LekiLeki

Leki

Leki Bold Lite S, skistave, sort/rød

Leki Bold Lite S, skistave, sort/rød

Vægt 243g. Skistave til pisten med smart trigger system ved grebet
699 DKK
Leki PRC 650, langrendsstave, sort/gul

Leki PRC 650, langrendsstave, sort/gul

Vægt 84g/m. Carbon stav med det populære Trigger Shark system, samt håndtag af kork
849 DKK
Leki Venom SL 3D, skistave, neonpinkFri fragt

Leki Venom SL 3D, skistave, neonpink

Vægt 282g. Lette og stærke skistave med Leki's 3D trigger system ved grebet
1.399 DKK
Leki WCR TBS SL 3D, skistave, rød

Leki WCR TBS SL 3D, skistave, rød

Vægt: 299 g. Aluminiums World Cup model med optimal aerodynamik og Trigger 3D system
899 DKK

Leki skistave og skihandsker 

Leki producerer skistave til alle formål, hvor fællesnævner er at alle stave er i højeste kvalitet. Alle Leki skistave og skihandsker bliver både udviklet og produceret på Leki’s egne fabrikker i Tyskland og Tjekkiet for at sikre den ønskede kvalitet bliver opretholdt. Hos Leki findes stave og handsker til en lang række sportsgrene: Alpint skiløb, freeride/offpiste skiløb, touring/randonee, langrendsløb, trailløb, trekking og gang. 

Bæredygtighed hos Leki

Hos grundlæggerne af Leki er der en stærk holdning til, at alle skal tage ansvar for egne handlinger – og det gælder også, når det handler om at vælge kvalitet, genbruge, reparere og passe på sit udstyr. Siden 1996 har bæredygtighed været en vigtig del af produktionen. Der har været stort fokus på at producere skistave innovativt, intelligent og med lang levetid, samt at genbruge og reparere allerede brugte elementer. 

Leki - Innovative skistave af højeste kvalitet

Leki har i mange år været et foretrukket brand hos mange professionelle skiløbere og andre, der til dagligt arbejder på bjerget. Det skyldes, at Leki leverer en kvalitet og et unikt system, hvor de færreste andre brands kan være med. Leki’s eget Trigger system betyder, at man kan koble Leki skihandsker sammen med Leki skistave for den optimale komfort, kontrol og sikkerhed. Skulle man styrte på bjerget, så klikker stavene af, og man mindsker risikoen for at få skader. Et andet speciale hos Leki er deres letvægts carbon skistave, som samtidig er ligeså holdbare som traditionelle aluminiums skistave. Leki udvikler desuden hele tiden på deres skiudstyr, og har mere end 250 patenter, som blot beviser deres innovative tilgang til skiløb og outdoor udstyr. 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.