altid får den laveste pris og bedste tilbud hos Skisport. Derudover får du hurtig dag til dag levering, og vores team i kundeservice hjælper dig med glæde, hvis du skulle have eventuelle spørgsmål – for eksempel i forhold til størrelserne på et skisæt.

Find det rigtige skisæt til skiferien

Det er vigtigt at finde det rigtige skisæt, når man skal på skiferie. Man glæder sig i lang tid til at komme af sted, så det vil være virkelig ærgerligt at komme ud på bjerget og finde ud af, at ens skisæt ikke er varmt nok eller ikke passer i størrelsen. Det er derfor klogt at købe et skisæt af høj kvalitet, hvor man er sikker på at isoleringen er i orden. Derudover skal man naturligvis altid tjekke, om størrelsen på tøjet er fin.

Hos Skisport har vi skisæt i alle størrelser, så det burde ikke være en udfordring at finde noget, som passer til enhver. Derudover har vi et væld af skiundertøj og fleecetrøjer, der altid er gode at have med på skiferie, så man ikke ender med at fryse.

Køb et herre skisæt i høj kvalitet

Det er vigtigt at holde øje med egenskaberne på det skisæt, som man køber. Hvor godt er det til at modstå vand, og hvor god er den til at aflede fugt? Det er vigtigt at vide, så man er sikker på, at bukserne og jakken i ens skisæt kan klare de forhold, som sættet skal bruges under.

Der er to parametre, som du skal være opmærksomme på her. Det er vandtætheden og åndbarheden. Vandtætheden måles i vandsøjletryk, der fortæller, hvor godt skisættet holder vand ude. Her er et vandsøjletryk på 3.000-4.000 mm. normalt nok til at holde vandet ude af skijakken, men hvis det bruges under mere barske forhold, eller du bare vil være sikker på, at kvaliteten er i top, kan det anbefales at have et sæt med et vandsøjletryk på minimum 5.000-10.000 mm..

Den anden ting er åndbarhed, der indikerer, hvor god dit skisæt er til at komme af med fugten fra kroppen. Hvis der er lav åndbarhed, kan du nemt risikere at blive våd og komme til at fryse. En fin åndbarhed ligger på omkring 3000 g/m2/døgn, men det vil være klogt at ligge oppe omkring 5-10.000 g/m2/døgn, hvis man vil være på den sikre side.

Udover vandtætheden og åndbarheden bør du også være opmærksom på følgende ting, der kendetegner et godt skisæt til mænd:
-Tapede syninger så vandet ikke kan komme ind de sårbare steder
-Snefang så man ikke får sne ind under jakken
-Store og solide lynlåse så den er nem at få fat på med skihandskerne og ikke går i stykker
-Gode lommer hvor man kan opbevare ting under skiløb (inklusiv en lomme til liftkort)
-Stor bevægelsesfrihed så man kan få den maksimale frihed, mens man står på ski

Du kan læse mere om alle disse egenskaber, hvis du klikker dig ind under det enkelte skisæt og læser produktbeskrivelsen. Vi håber du finder et skisæt, som matcher dine behov. Hvis du har brug for hjælp, er du som altid meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, der altid er behjælpelige med et godt svar.

 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.