Oakley

Oakley har i mere end 40 år leveret nogle af verdens bedste skibriller og solbriller. Mærket er blandt danskernes absolutte favoritter, og det er der en god grund til. Oakley designer deres skigoogles med sil, teknologi og kvalitet, der lever op til de skrappeste standarder.

Oakley har altid haft en vision om, at lave produkter der både virker bedre og ser bedre ud, end det der ellers findes på markedet inden for solbriller og skibriller. Dette er en vision, som de altid har levet op til, hvilket også gør dem til de verdenskendte skimærke, som det er i dag.

Skisport har et stort udvalg af forskellige ski googles fra Oakley, og der er helt sikkert nogle, der passer til dig. Vi forhandler de nyeste modeller, og der er briller til både mænd, kvinder og børn. Alle Oakley skibriller er selvfølgelig 100% UV-beskyttende. Oakley skibriller gennem over 40 år

Oakley er et italiensk mærke, der blev grundlagt tilbage i 1975. Oprindeligt blev det startet i USA, hvor James Jannard, startede virksomheden i sin garage, og herefter voksede virksomheden stille og roligt i takt med, at verden fik øjnene op for de lækre detaljer og det stilrene design på brillerne. I efteråret 2007 blev virksomheden solgt til den italienske virksomhed Luxoticca, der også ejer kendte mærker som Ray-Ban og Vogue. Efter denne overtagelse blev Oakley for alvor kendte på verdensplan, og mærket bliver blot større og bedre for hvert år.

Oakley har ski goggles til enhver - både damer, herre og børn

Der findes et stort og bredt udvalg af Oakley-briller hos Skisport. Vi forhandler blandt andet en velkendt klassiker som Crowbar, der er rigtig populær og passer godt i kombination med en skihjelm. Derudover har vi de nyeste modeller som Flightdeck og Canopy, der i mange modeller leveres med de særdeles effektive Prizm-linser. Hvis du bruger briller til dagligt, forhandles der også ski goggles der er specielt designet til brillebrugere. Her kan du blandt andet lede efter de populære modeller Oakley O2 eller Canopy. Desuden forhandles skibriller fra Oakley til både mænd, kvinder og børn, så hele familien kan få glæde af de smarte skibriller.

Linser i Oakley skibriller

Oakley fremstiller nogle af verdens bedste skibriller, og her spiller linserne en afgørende rolle. Linserne har stor betydning for dit skiløb, da der findes at væld af forskellige teknologier, der kan gøre dit udsyn bedre og skarpere. Herunder kan du læse om nogle af Oakleys mest populære og solgte linser:

Oakley Prizm

Skisport har et stort udvalg af skibriller med Prizm-linsen. Denne linse er yderst populær og er baseret på ny teknologi, der forbedre farvene i linsen. Alle der har været på skiferie før har oplevet overskyede dage, hvor det kan være svært at få et ordentlig udsyn på pistene. Disse dage er heldgivis ikke så slemme mere, da Oakleys solbriller med Prizm-linser giver en markant bedre lystransmission og kontrastgengivelse, så sigtbarheden bliver meget bedre i det dårligere vejr, og det er nemmere at se de forskellige konturer og kontraster i sneen.

Der findes på nuværende tidspunkt 6 forskellige typer af Prizm linser. Forskellen mellem de forskellige typer er, hvor meget lys der lukker ind gennem linsen. Der er nogle, der passer bedst til solskinsdage, mens andre linser passer bedst til dage med overskyet og træls vejr. Det er heldigvis muligt at skifte linsen, så du kan med fordel købe flere Prizm-linser, så du ikke behøver at have flere Oakley skibriller.

 

Oakley Flight Deck

Oakley har designet en skibriller med modelnavnet Flight Deck XM, der måske er markedets fedeste og mere stilede skibrille. De er designet ud fra flypiloters visirhjelme og har en low-profile frame, så du får maksimalt synsfelt, når du bruger brillerne. Derudover er det en dugfri ski goggle med tre-lags polstring, så du kan holde varmen. 

Denne Oakley linse kommer naturligvis med 100% UV-beskyttelse, så du skåner dine øjne. 

Billige Oakley skibriller og goggles

Vi har et af danmarks største og bedste udvalg af skibriller og ski goggles fra mærket Oakley. Uanset din ansigtsform har vi en briller, der passer til dig. Vi forhandler billige Oakley skibriller til både damer, herre og børn, hvor vi garanterer dig den bedste pris på markedet.

Det er en garanti, som vi kan give dig, da vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter og altid sætter prisen tilsvarede lavt, så du får 103% prisgaranti. Det gælder for Oakley skibriller og alle andre produkter i vores sortiment. Vi vil være de billigste og har derfor altid faste lave priser og gode tilbud på skitøj og skiudstyr - herunder selvfølgelig også på Oakley ski goggles.

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti